Kalbi kötülük dolu insanlar!

Ne bekliyorsunuz bu kadar şeye ragmen içimde hiç mi öfke oluşmasın...Tabi ki öfkeliyim, tabi ki sinirliyim...Ben hayatımı birilerinin isteklerine, kıskançlıklarına göre mi şekillendireceğim

hayır hayatını kimseye göre şekillendirmiceksin fakat kuzenini seviosan ve en zından huzurlarının bozulmamasını istiosan ilk başta aldıgın kararın bir parçası olarak facede eklerken bu kızın huyunu bildiğin için görmesini engellicektin bi tuşluk bişey bu hayatını engellemezdi tamam yine kavga etceklerdi belki ama konu sen olmıcaktın

hemde şöle bi durum var madem sizi aradı kızın tarafından birileri suyuna git demeye getirdi kibarca i geceler dilerdiniz ne yapacağınızı bildinizi sölerdiniz
kuzeninle eşinin kavgasında sen sadece bi araçsın ben bu konuya takılmazdım ki neden kuzenimi arayıp neden beni konuşuo dmezdim huyunu biliorum çünkü .... ha madem yine arıcaksınız ben kuzenimi arada bırakmaz direk kızı arar sorardım güzelim annen aradı hayırdır sorun ne diye?......
ama sizinde kendinize bu kızı çok problem ettiğinizi düşünüorum demekki bu kadar tkaıldıgınıza göre sizin için önemli biri önemli olmasaydı sallardınız giderdi:))

Ben kızın cahilliginden korktugum için kızla muhatap olmak istemedim, açıp eşiyle konuştum.Sonuçta ağzından çıkan lafı bilmez,birden çirkinleşir..Kızı önemsediğimden üstünde durmadım sinirlediğimden, öfkelendiğimden..Sonuçta bizim ailede şimdiye kadar dedikodu olmadı,kavga olmadı..İlk defa onunla yasıyoruz böyle çirkinlikleri..

sana okadar katılıyorum ki...
sende malesef çok düşünceli davranmamışsın sürekli nisbet yapar gibi..

dedeniz keşke eş seçimini kuzeninize bıraksaydı.bi araştırsalardı bilindi birini isteselerdi en azından.kız sürpriz yumura gibi çıkmış resmen size.ama açıkçası bende sevigiliniz size olan tutumuna imrendim.inşallah benim sevgilimde böyle biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…