Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şimdiden bana zaman ayırıp fikirlerinizi paylaşacağınız için teşekkür ederim. İçimde devamlı garip bir sıkıntı var adeta kalbimin üstüne fil oturmuş gibi sanki birisi beni boğazlıyor gibi. Her hafta psikoterapi alıyorum . Yıllardır antidepresan kullanıyordum fakat 2 sene önce cinsel problemlere yol açtığı için bıraktım ve bir daha asla başlamak istemiyorum. Çünkü evliliğimiz bu cinsel problemler yüzünden mahvolmuştu. Vitaminlerimi herşeyimi tam zamanında alıyorum sağlıklı besleniyorum ama hala bu ıstırap verici acıdan kurtulamıyorum . Allah ' ım vadem dolsun da artık bu dünyadan göçeyim diyorum.
Evliyim eşimde benden soğuyacak diye artık korkuyorum yıllardır beni çekmekten bıkmış olmalı.
Sevgili hemcinslerim benim durumumda olan var mı hiç ? Bu veya buna benzer şeyler yaşadığınızda neler yapıyorsunuz?
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim inanın içim şimdiden bir nebze olsun rahatladı.
Evliyim eşimde benden soğuyacak diye artık korkuyorum yıllardır beni çekmekten bıkmış olmalı.
Sevgili hemcinslerim benim durumumda olan var mı hiç ? Bu veya buna benzer şeyler yaşadığınızda neler yapıyorsunuz?
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim inanın içim şimdiden bir nebze olsun rahatladı.