Kalbe söz geçirmek neden bu kadar zor

Eee hani görüşüyordunuz borçlar yüzünden ?

edit: maille görüşüyormuşsunuz ..

Bakın 11 ay boyunca ben hiç görüşmedim kendisiyle.Sadece eski ortağı ile arada telefon ile görüştüm maddi olaylardan dolayı. 1 ay önce ilk defa telefon ile görüştük. İletişimde olduğumuz dönem son ay yani.
Neden her yazdığımda bir suçlama, bir yalanlama bir saldırı var sadece bunu anlayamadım.

Son düzenleme:
Bakın 11 ay boyunca ben hiç görüşmedim kendisiyle.Sadece eski ortağı ile arada telefon ile görüştüm maddi olaylardan dolayı. 1 ay önce ilk defa telefon ile görüştük. İletişimde olduğumuz dönem son ay yani.
Neden her yazdığımda bir suçlama, bir yalanlama bir saldırı var sadece bunu anlayamadım.

Alttaki editi görmüyor musun yahu..
Allah Allah...

Bakın biz 1 sene önce ayrıldık.1 sene sonra ısrarla siz de aransaydınız herhalde açardınız telefonu. Dün ayrıldık, bugün açtım değil ki.

Eee hani görüşüyordunuz borçlar yüzünden ?

edit: maille görüşüyormuşsunuz ..

Alttaki editi görmüyor musun yahu..
Allah Allah...

O editi görüyorum.O edit öyle bir yapılmış ki sanki 1 sene içinde maille görüşüyoruz gibi algılanmış
Bu yüzden ben de bir kez daha üstüne basa basa belirtme ihtiyacı duydum son 1 aydır iletişimde olduğumuzun.

Malum kişiye mail atarak benimle sadece parayı ödediği gün dekont göndermek amaçlı iletişime geçmesini söyledim. Sanırım para konusunu dile getirmem onu bir süre benden uzak tutacaktır. En azından o kadar yüzü vardır diye düşünüyorum. Ben de dediğiniz gibi tekrar sil baştan yapıp kendimi toparlamaya çalışacağım. 1 sene geriden geliyorum ama olsun.

en güzeli.. :68:

Erkek mi kalmadı Allah aşkına ?
Nedir anlamıyorum,buluyorsunuz ipsiz sapsız,serserinin tekini,takılıp kalıyorsunuz.
Nerden öğreniyorsunuz böyle marazlı ilişki modelini anlamıyorum.Aşk bu değil !
Sözüm sadece konu sahibine değil,böyle "ayrılamıyorum,ne yapayım seviyorum" diyen bütün kızlara.

Konu sahibine gelirsek.Bu adam senden yüklüce bir para sızdırmış.Sonra daha yağlı bir kapı bulup gitmiş.
Evlenecekmiş-miş.Merak etme evlenmez.Geçen sene de seninle evleniyordu,hani ne oldu ?

Daha önce konular vardı,sevgilim eski sevgilisiyle görüşüyor,nişanlım eski nişanlısıyla mesajlaşıyor gibi..
İşte sen o konulardaki "eski" sin.Hoş mu ? Değil,hiç değil.

37 yaşına gelmişsin.Artık geleceğini daha fazla düşünmen gereken bir dönemdesin.Mantıklı kararlar almak zorundasın.Bu yaştan sonra böyle maceraların telafisi daha zor olur.
Farzet bu adam herşeyden-herkesten vazgeçti,sana geldi.Kabul edecek misin ? Evlenir misin onunla ? Bu adamdan ne koca olur,ne baba olur.Haa bir de buna biraz daha takılırsan,sen de anne olma şansını kaçıracaksın.Adam gibi bir adam bulup tez zamanda evlenmeye bak.

Son düzenleme:
ya kızlar hırsızın hiç mi suçu yok..
konu sahibine fazla yükleniyorsunuz gibi geldi.
sizden fikir istedi,ben, yargılayın demedi ki..
yaşından tutunda adamla konuşmasına kadar ne var ne yok yargıladınız.
karşınızda aşık bi kadın var,tmm nişanlı olduğunu bile bile o adamla görüşmesi hata,
o da doğru yapıyorum demiyo ki..
lara az evvel yazdığımı gene yazacağım..kanı bozuk bir adam var ortada..
nişanlsının bir kabahati yok ama bence bu adamla ömür geçirmekle kendini ateşe atmış olcak..
o kızcağız herşeyi bilmeli..
bilmeli ki daha evlenmeden kendini boynuzlayan adamı görmeli..
sizde lütfen silin atın artık onu,hayat insana ne güzellikler sunuyor..
bırakın zaman aksın ve sıkıntılarınıza derman olsun..

anlamadı ben!.....Sen sımdı 2. Kadın olmalı mıyım dıye bıze mı danısıyosun?Yoo no problem!Ne sakıncası var kı canım....Yaptıgınız yanlıslara kalbım soz dınlemıyo dıye kılıflar uydurmaz mısınız bı de...Yok anacım kadının dusmanı yıne Kadın!......

O editi görüyorum.O edit öyle bir yapılmış ki sanki 1 sene içinde maille görüşüyoruz gibi algılanmış
Bu yüzden ben de bir kez daha üstüne basa basa belirtme ihtiyacı duydum son 1 aydır iletişimde olduğumuzun.

Tamam arkadaşım.
Sizde kabahat yok,sevgilinde kabahat yok,sevgilinin karısında kabahat yok.
Herkes püripak,ben bir hataya düşmüşüm mailleşiyormuşsunuz gibi alıntı yapmışım.
Af Eyle..

anlamadı ben!.....Sen sımdı 2. Kadın olmalı mıyım dıye bıze mı danısıyosun?Yoo no problem!Ne sakıncası var kı canım....Yaptıgınız yanlıslara kalbım soz dınlemıyo dıye kılıflar uydurmaz mısınız bı de...Yok anacım kadının dusmanı yıne Kadın!......

Evet bence de anlamamışsınız. ya da sadece ilk yorumu yarım yamalak okumuşsunuz. Kimsenin kılıf uydurduğu yok. Neden bu kadar önyargılısınız ya?

Tamam arkadaşım.
Sizde kabahat yok,sevgilinde kabahat yok,sevgilinin karısında kabahat yok.
Herkes püripak,ben bir hataya düşmüşüm mailleşiyormuşsunuz gibi alıntı yapmışım.
Af Eyle..
Bakın bu sitedeki yorumlarda; o yataktan bu yatağa koşan namussuz kadın oldum,Aşk kisvesi altında rezillikler yaşayan kadın oldum, Etme bulma dünyası oldum, Kendi düşen ağlamaz oldum ancak sizin kadar sert çıkmadım kimseye. Özür dilerim zamanınızı çaldım.

Son düzenleme:
Bakın o yataktan bu yatağa koşan namussuz kadın oldum,Aşk kisvesi altında rezillikler yaşayan kadın oldum, Etme bulma dünyası oldum, Kendi düşen ağlamaz oldum ancak sizin kadar sert çıkmadım kimseye. Özür dilerim zamanınızı çaldım.

Asıl ben özür dilerim ,
Ben sizin vaktinizi çaldım..
Bazen insanları sarsmak gerekir..
Ama beceremedim sizde sarsılmak bilmeyen bir "aşk" var.

Yahu, niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz ki? SAPLANTILISINIZ, AŞIK DEĞİLSİNİZ diyorsunuz bayana, ama ben sürekli denk geldim birkaç kişi, taa en başından beri takmış konu sahibine sert çıkışıyor... Hayır kızıyor olabilirsiniz ama karşınızda her şeyden önce üzgün bir insan var. Bu ne canım? Çocuk gibi azarlayacaksınız neredeyse. Azcık yapıcı olun lütfen. Siz bu duruma bu kadar sinirlendiniz, Bayanın bu kdar takılması çok normal o zaman... Olayların içinde çünkü. Evet hata yapıyor olabilir, ama sert yorumlar çok kırıcı bence. Üzüldüm ya, bir de kibar kibar ciddiye alarak normal cevaplar veriyor. Bekledim o da sert konuşsun diye, ama yok.

Mesajım herhangi bir kimseye değildir.Arada yorumlar gördüm onlara istinaden böyle bir yorum yapma gereği duydum.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım,

tüm yorumlarla seviyeli bir şekilde başa çıkabilecek kadar güçlüsünüz.. eminim o adamla ilgili her türlü yaşanmışlığı ve hayali aklınızdan sileceksiniz..

(ironi yok, tamamen samimi düşüncem)

Yahu, niye bu kadar sert çıkışıyorsunuz ki? SAPLANTILISINIZ, AŞIK DEĞİLSİNİZ diyorsunuz bayana, ama ben sürekli denk geldim birkaç kişi, taa en başından beri takmış konu sahibine sert çıkışıyor... Hayır kızıyor olabilirsiniz ama karşınızda her şeyden önce üzgün bir insan var. Bu ne canım? Çocuk gibi azarlayacaksınız neredeyse. Azcık yapıcı olun lütfen. Siz bu duruma bu kadar sinirlendiniz, Bayanın bu kdar takılması çok normal o zaman... Olayların içinde çünkü. Evet hata yapıyor olabilir, ama sert yorumlar çok kırıcı bence. Üzüldüm ya, bir de kibar kibar ciddiye alarak normal cevaplar veriyor. Bekledim o da sert konuşsun diye, ama yok.

Mesajım herhangi bir kimseye değildir.Arada yorumlar gördüm onlara istinaden böyle bir yorum yapma gereği duydum.

konu sahibi arkadaşım,

tüm yorumlarla seviyeli bir şekilde başa çıkabilecek kadar güçlüsünüz.. eminim o adamla ilgili her türlü yaşanmışlığı ve hayali aklınızdan sileceksiniz..

(ironi yok, tamamen samimi düşüncem)

İnanın kimse beni benden daha fazla eleştiremez. Ben her dakika burada bana edilen hakaretlerin 10 katını ediyorum kendime. Tekrar ediyorum aldatılan bir kişi bilir aldatmanın nasıl acı verdiğini. Benim derdim hislerimle. Tekrar tekrar söylüyorum. İkinci kadın olmak gibi bir niyetim olsa idi inanın son 1 ayda o kadar çok fırsat vardı ki elimde. İstemedim mi? Hem de nasıl ama sonunu biliyordum. Acı çekiyorum evet. Paylaşmak istedim, sizden fikir almak istedim. Tekrar söylüyorum
Allah kimseyi böyle imtihan etmesin.

olgunluğunuz ve kibarlığınız takdire şayan..
bana kalırsa siz ne yapacağınıza çoktan karar verdiniz...
ama burda konu açmakla içinizi boşaltmak istediniz..
bırakın size "elini çabuk tut,unut o adamı,evlen çocuk yap,yaşın geçiyor" tarzı yorumları..
siz nerde nası davranacağınızı bilen birisiniz..
görüşmekle yanlış yaptığınızı biliyor ve ona göre hareket ediceğinize ben eminim..
Allah yardımcınız olsun...

Hayır yaşamadım. Erkek arkadaşlarım vardı elbet ama evlenmedim. Neden sordunuz?

şey diye düşündüm, belki sevmediğiniz bir adamla ciddi birşeyler yaşadıysanız (evlilik vs) o yüzden sevdiğiniz biri sizi çok fazla etkilemiştir, büyülemiştir gibi..

şey diye düşündüm, belki sevmediğiniz bir adamla ciddi birşeyler yaşadıysanız (evlilik vs) o yüzden sevdiğiniz biri sizi çok fazla etkilemiştir, büyülemiştir gibi..

Anladım. İlişkinin genelinde aldatmalar harici hiç sorunumuz yoktu zaten. Sorunlu bir ilişki olsa sanırım kimse ne maddi olarak bişeyler paylaşır ne de evlilik düşünür. İlk aldatışında da dediğim gibi affettim. Çok sevdim, çok sevildim(mi?). Zaten düğüne bir kaç ay kala tekrar aldatıldım işte şimdiki nişanlısı olan kadınla. Gözümün içine sokar gibi hem de delilleri. Şimdi düşünüyorum da, acaba evlilik fobisi mi var? Gene düğününe az bir zaman var ve beyefendi konacak dal peşinde.

Son düzenleme:
Back
X