İnsanlar kolay kolay değişmezSeni kuzenlerinden bile kıskanan adam nasıl 2,5 ayda bu kadar değişebilir ki?
Hem sen baya baya evlilik hazırlığı yapıyordun nasıl bir anda değişti düşüncelerin. Eğer sevmiyorsan ayrıl o adam da yoluna gitsin. O adama da boş yere ümit verme.
2.5 ay önce eski ilişkin bitmiş, yeni ilişkin 1.5 aylık, yani sadece 1 ay var arada, bukadar kısa sürede duygularını tartamazsın, hayatına yeni birisini o kadar erken almıssın ki dolayısıyla şimdi -yani eski sevgilin geri dönünce- kafan karıştı, çünkü daha eskisinin bitişini sindirmemişsin..soruna gelince, eskisinin degişecegini sanmıyorum yenisiyle devam edeceksen de acele etme derim
değişmiş olabileceğine inanmıyorum ben açıkcası
birde şunu sormak istiyorum şu an beraber olduğun adama aşık değilsin sanırım
öyle olsaydı kafan karışmazdı değil mi ?
kalbin tam olarak ne diyor sana ?
Daha 1 ay olmuş seni hemen evliliğe çağırıyor..
Bilmem hadi evlilik aşamasını da geçtik de sen bu çocuğu 1 aydır iyi tanıyabildin mi?
Bak 4 yıllık adamı tanıyamamışsın şimdi it gibi pişman!
Dilerim Allahtan en hayırlısı neyse onu kalbine koyar
kalbim eski erkek arkadaşıma dönersem hayatım 1 ay süper olcak ama sonra değişecek diyor
Ama sana bir tavsiye insan oğluna çok güvenme helede bu kadar kısa bir zaman içerisinde...A dur bak aklıma birşey geldi istihareyi biliyor musun? onu dene istersen bilmiyorsan google ye yada kk de ara bu konu çok konuşulmuştu bi ara
biliyorum canım evet denesem iyi olucak en iyisi bu akşam istehareye yatıyım
Peki kolay gelsin :)
Sonuçları bende istiyorum ama
Hakkımızda hayırlısı :26:
evet yeni isteyen kişiyle evlilik hazırlığı içindeyim. daha istemeye gelmediler aileler tanışmadı.yeni çocuk eskiyi bilmiyor falan eski erkek arkadaşım evleneceğimi duyduğu için ona geri dönmemi istiyor. başkasıyla evlenmemi istemıyor.şu anda seninle evlenmek isteyen kişiye haksızlık yapmıyor musun? o hayatını birleştirmek isterken senin kafan karmakarışık, bu iki kişi birbirinden haberdar mı? Öprenirlerse bir şekilde içinde olduğun durumu yanlış anlayabilirler. ESkisi ddeğişir mi hayır değişmez. Evlilik içinde acele etme bekle birazcık
şu anda seninle evlenmek isteyen kişiye haksızlık yapmıyor musun? o hayatını birleştirmek isterken senin kafan karmakarışık, bu iki kişi birbirinden haberdar mı? Öprenirlerse bir şekilde içinde olduğun durumu yanlış anlayabilirler. ESkisi ddeğişir mi hayır değişmez. Evlilik içinde acele etme bekle birazcık
Şuan evlenmek isteyen kişiyi düşünürse kendisine de haksızlık edcek belki.. Çünkü asıl öenmli olan kişinin kafası karışık bence..
Birazcık zaman herşeyin üstesinde gelcektir. (umarım)
eski sevgiliniz hırsta yapmış olabilir ya da intikam almak istiyordur kendisine dönmeniz için. Değişecek adam 4 yılda değişirdi zaten .Sonuçta mesleği aynı , görüşleri aynı. Kafanızı boşuna bulandırmayın bu karışıklık devam ederse hayatınızdan ikisi de çıkabilir yakın zamanda. Şu andaki erkek arkadaşınız için açıkcası üzüldüm onun yerinde olmak istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?