Unutmadım onu çok seviyorum dedim size kızlar.:asigim:Bugün çok mutluyum bugüne kadar nişanlıma söylediğim bÜtün şeyleri anlayıp geri geldi ve ondan hiç beklenmdik davranışlar sergiledi bana ve aileme.Çok mutluyum çünkü onu o şekilde görmek beni çok şaşırttı.Keşke en baştan söylediğim lafları söyleyip çekip gelseydim,İşe yarıcağını bilseydim yapardım.Gerçi bende bu kadar sert bir şekilde derdimi hiç anlatmamıştım ona hep sakindim....neyse lafı uzatmayayım.Öfkeyle kalkan zararla oturur lafı yalan oldu benim için bu saatten sonra.
sİZE söyleyeceğim şey kızlar;seviyorsanız ve gerçekten dönüşü varsa,haklıysanız onu kalbinize gömmeyin ve bekleyin.Seven insan gelir.Evliyseniz zaten yapcak bişey yok sizde seçiminizi yapmışsınız.:asigim:
çoook ama çoooook özlüyorum unutamıycam asla asla silinmiycek kalbimden ayrılır ayrılmaz birini bulmuş olmasına rağmen bukadar beni üzmesine rağmen ona olan sevgim azalmıyo 1 aydır halen herşey o herşeyden nefret ediyorum onsuz kendimi okadar kötü hissediyrumki derslerim berbatlaştı herşey ters gidio hızla kilo vermeye başladım :'( bana yaptıklarının bedelini öder inşallah çok acı çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?