- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Reşit değil mi? Çocuk adamlarla ilişki yaşamayın bence.Annesi benimle görüşmemesi için yemin ettirmiş. .
Reşit de daha yaşı küçük. 21 yaşında. Henüz liseyi bile açıktan okuyor. Yani öyle pek hayat deneyimi vs yok.Reşit değil mi? Çocuk adamlarla ilişki yaşamayın bence.
Yakınlaştığımız anlaşılacak bir şekilde eve gitmişti. Annesi de bunu fark edince artık hangi düşünce ile bilmem bir daha o kızla görüşürsen ölümü gör gibi bir şekilde yemin ettirmiş. Sonra babası da annesiyle ufak bir tartırşma yaşamış. Abartıyorsun bu normal bir şey falan filan diye.Kimi seveceği ne annesi mi karar veriyor? Gözünüzde çok büyütmüşsünüz.
Terk edilmedim ki?Bence siz terkedildiğiniz için bu çocuğu takıntı haline getirmişsiniz.
Annesiyle sorunu hanim kızımız çocuğun boynunu morartti anne gördü ve görüşmelerini yasakladı yemin ettirdi...çocuk tirsti anadan biraz aramadı ...sonra bunlar beraber oldular adam artık arayip sormuyordu en son . ..Annesinin sizinle sorunu ne ? Adam adam diyorsunuz ayrıca annesine yemin edip sizinle görüşmeyen biri var karşınızda ben adam filan göremedim. Hiç uğraşmayın bence sizin de yaşınız küçük büyük ihtimal. Sevginize layık bir adam çıkar elbet karşınıza.
Şahsen birini istemiyorsam oturup söylerim bir daha görüşmeyelim, bu ilişkiyi bitirelim diye. O niye bunu yapmıyor?İsteseydi seninle birlikte olurdu, isteyenin karşısında dünya duramaz.
Sen de istenmediğini kabullenemeyip kendine kılıflar falan uyduruyorsun.
Olmaz bu iş. Yıpratma kendini. Yaşın genç, aşkından ölmezsin merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?