Kalbin en cok unuturken acir...

ben bu konuyu daha once okudum hıssıen kapıldım

En büyük, en derin yaralar, acılar değil midir insanı olgunlaştıran ? Geçmişe takılmak, ömrünüzden 1 günü daha feda etmek demektir, değmeyen biri için. Siz şu an hayatınızdan en güzel anları çalarak, o kişiyi ödüllendiriyorsunuz. Yapmayın. Çok sevdiğim bir laf var; '' ben ne gemiler yaktım, k.çı kırık bir sandalın lafı bile olmaz '' diye. İnsanın en iyi dostu da, düşmanı da yine kendisi unutmayın.

Yaşadıkların çok zor şeyler toparlanman zaman alacak.
Bir gün karşına düzgün biri, birileri çıkacak ve yavaş yavaş kaybettiğin güven ve umut
geri gelecek. Şimdilik kendini çok zorlama bence.

Mutlu olmanı dilerim..

Allah yardımcın olsun. şimdi nasılsın peki.

Siz daha önce de evliyken yurtdışında dil eğitimi için bulunuyor dunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Zor ve unutmasi öyle çok basit bir olay geçirmişsiniz. İzleri öyle çabucak kurtulacak gibi değil. İnsan soyadını aldığı adama güvenmek ister tabiki. Ve en yakın arkadaşına. AMa günümüzde en sağlıklı ilişki kurmak yöntemi kimseye %100 guvenmeyerek oluyor bence. Bence kimseye tam teslimiyet guvenmemek gerekk. Siz bunu acı bir deyimle öğrenmişsiniz. İntikam en iyi gelen şey böyle durumlarda diye düşünüyorum. Sizin intikam alma yolunuz egitiminizi en iyi şekilde bitirip kendinizi geliştirmek ve onların uzaktan size vay be demelerini sağlamak. Bu düşünce sizi gaza getirir mi bilmem ama beni getirir di

Paraları almışsın bosarken, geri almak icon mi geri barıştı seninle acaba ? Hem daha sana yetemiyor bu adam kalkmis baskasini tavlamaya kalkıyor... iğrendim kocandan acikcasi bu anlattiklarindan dolayi.

Paraları almışsın bosarken, geri almak icon mi geri barıştı seninle acaba ? Hem daha sana yetemiyor bu adam kalkmis baskasini tavlamaya kalkıyor... iğrendim kocandan acikcasi bu anlattiklarindan dolayi.

Tesekkurler ama ozelden yazin artik ☺

Çok önceden boşanman lazımdı.Geç olmuş ama temiz olmuş.Boşver hayat güzel sen genceciksin içini ısıtacak seveceğin sevileceğin birisini bulursun

Dünkü konuyu okudum, yetmemiş buradan mı devam ediliyor
Ben bu tarz evliliklerde insanların birbirine karşı sorumlu olduğunu düşünmüyorum. Sorumluluk demişken karşıda koca,eş denmeyecek biri var zaten.
Asıl merak ettiğim bir insan daha otuzlu yaşlarda nasıl kendinden vazgeçer? Nasıl bir daha aşk-sevgi olmayacağına inanıp boş bir hayat yaşamak ister?

Oyyyy koa hic girme
Kendi konumun reytinginden kendim kuscam
Birileri de hala tirnak yiyo
Ordan burdan laf cakiyor
Ne renksiz hayatlari varmis
Kendilerine geldiler
Usenmeden korler sagirlar birbirini agirlar gibi begenilisiyolar
Guluyorum komik cunku ..
Burdan bi yonetici beni atsin
Banlasin bi seyler yapsin

ne bakıyorsunki buradaki laflara boşver

Burası bu tarz şeyleri konuşmak için doğru yer değil bilmiyor musun bir çocuk aldırma, iki başkasına ilgi duyma konularında insanlar kendini kaybediyor

ne bakıyorsunki buradaki laflara boşver

Sende begeniyon ama onlari
Tarhanadan bile magdur edebiyati yaptinuz bravo ..
Sanki ben tarhana yiyenler eziktir dedim
Kendime dedim amaaaaan
Her neyse
Defolup gidicem
Nefes alamiyorum
Korler ve sagirlardan

Sende begeniyon ama onlari
Tarhanadan bile magdur edebiyati yaptinuz bravo ..
Sanki ben tarhana yiyenler eziktir dedim
Kendime dedim amaaaaan
Her neyse
Defolup gidicem
Nefes alamiyorum
Korler ve sagirlardan
ben hepsini okumuyorumki
arada gülmeli denk gelirse okuyorum
hem taraf da tutmuyorum
ben seni anladığımı düşünüyorum
onların da seni anlamadığını düşünüyorum
ama ne onlar kötü ne sen
böyle hemen bir olayda kimseyi iki uca ayırmamki
alınma kırılma olur mu
yaşadıklarını bir sen anlarsın buraya soruyorsun ama buradan düzgün fikir gelmezki çook nadir

İstersen etiketleyeyim beğendiğim kişileri onlar da görsün yorumumu onları hiç destekleyen yazı yazmadım
fikren uyuşmuyoruz senin konunda onlarla ama bu beni kimseye düşman yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…