Kalbinize gömdüğünüz ya da söyleyemediğiniz aşkınız var mı?

kalbime gömmek değil de. 2.5 yıl sevipte isteklerimiz olmayınca ayrıldığım ve çook üzüldüğüm biri var. imkansız değildi tabiki ama beraber olmamız çok zordu. hala arada aklıma gelir. devam etseydim acaba isteklerimiz olur muydu istediğim zaman gelebilir miydi bana diye. ama ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum, mantıklı düşündüğüm için teklifini kabul ettim ama aşığım şimdi hemde daha çook. inşallah Allah'ım onu benden ayırmaz. pişman değilim. hayırlısı böyleymiş. şimdi daha mutluyum.

benimde var kızlar,hemde ne sevmek.hani insan hayatı boyunca hep ruh ikizini ararya ben hep aradım. aşk beni şehir dışında çalışırken buldu, ruh ikizimde ama ne yazıkki çaresiz bir aşk.tı onu unutmak için ne acılar çektim, bir allahım bilir .hala 5 yıl geçti aklımda.kimse aşk acısı çekmesin ne diyeyim.

evet var malesef..
hyatıma kim girerse girsin onun yeri hep aynı yerde olucak çünkü o gerçek aşktı.
o kadar çok sevdim kendmden vazgeçtim ama o beni bir sn.bile sevmedi.
içimde hep kaldı yaşanmamışlıkların acısı hala içim acıyor 4 sene oldu o btti sanıyor ama hep olucak o hayatımda.
çünkü sabahları uyandığımda aklıma geldiğinde beni glümseteblen içimi ısıtan tek şey o :)
yinede saplantılı değilim vazgeçtim ama aslada unutamam.

ben tam kalbime gömmüşken bir gece gaza geldim ve aşkımı itiraf ettim(onun sevgilisi vardı) ve arkadaşlığımıza devam edemeyeceğimi söyledim, ama hemen çok pişman oldum, arkadaş olarak kalsaydı keşke dedim.
Ama bir şekilde hayatıma yön vermem gerekiyordu, olmayacaksa olmasın bu şekilde devam etmesin istemiştim.Başka birisi çıksa göremeyecektim ondan dolayı, kafamda o vardı çünkü sadece.

Konuşmayı kestim, hayatından çıktım.

Ama sonra ne oldu, o beni buldu ve evlendik:))

kadın kalbı ne garıp mezarlık gibi bazen bazende bahcelerın en güzeli
çok ilginç yaradılışız yahu ben bıle anlamıyorum bizi.:)

Muhteşem son. :lepi:
Demek ki ne olursa olsun bir iş olacaksa hiçbir şey mani olamıyor. Neymiş ne olmuş.. Vayy bee.. Ben de böyle bir son diliyorum kendim için. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…