Kalbim ağrıyor!......

Israrla bebek görmeye çağır karı koca ve herkes bir aradayken müzik açayım de aç ses kaydını dinleyin hep beraber , yansın ortalık
Oooo super fikir... nasılsa arkadaşca ise endişelenecek bisey yok der....

Konu sahibi hic arkadasca gelmedi... kadina gonder bu kayıtı bu normal konuşma mi diye sor normalse esinizede gondereyim karari o versin dersiniz..

Katılıyorum. İnsanlar gerçekten anlaşılmaz ve herşeye bir bahane bulurlar. Ben böyle durumları karakter bozukluğu olarak görüyorum. Ve karşı kadınla da aynı cinsiyeti paylaşmaktan utanıyorum. Medyum falan yani bence inanmayın öyle insan tiplemelerine. Hayırlısı olsun

Kadin kalcasini yazmis, esiniz bulusalim goruselim yazmis, siz hala a laptopu o adamin poposuna sokmayip medyuma gidiceksiniz??

Yok şöyle söyleyim biti bana da söylese inanmam ama varsa birşey ortaya çıkaran biri. Duygusal bağ yok ama böyle riskli görüşmeleri dedi. Beğenilme arzusundan kaynaklı olabilir diye düşündüm.
Ya o nerden bilecek yapmayın Allah aşkına. Gaybı ancak Allah bilir. Lütfen bir daha uğraşmayın böyleleriyle. Allah a dua edin, onun izniyle araştırın gerçekleri. Medyummuş oymuş buymuş ne. Aynı şeyleri ben de söylerim. Evet ateşle barut yan yana durmaz, sakıncalı olabilir .Bunun için medyum olmaya gerek yok.. Allah yardımcınız olsun. Tabi o yardıma ulaşmak için rızası dahilinde hareket etmek gerek

Bihter reyiz var madem Youtube'daki sahne linkini de koysaydin kiz

Konuyu dagitmak istemem ama en iyi nick yarismasini kazanmisligim var, yeni yeteneklere yer acmak icin tekrar katilmadim ama bu yil tekrar girsem mi diyorum
Konuyu dagitir miyim yazsam diyordum : ))
Uzun zamandir giremedim siteye ilk girdigimde gozlerim seni aradiysa kesinlikle destekliyorum evet evet katil

Adam basbaya kadinla flortlesiyor,aldatmaya pek ala meyilli,bunun icin medyum olamaya gerek yok...peki senin niyetin nedir?aldatmasinin onunemi gecmek istiyorsun yada delil toplayip bosanmak mi niyetin?aldatmasin diyorsan konusmalardan haberdar oldugunu soyle bir guzel burnundan getir,yok def edeyim diyorsan bir sure gizlice takibe al zamani gelince eline koz gecince ikisini de rezil edip bir guzel tazminat ve bosanma davasiyla intikamini al

Valla yorum on numara Papatyakb Aynen katılıyorum bu tek çözüm

Ne kadar aklı basında bir kadın diye düşünürken sacmalamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…