Kalbinize gömdüğünüz ya da söyleyemediğiniz aşkınız var mı?

Ben duygularımı hiç gizlemem içimden geleni geldiği anda söylerim gurur felan yapmadan o yüzden hiç içimde kalan bir şey yok,hayatta hiç bir şey bekletmeye gelmez:1closedeyes:

Ben duygularımı hiç gizlemem içimden geleni geldiği anda söylerim gurur felan yapmadan o yüzden hiç içimde kalan bir şey yok,hayatta hiç bir şey bekletmeye gelmez:1closedeyes:

bak bak nelerde biliyormuşşşşştatlicadiarzu

ewet içime gömdügüm biri var aklım zaten hep onla onlada olacak içimden hiç çıkmayacak elbet bigün karşılaşıp sohbet edecez karşılıklı bir bardak çay içeriz inş ALLAH büyük :asigim:

evet var içimden hiç gitmeyen keşke bitmeseydi dediğim ve onu zaman zaman çok özlediğim biri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bekarken benimde çok değer verdiğim,kimselere söyleyemediğim bir aşkım vardı.ama şuan acı felan çektirdiği yok açıkcası dediğin gibi kalbime gömdüm ben onu.ama asıl acı olan sonradan onunda bana aşık olduğunu öğrenmem oldu:1shok:

Evet gömmek zorunda olduğum bir kişi oldu.. Ama sadece etrafımdakiler gömdüm biliyor.. Zaman tabi zamanla gömerim inşaALLAH.. Gerçekten acı veriyor..

kalbime gömdüğüm ve asla bir daha cıkmayacak olan biri var onunyüzünden aco cekiyorum ağlıyorum ama o benim birtanem ne kadar bana acı versede onu cok seviyorumm ama bitti asla geri dönüş yok:çok üzgünüm::a015:

hepimizin aklında yada kalbinde biryerlere gömülmüş eskilere ait aşk kırıntıları yokmudur ah ah

Evet ne yazıkki var
Ayrıldık ama hala içimde,kalbimde
Asla da onu kalbimden atmayacağım,Ne olursa olsun
Eğer onu çıkarırsam kalbimden bir yanım hep eksik kalacak biliyorum
Acı çektirse de onu içimde yaşatacağım

Aynen bendede geri dönüş yok,hep umuyordum ama artık geri dönüşü olmayacağına alıştırdım kendime
Bende çok ama çook seviyorum hemde hayatımda hiç kimseyi sevmediğim kadar onu seviyorum
Ama ne yazıkki o bunun varkında bile değil

ayrıldığım sevgilimde beni kalbine gömdüğünü söledi ben yapamam ama ben onu kalbime gömmek istemiorum ayrılmayı ben istedim ama amacım sadece benı bıraz özlemesıydı belkı yanlış bı yoldu ama degerımı anlasın istiordum...senağlama çokk seviorum ben onu ama o geri dönmeyecek biliorumm ben de onu kalbime gömmek zorunda kalacağım unutamam ama bi şekilde onsuz yaşamayı öğrenmeliyimsenağlamasenağlama:1no2:

.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

Benimde söyleyemediğim bi aşkım var ama söyleyemiyorum çünkü söylersem yer yerinden oynar.imkansız bişey yani.ama kahretsin sevdim birkere.zaten o başkasını seviyormuş söylesemde farketmez.onun en yakın arkadası beni seviyor ve ona yakın olmak için onu görebilmek için en yakın arkadasıyla cıkıyorum.bilmiyorum nekadar doğru nekadar yanlış yaptıgımı.ama cok seviyorum.seven anlar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…