Kalbim ağrıyor!......

Kadına ulaşabilirim de ne diyeceğim ki... Kocasına ise bahsedemem, adam emniyette üst düzeyde çeker vurur falan :/
Kadindada iyi g*t varmis hakkaten.kocasi ust duzey emniyetten ve o elin adamlariyla flortlesiyor.niye kalcalairni skılastrmaya calistigi belli. Herkesin bitarafi yemez bukadarini

Kadindada iyi g*t varmis hakkaten.kocasi ust duzey emniyetten ve o elin adamlariyla flortlesiyor.niye kalcalairni skılastrmaya calistigi belli. Herkesin bitarafi yemez bukadarini
hakkaten evliyken biriyle fingirdeyecek olsam ilk aklıma gelen şey kocamın silahının olduğu olurdu herhalde...

Bu konuşmalar çok çirkin kadın da kocanda büyük ahlaksız. Ama siz bosanacak misiniz ? Boşanmayacaksanız evi terkttiniz madem iyice bir ödünü koparın esinizinde bidaha yeltenemesin çünkü sanki affedildigini hissettiginde artık ipini koparacak imaj var esinizde. Ha birde kocasına söyleyip soylememe size kalmış ama kadinida biraz korkutun. Elalemin kocasıyla kalcasini konusmaması gerektiğini öğrensin.

Eşiniz hem yalancı hem kurnaz hemde çakal ın önde gideni.teledonunuzu giderken aliyor ki kimseye ulasamayin ve içindeki bilgileri kimseye iletemeyin.yalnız aptal bir adam oldugunada deginmeden gecemiyecim kizdirilan sinirlendirilen aptal yerine konulmaya çalışılan bir kadının ne kadar akıllı ve tehlikeli olabileceginden habersiz.

Neden tüm erkekler bebek evresinde aldatmaya meyilleniyor ??
Madem şeyinizi tutmaya g..nüz yemiyor o zaman çocuk niye istiyorsun. ??
Ne yârdan ne serden ....
Aldatılan tüm kadınların aynısını yapması taraftarıyım - ne kadar çirkin gelsede, herkes yaptığının duygusunu tadmalı net...

Boşanacağım bu adamdan! Haketmiyor beni... Ben de böyle bir evliliği haketmedim.

Medyumun numarasını vermek zorunda mıyım anlamadım? Siz medyumun numarasını almak için konumu yalan ilan etmiş olmayasınız????! Bir de özelden mesaj atıp numara dahi istemeden konumu yalan ilan etmek neyin kafası acaba?!
konu gercek degil. ozel mesajdan medyumun numarasini isteyenlere vermiyorsa ben de papyon degil kravatim...

Son düzenleme:
Neden tüm erkekler bebek evresinde aldatmaya meyilleniyor ??
Madem şeyinizi tutmaya g..nüz yemiyor o zaman çocuk niye istiyorsun. ??
Ne yârdan ne serden ....
Aldatılan tüm kadınların aynısını yapması taraftarıyım - ne kadar çirkin gelsede, herkes yaptığının duygusunu tadmalı net...
En zoruma giden de bu! Ben bebeğimizle ilgilenirken evde o sırtı ağrıya ağrıya kadınla buluşma derdinde! Üstelik evde de ağrısı var diye özel ilgi beklemeler, masajlar beklemeler!..

Back
X