- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.279
- 83
- 40
Hayır var, kayıtları kendi telefonumdan silmiştim anneme yollamıştım.Telefonunuzu alması kötü olmuş ya. Delil yok artık :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır var, kayıtları kendi telefonumdan silmiştim anneme yollamıştım.Telefonunuzu alması kötü olmuş ya. Delil yok artık :S
süpersiniz.Hayır var, kayıtları kendi telefonumdan silmiştim anneme yollamıştım.
Sağolun :)süpersiniz.
Kadindada iyi g*t varmis hakkaten.kocasi ust duzey emniyetten ve o elin adamlariyla flortlesiyor.niye kalcalairni skılastrmaya calistigi belli. Herkesin bitarafi yemez bukadariniKadına ulaşabilirim de ne diyeceğim ki... Kocasına ise bahsedemem, adam emniyette üst düzeyde çeker vurur falan :/
hakkaten evliyken biriyle fingirdeyecek olsam ilk aklıma gelen şey kocamın silahının olduğu olurdu herhalde...Kadindada iyi g*t varmis hakkaten.kocasi ust duzey emniyetten ve o elin adamlariyla flortlesiyor.niye kalcalairni skılastrmaya calistigi belli. Herkesin bitarafi yemez bukadarini
Aynen valla...kalcalarinin sıkılıgını dusunene kadar tetigin sıkılabilecegini dusunseydi keskehakkaten evliyken biriyle fingirdeyecek olsam ilk aklıma gelen şey kocamın silahının olduğu olurdu herhalde...
konu gercek degil. ozel mesajdan medyumun numarasini isteyenlere vermiyorsa ben de papyon degil kravatim...
En zoruma giden de bu! Ben bebeğimizle ilgilenirken evde o sırtı ağrıya ağrıya kadınla buluşma derdinde! Üstelik evde de ağrısı var diye özel ilgi beklemeler, masajlar beklemeler!..Neden tüm erkekler bebek evresinde aldatmaya meyilleniyor ??
Madem şeyinizi tutmaya g..nüz yemiyor o zaman çocuk niye istiyorsun. ??
Ne yârdan ne serden ....
Aldatılan tüm kadınların aynısını yapması taraftarıyım - ne kadar çirkin gelsede, herkes yaptığının duygusunu tadmalı net...
Değil tabi ki... Bu şekilde başlamaz mı zaten aldatmalarAldatmak sadece sevişmek mi?
Öyleyse medyuma aferin ne diyeyim...
Ne demek kimse kimseyi vurmaz ? Sen nerde yasiyosun ?ay ne alaka niye çekip vursun kimse kimseyi çekip vurmaz merak etmeyin ve gercekten kocasına ulaşın ve onada gerekirse atin kayıtları yanlarına kalmasın
Valla ne yalan söyleyim bana da öyle geldiAldatmak sadece sevişmek mi?
Öyleyse medyuma aferin ne diyeyim...