ilk ben oldum ozaman :)tebrik ederim en doğru kararı vermişsiniz
mantığıyla davranıpta pişman olana rastlamadım bugüne kadar
çok doğru ama işte bazen böyle durumlarda mantık geri planda kalabiliyor
çok şükür lazkızı mantığıyla davranıyor(hele bir davranmasın)
Mantığını dinlemelisin.
Ben de beni sürekli eleştiren, kısıtlayan ama çok seven biriyle birlikteydim. Bana şiddet bile gösterdi. Benden 10 yaş büyüktü. Zorbalık yaptı daha neler neler. Ondan ayrılmamam için yapmadığı kalmadı. Ama gözümü kararttım ve ayrıldım ondan.
ağlamadığım bir tek günüm bile yok. Her şeyde onu görüyorum. Her şeyde. Bu da yetmezmiş gibi sözlendim aile dostumuzun oğluyla.
Onunla mutlu olacağıma inanıyorum. Acım geçmiyor. Geçer mi bilmiyorum da ama , doğru kararı verdim.
canım benimmm bende öyle karar verdimmmmcanım eskisiyle yürümemiş ki bitmiş,
yeniden barışmaya çalışmak sadece zaman kaybettirir size.
senin evleneceğini duymadan önce aramış mıydı?
demek ki hala kıskançlık yapıyor başkasını yediremiyor.
bence değişmesini beklemek çok yersiz,
hadi o değişti diyelim, ailesi değişmeyecek.
sonuçta onun düşüncelerinde ailesinin de rolü var.
anlaşamayacağınız çok açık, geri dönmeyi bırak aramalarına da cevap verme ki o da yoluna gitsin.
gelelim yeni sevgiline,
onu yeterince sevmediğin ortada,
ailem seneye olsun diyor demiştin, bu çok mantıklı.
hem daha iyi tanırsınız birbirinizi, hem sen ihtiyacın olan zamanı kazanırsın.
onu hayatından çıkarman için şu an bir sebep yok bence ama ailelerin tanışmasını erteleyin.
çok haklısınnnnn canımmmm
Benden iki yaş büyüksün. Yani 2 yıl daha fazla tecrübelisin bana göre hayatta. 30 yaşına gelmiş bir adamın asla değişmeyeceğini biliyorsundur eminim. Aşk biter, gerçekten acısı da biter. Ama hayatın sana geri gelmez..
kesinlikle çok doğruuuuusakın inanma. huylu huyundan asla vazgeçmez. bunların hepsi geri dönmen için numara.. dön bak aynı şeyleri yine yaşayacaksın.
çok zor ya geçmiş olsunnnnnn gerçektennnnMantığını dinlemelisin.
Ben de beni sürekli eleştiren, kısıtlayan ama çok seven biriyle birlikteydim. Bana şiddet bile gösterdi. Benden 10 yaş büyüktü. Zorbalık yaptı daha neler neler. Ondan ayrılmamam için yapmadığı kalmadı. Ama gözümü kararttım ve ayrıldım ondan.
ağlamadığım bir tek günüm bile yok. Her şeyde onu görüyorum. Her şeyde. Bu da yetmezmiş gibi sözlendim aile dostumuzun oğluyla.
Onunla mutlu olacağıma inanıyorum. Acım geçmiyor. Geçer mi bilmiyorum da ama , doğru kararı verdim.
çokiyi anlaşıyoruz canım o yuzden onu tercih ettim.Çok doğru bir karar vermişsin ondan ayrılarak ve devam etme düşüncesi de çıksın aklından. 4 yılda değişmeyen adam senin yokluğunda mı değişçek hemde HOCA olduğu halde mi.? Eğer seviyorsan şimdi beraber olduğun kişiyi ve sana iyi geliyorsa anlaşabiliyorsanız tanıyın birbirinizi. Hayırlısı olsun hakkınızda.. Evlenemeden önce kırk kere düşün demişler..
Öncelikle konumu okuyan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli. Son 1 haftadır içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım ve hayatımın kararını verme aşamasındayım. Konu şu ;
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce 4 yıllık sevgilimden ayrıldım. Sebep olarak bu 4 yıl içinde sürekli kavga ve tartışma içinde olmamız aşırı kıskançlıkları. Kendisi Hoca kapanmamı ve çalışmamı istemıyor. Kuzenlerımle bile tokalaştığımda kavga ediyordu benımle. Nikah düşüyor sana haram diye. Ben sevdiğim için hep sustum. Gözüm nasıl karardıysa herşeyine tamam dedim ama bi zaman sonra anladımkı benı sadece köle yapmak için evlenıcek. Sürekli sözler verip tamam senın istediğin gibi olsun diyip 15 gun sonra herşey eskısıne dönen 4 yıl yaşadım ben. Ama sevdim çok sevdim.
Şuan hayatımda 1,5 aydır biri var ve benımle evlenmek istiyor. Ailesini tanıdım onlarda çok sevdiler benı çok iyi anlaştık. Çocuk çok iyi biri ve benı mutlu edeceğini biliyorum. Haziranda istemeye gelmek istiyorlar.
vee sorun şu ki eski sevgilim çok pişman olduğunu söylüyor her dakika mesaj atıp arıyor. çiçekler yolluyor. Köpek gibi pişmanım herşey senın istediğin gibi olcak dön diyor. Açık ol kapanma Özgür olacaksın sen ne dersen onu yapacağım diyor. Ama ben Korkuyorum Ya evlenene kadar böyle olur evlenınce eskiye dönerse diye.
Sorum şu ki kızlar sizce şuanki mutluluğumu bozmayıp devammı edeyim( ama kalbim acıyor 4 yılımı verdiğim için) yoksa gerimi dönmeliyim?
KARARIMI VERDİM: Kalbimi dinleyip bir ömür çekmektense.... Mantığımı dinleyip bir ömür mutlu ve huzurlu olmayı tercih ettim. Eskisi komple sildim ve yeni erkek arkadaşımdan evlilik için zaman istedim. Ve kendisi ben ne zaman kendimi hazır hissedersem ozamana kadar bekleyeceğini söyledi...
canım konunu okuyup cevap veriyorum yorumlar nedir diye bakmadım ama gördüğüm kaararına verdiren yorumlar olmuş. ben ne olursa olsun dikkatli ol derim 1.5 ay evlenmeye karar vermek için çok kısa bir zaman. yeni sevgilinle devam et fakat evlilik çok hızlı. nitekim 4 yıl birlikteliğin ardınsan hemen 1 ay sonra birini bulman bile hızlı ama tartışmak bu konuda yorum yapmak bize düşmez. yinede hakkında hayırlısı . ama ne olursa olsun şuan yaşadığın herşeye kötü derim . hızlı tanıdığını düşünüyorum . dikkat et gelen gideni aratmasın
lazkızım ben konuyu görünce direk daldım konu sahibine bakmamıştım seni görünce çok şaşırdımhakkında hayırlısı inşallah meleğim Rabbim gönlüne göre versin
bence çok iyi bir karar vermişsin seni tebrik ediyorum...benımmmm canımmmmmmamin bitanemmmmm hayırlı olan mantık dedim ama umarım öyle olur pişman olmam inşallahhhh Allah hepimizin gönlüne göre versinnnn
benımmmm canımmmmmmamin bitanemmmmm hayırlı olan mantık dedim ama umarım öyle olur pişman olmam inşallahhhh Allah hepimizin gönlüne göre versinnnn
canım benimmmmm kurban olurum sana çok teşekkür ederim. bende seni seviyorumsen mutlu olmayı hak ediyorsun meleğim ama inşallah bu kadar hızlı mantık kullanmak seni pişman etmez haberlerini takip edicem hep seviyorum seni
Kararını vermişsin gerçi canım ama bir iki cümle de ben söylemek istedim.
İki buçuk ayda değişmesi bence mümkün değil.
Huylu huyundan vazgeçmez diye boşa demiyorlar.
O yüzden sen de onun o huylarını sevmeyen birisi olarak geri dönmeme konusunda bana göre doğru karar almışsın.
Şu an hayatında olan kişi için de bana biraz hızlı ve yeni geldi.
O yüzden bu konuda da iyi düşün mantıklı karar vereceğim diye yanlış adım atma bence.
Hatta eğer biliyorsan yaparsan da istihareyi deneyebilirsin senin için hayırlı mı değil mi diye.
bence çok iyi bir karar vermişsin seni tebrik ediyorum...
ömür boyu ızdırap mı çekeceksin...aşktan kimse ölmez 3 gün sonra 5 gün sonra aklının köşesinde kalmıyor...inan bana...
bu yeni erkek arkadaşın sana değer verdikçe seni mutlu ettikçe daha çok sevecek daha çok bağlanacaksın...insanı huy sevdirir...
inşallah çok mutlu olursun..
lütfen rica ediyorum o adamla hiç iletişim kurma...bir bıçak gibi kes ve at.. yeni hayatına bak...o asla düzelmezzzz....
Dengesiz ve hiiiç olgun olmayan biriyle 10 ay ilişkim oldu..
Ayrılınca da acı falan yaşamadım, nasıl soğuduysam ki artık isteme muhabbet dönüyordu..
Kendime, aileme yakıştıramadım.. Bitirdim..
Yılbaşına yakındı ve ben o yıl ağustosta eşile tanıştım..
Görücü usulü oldu.. Beşinci yılımız dolduuu
Hayatımda verdiğim en doğru karar, eşim..
Huzursuz olduğum hiçbir an yok elhamdülillah..
Bir çok zaman -özellikle yeni evliyken- "yanlış mı yaptım" düşüncesi oldu..
Baktım 4 - 5 yıl çıkan arkadaşlarımda bile olan ufak tefek şeyler..
Zaman geçtikçe bunları önemsememeye, sevgimi aşkımı yaşamaya odaklandım..
Öyle huzurluyum ve en önemlisi mutluyum ki..
Kocamdan başkası mı? O neymiş kiii
Rabbim bozmasın huzurumuzu, mutluluğumuzu..
Evimize de taşınıp perçinleyelim inşallah..
Sadece uzun süreli de olsa sevdiğimizi düşündüğümüz gereksiz insanlardan sonra, gerçekten mantıkla davranıp, aşkın da mümkün olabileceğini anlatmak için uzattım. Açıklama cümlemde de olduğu gibi :)))
Rabbim huzur ve mutlulukla doldursun hayatınızı inşallah
benımmmm canımmmmmmamin bitanemmmmm hayırlı olan mantık dedim ama umarım öyle olur pişman olmam inşallahhhh Allah hepimizin gönlüne göre versinnnn
aminnnn ... hayırlısı olsun canım hakkında yaşın kaç acaba ??
bu sorunu yasayan evlenen cok yakın bı tanıdıgım var ve kesınlıkle sana tavsıyem suankı sevgılınle mutluysan hıc bozma..
huylu huyundan vazgecmez demısler..
benımde unıde bana asık olan cok ıyı cocuklar vardı.. kı gercekten cok ıyıler bılıyorum ama aılelerı hacı..ben herkesın ınancına saygı duyarım ve herkesın ınancı allah la kendı arasındadır ama cocugun aılesı bana saygı duymayacak ve bundan da adım gıbı emınım..evlendıkten sonra her sey degısıyo..benım hımayemdesın ve benım dedıgım olacak donemı baslıyo...bekarım ben ,, yasamadım ama cevremde cok orneklerını gordum...ben gezmeyı, içmeyi, mini giyınmeyı seven ve kız arkadasımdan cok erkek arkadasım olan bırıyım.. bunlar ıster ıstemez sorun olacak.
yanı ıyı dusun ve ıyı karar ver.. bu hayata bır kere gelıyosun ve dolu dolu yasamadıktan sonra hayatın hıc bı tadı yok
sen kımsenın kolesıde degılsın ve kendın ıcın ,aılen ıcın cok degerlısın.. 4 yılda olsa zararın neresınden donduysen kardır dıye dusun..
canım benimmmmm kurban olurum sana çok teşekkür ederim. bende seni seviyorum
canım inşallah hayırlı olur istihare olumlu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?