keşke koymasaydın o fotoğrafı bence senle görüştükçe kendini daha da eziyor
Köylü olduğuna çok değinmişsiniz de şunu söylemeden geçemeyeceğim köyü şehri yok bu işin bence.Basbayağı kıskançlık yapmış başka bir şey değil.Siz kuzeninizin durumunu biliyordunuz madem en başında neden tüm yaşanılanları hediyelerinizi ona anlattınız ki olmadığı içim imrenir tabi ki. Ve siz okumuş birisiniz sizin yani kendisinde olmayan bir insanın üzüleceğini isteyeceğini bilemediniz mi tamam kız abartmış kavgalar saygısızlıklar falan ama.Kendinizi yerine koyup keşke düşünseydiniz biraz olsun.
sizin suçunuz neki anlamadım ben. sizlik bi durum yok bence. istediğim resmi de koyarım isrediğimi de yazarım face de. kime ne??
ama şunu sorayım neden kuzeninizi aradınızki? ortada sizi ilgilendiren bişey yok ailevi mesele sonuçta.
Benim kulagıma gelen benim adımın geçtiğiydi.Ben de arayıp benim adımı neden kullanıyor,ona sevgilisi şunu şunu alıyor diyormuş..Beni neden bahane gösteriyor dedim.
Öncelikle hayatınızı paylaştığınız ince ruhlu ve de düşünceli erkeği tebrik ederek başlayacağım sözlerime. Kendisini çok iyi yetiştirmiş ve de çok düşünceli davranarak size olan liyakatını göstermiş.
Mutluluğunuz daim olsun.
Ne yazık ki benzer durumlara maruz kalanlardan biri de benim, sanıyorum ki bu kişi/kişilerin karakteristik yapısından kaynaklanan bir durum yoksa şehir, köy, kasaba... farketmiyor. Kuzenlerimden yakın çevrem de ki arkadaşlarıma kadar bir kaç kez başıma gelmişliği vardır.
Saç rengi, giyim tarzı, konuşma biçimi... derken yaşam tarzına kadar uzanan bir liste çıkartabilirim size. Özenmek evet kabul edilebilir bir durum aşırıya kaçmadıktan sonra. Zaman zaman kaybolan makyaj malzemeleri giysilerimin olduğunu düşününce şaka gibi geliyor. Olmaması gereken bir durum insan şunu diyor; özeniyorsunuz tamam da eğitim yükseltme de de aynı özeni göstersenize !
Ben her gördüğünü eşine aldırdıgını fark ettikten sonra birdaha hiç hediyemi anatmadım ki.Arkadaşlarımla mutluluğumu paylaşmak için o fotoyu yuklerken de aaa o kıskanır yüklemeyeyim mi diyecektim, bu benim hayatıma müdahale olmaz mı..
adınızın geçtiğini nerden duydunuz?
bunlar ailevi meseleler karşımamaktan yanayım. beni her kıskananın peşine düşseydim ohoo
kız fesat olduğunu sizi face de silerek göstermiş zaten yarın öbürgün millete der ki efsun_rhn bana akıl veriyor falan..
uzak durduğu iyidir yakınlaşmayın bence
eğer arkadaş listemde, aile huzurunu kaçıracak kadar beni kıskanan biri olduğunu bilseydim hava yapıyormuş gibi sevgilimin aldıklarını eklemezdim, en azından ayarlardan onun görmemesini sağlardım.. sonuçta eklemeniz size ne kazandırdı bilemiyorum ama kuzeninize eşini kaybettirmiş.. olaya bir de o açıdan bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?