- Konu Sahibi kalbimEllerinde
-
Ich hab die tabletten mir ausm DM geholt simdi Schatz ich versuchs einfach mal heute und ein monatspack ist das dann mache ich das 1 monat durch wenns mir net passt nehm ich sie garnet mehr ein oder rahatsiz olursam bukadar :) Probieren geht über studieren derler ya bende bi bu haplari bi studieren yapim :) da ist sogarr 150 mg magnesium mit einer kapsel drin. Magnesium stärkt ya die knochen bakalim ich werde aufjedenfall darüber berichten canim. Bide bu aksam spor salonundan cikamiyormusum wegen den tableten hahahahytHayali bile süper :))))))
tmm tatlim berichte über deine erfahrungen. wie heißen die tabletten? merak ettim
ahahah düsünsene tam sportfreak oluyormussun wegen den tabletten
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
parmagim kadar gouda peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay
veeee 1 kücük cevizli kek
Ara: 1 kuru incir ve 1 mandalina
ve 1 kücük parca kek
Aksam yemegi
1 kepce sehriye corba
3 tahta kasigi bulgur pilav
1 parca tavuk (dünden kalma) ve 2 parcacik patates (tadimlik olsun diye)
ve bolca cacik
bugün cok yemisim gibi geldi bana, o kadar sistim ki anlatamam. birazdan yesil cayimi icecem öylelikle 2 kupa yesil cay icmis oluyorum. sporumuda yaptim bile kizlar. 45dk crosstrainer, yedigim 2 parca keki yakmis oldum
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay
ve 1 kücük parca kek
Aksam yemegi
1 kepce sehriye corba
ve bolca cacik
bugün cok yemisim gibi geldi bana, o kadar sistim ki anlatamam. birazdan yesil cayimi icecem öylelikle 2 kupa yesil cay icmis oluyorum. sporumuda yaptim bile kizlar. 45dk crosstrainer, yedigim 2 parca keki yakmis oldum
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
1 cay kasigi kadar recel
sekersiz cok acik cay
ve 1 kücük parca kek
Aksam yemegi
1 kepce sehriye corba
ve bolca cacik
harikasın tatlım
kekler olmasaydı yaptığın spor yağları yakacaktı şimdi sadece kekleri yaktıgerçi benim bisküvilere ne demeli
tebrikler
güzel menü
spor da süper
Bildim bildim niye şiştiğini Çorba&Cacık süper ikili bunlar acabayip tok tutuo üstüne bide şişiriyo.Aslında sadece ikisini yemek bile tok tutmaya yeterli.Buarada sende kaçamaklara başladıysan sonumuz hayrola
sen baslayalı baya olmus ve ıyıde vermıssın kılo senın yedıklerınden etkılenıyorum haberın olsun takıpcınım valla.
ay ınsallah olur valla hıc bukadar azım etmemıstım... kacamakları haftada bır falanmı yapıyosun yoksa canının cok ıstedıgı bı seyı o an yıyerekmı ..
evet tatlim yaklasik 2,5 ayda verdim
dedigim gibi senin isin 2.5 ayda tamamdir
kacamaklarim oluyor arada haberin olsun
olur tatlim neden olmasin
haftada bir felan degilde mesela 2 gün önce misafir gelmisti ve annem kek yapti. ertesi gün yani dün oluyor 2 dilim kekten yedim
ama pisman degilim cunku kacamaklari arada yapiyorum cok degil
hem spor yakiyor kacamaklari
Canım kaçamak yapmamak için bende günlük tutmaya başladım ama kendime engel olamıyorum bu dönem özellikle aşure ayı yaaa çokta severim tutamıyorum kendimi öglenleri yemeğe çalışıyorum ama hani akşama kadar yakayım diye her nekadar oturarak çalışsamda kendimi böyle kandırıyorum birde akşamları sporu uzatıyorum aşure kaçamaği yaparsam umarım tartıda bana süpriz yapmaz spor hocam fana kızar
niye pişman olcan canım
aramızda doğru dürüst kaçamak yapmayan bi sen bide randomlıfe var zatenn
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca salatalik
3 zeytin
1 tatli kasigi kadar recel
sekersiz acik cay
Ara: 1 kuru incir ve 2 mandalina
Aksam yemegi
1 kepce sehriye corba
2 tahta kasigi taze fasülye
1 tane kücük biber dolmasi
bolca cacik
sistimmmmmm kizlarrrrr, aslinda dolmadan 2 tane yemegi düsünüyordum17:) ama tikabasa tokum suan
45dk sporumu yaptim bile, bolca su ictim ve birazdan yesil cayimi icecem, öylelikle 2 kupa icmis oluyorum.
bugün kacamaksiz bi gün oldu
Kahvalti
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
bolca salatalik
3 zeytin
1 tatli kasigi kadar recel
sekersiz acik cay
Ara: 1 kuru incir ve 2 mandalina
Aksam yemegi
1 kepce sehriye corba
2 tahta kasigi taze fasülye
1 tane kücük biber dolmasi
bolca cacik
sistimmmmmm kizlarrrrr, aslinda dolmadan 2 tane yemegi düsünüyordum17:) ama tikabasa tokum suan
45dk sporumu yaptim bile, bolca su ictim ve birazdan yesil cayimi icecem, öylelikle 2 kupa icmis oluyorum.
bugün kacamaksiz bi gün oldu
bayılıyorum senin menüne tatlım
menünde sporunda sende harikasın
Menün harika kiz :) Fazla yememissin hic :) Bakalim bu aksam ben ne yicem :) Ben isden cikana kadar herkes yemanida yiyo sporunuda yapiyo bende gec saatlere kaliyom
tskler tatlimmmm.
kiz du arbeitest das ist normal
menünü bekliyorum aksama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?