Kalbinize gömdüğünüz ya da söyleyemediğiniz aşkınız var mı?

Canim cok haklisin,elindeki guzelliklerin degerini bil !!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende birini çok sevdim ve sevildim en zor günlerimde o vardı yanımda en kötü yaralarımı onun sevgisi sardı bu yaşıma kadar yaşamadığım duyguları yaşattı bana ve hala beni çok sevdiğini biliyorum ama aramızda uçurumlar var ve bizim bunları aşıp ömür boyu mutlu olmamız imkansız bu yüzden bitirmem gerekiyodu bu beraberliği çok canım yandı çok ağladım onunda canını çok yaktım ama bitirdim onun içinde benim için de hayırlının bu olacağını düşünüyorum ve tüm kalbimle onun çok mutlu olmasını istiyorum allah pişman etmesin onu ömrümün snuna kadar unutmıyacağım umarım bi gün bi yerlerde karşılaşırız yine:çok üzgünüm:

benmde var herkese anlatmak istiyorum anlatamıyorum
eskiden belki bigün normalde olsa konuşuruz die umudum vardı
2 aydır o da yok :gitme::gitme:

çok acı çoğu arkadaşımız evli ya da bir birlikteliği var ama kalbi hala başkasında
ben bunu yapamadım işte 4 yıllık bir ilişkim vardı bi başkasına aşık oldum
aşık olduğum kişiyi kalbime gömüp ilişkime devam edemedim
2 kişi birden gönlümde olamazdı benim bi başkasına aşık olmuşken ilişkime hiçbitşey olmamış gibi devam edemezdim
o nedenle ben bitirdim 4 yıllık ilişkimi aşık olduğum adama koştum
sonuç olarak iyi ki vazgeçmemişim ondan ve iyi ki onun için eski ilişkimi bitirmişim diyorum
çünkü bu sayede birçok şeyi öğrendim birçok acı tecrübe edindim
ama şimdi o aşık olduğum adamla beraberim 1.5 yıldır..iyi ki de beraberim iyiki de zamanında kapılmışım ona..

sevmek değildi benimki tapmaktı lisedeydim aynı sınıftaydık biraz karışık başlamıştık o bana açıldığında olmaz demiştim sonra bende ona açıldım ama grurundan reddetmişti beni sonra bi mucize oldu hiç beklemediğimiz anda aslında birbirimizi çok sevdiğimizi söyledik serserinin tekiydi ama bana zararı yoktu aksine arkadaşlarının dalga geçmesi pahasına da olsa her dediğimi yapardı tabi bende onun okullar kapandı tatile gidicez her sene gidiyorduk aynı yere biliyordu orda daha önceden bi kaç sevgilim olmuştu o nedenle gitmemi istemiyordum ama babama ne söylesem gitcez diyordu bi gece aradı bahırdın söylendi içkiliydi belki başka şeylerde içmişti beni orda aldtacaksın demeye başladı gücüme gitt ne halin varsa gör dedim kapattım
ertesi gün ayılınca herşeyi unutacak sanıyorum sabah aradım beni bir daha arama dedi dünyam başıma yıkıldı koca yaz hep ağladım okul kravatı bendeydi her gece onla uyudum sigaraya da başaldım okullar açıldı biliyordum gözleri hala seni seviyorum diyordu ama o lanet gururu yokmu
gitti onun için kavga ettiğim kızla çıkmaya başladı okula uğramadım bir süre okulların kapanmasına bir hafta vardı bi msj geldi seni hiç unutmadım üstt üste bir kaç msj daha bende seviyordum hala ama olmaz dı sonu yoktu ama ona son bir kere sarılmak için dünyaları verirdim arkadaşım aklıma girdi istediğini yap gez okullar kapanıncada o seni nasıl bıraktıysa öle bırak dedi dediğini yaptım okulun son günü doya doya sarıldım ona sanki bir daha görüşmeyecek gibi sarılıyorsun dedi eve geldim ve bitti deddim

4 yıl geçti üstünde ama ben hala bitiremedim hala deli gibi aşığım ikimizin ortak arkadaşı var 2 önce onun da hala beni unutmadığını söyledi ona bedenim bir başkasının olup seni aldatsada yüreğim asla aldatmayacak demiştim
YÜREĞıM SÖZÜNÜ TUTUYO HALA

bu arada 3,5 yıllık bir ilişkim var çivi çivi söker dedim ama olmadı evleneyi düşünüyoruz bi nebze mantık evliliği yapmak istiyorum

benimde yaz aşkımdı o ilk aşık olduğum ilk güvendiğim erkekti o...
o antalyadaydı bende ankaradaydım 1 sene boyunca uzaktan uzağa devam etti ilişkimiz onu çok seviyordum hiçbişey umrumda değildi kaç sefer buradan evden gizlice çıkıp antalyaya gittim bilmiyorum ama beni hiç ummadığım bir anda hiç umadığım bir kişiyle aldattı sonrada o kişiyle nişanlamışlar o kadar gururm yıkıldı o kadar üzüldümkiii gecem gündüzüm ona beddua etmekle geçti ve elinde sonunda o kızda onu aldatmış ayrılmışlar ve ben herşeyi unutmuşken seneler sonra aradn 4 yıl geçmişken çıkıp geldi özürler diledi ne olur beni affet seni çok kırdım dedi affettim unuttum şimdilerde aklıma bile ayda yılda bir gelio ama ben biliorumki ne beni ondan başka biri sevecek nede onu benden fazla kimse sevemeyecek....

benimde biri oldu
ona göre biraz zamanla hallolcak sorunlar vardı.bana göreyse çözülmesi imkansız sorunlar.
ona kalsa saçma sapan bi şekilde devam edicektik ama kendimi daha fazla küçültemezdim
neticede bitti
biliyorumki kimsenin yanında onunla olduğun kadar mutlu olamazdım
kimse bana onun gözlerindeki aşkla bakamazdı
işin tuhafı hiç gözlerimize bakıp da aşkımızı söyleyemedik
ama hayat bu..bizlere bambaşka bi yaşam sunmuş.. ayrı hayatları yaşamak zorundayız
tek dileğim çok mutlu olsun.. o kadar mutlu olsunki unutsun beni.

Insan hayatta bir kere asik olur derler..sanirim dogru..ben sevgimi hep ifade ettim ama o bikti..umarim simdi istedigi gibi,cok kaydirigubbakcemile3mutludur.

çoook ama çoooook özlüyorum unutamıycam asla asla silinmiycek kalbimden ayrılır ayrılmaz birini bulmuş olmasına rağmen bukadar beni üzmesine rağmen ona olan sevgim azalmıyo 1 aydır halen herşey o herşeyden nefret ediyorum onsuz kendimi okadar kötü hissediyrumki derslerim berbatlaştı herşey ters gidio hızla kilo vermeye başladım :'( bana yaptıklarının bedelini öder inşallah çok acı çekiyorum...

Ayy canım yaa( umarım tez zamanda atlatırsın bu sancılı dönemi..!:teselli: Allah yardımcın olsun, öyle erkekleri de ıslah etsin!:Saruboceq:

hatunlar siz ne yapıyorsunuz çoğunuz da evli.yanlış anlamayın tabiki kalpte gömülü bir şey kocalarınızı falan aldattığınız yok.ama bu şekilde insan mutlu olup mutlu edebilir mi.eşlerinize o zaman sevgi konusunda dürüst değilsiniz.

gömdüğüm yok...ama yaşayamadığım bir ilişkim var...

onun tarafaından hala sevildiğimi hissetmek de hoşuma gidiyor:))

yıllardır görüşmüyoruz ama dolaylı olarak ortak arkadaşlardan birbirimizden haber alıyoruz...

amin tubiş inşallah unuturum tamamen silinir kalbimden o kadar çok istiyorumki (( inşallah oda bana yaptıklarına pişman olur onun şimdi başkasıyla çıktıını ve hemn ayrılır ayrılmaz çıktıını düşündükçe deli oluyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…