Kalbinize gömdüğünüz ya da söyleyemediğiniz aşkınız var mı?

evet kalbime gömdüğüm oldu senağlama
ve asla açılamadığım ve hala deli gibi sevdiğim de var... :1no2:
sorun bizde mi ya... neden hep böyle oluyor... :çok üzgünüm:

var canım olmazmı hep içimde kalacak bu güne kadar kimseye anlatamadım bi ben bi Allah biliyor
inşallah bir gün o da bilecek

keşke gitse kalbimden,hayatımdan acımasızca çıkıp gittiği gibi kalbimden de gitse, ben de kalbime gömdüm,artık bizim için bir umut yok,kaç adım attım ama o bana doğru bir adım bile atmadı,aşkımı,sevgimi,emeğimi çiğneyerek yanımdan geçti gitti,gözlerime bile bakmadan selam bile vermeden....yıprandı ilişki,tükendi tükendik,tükettik, onun da içinde azıcık bişiler olsa bile onlar da gitti galiba, hiçbir adımıma karşılık vermedi, sevdiğim insan gözlerimin önünde gidiyor kayıyor ellerimden,başkalarının olacak....

ben de dün itibariyle canım kadar sevmiş olduğum eski sevgilimi kalbime gömdüm..
hep uğraşıyordum bitsin diye..
baktım bitmiyormuş. üzerini kapatayım bari dedim.. onunla ilgili hiçbişi geçmeyecek artık hayatımda..
sadece bi zamanlar çok sevmiştim diyicem. geçicem..
geçmeye çalışıcam.

benimde var kalbime gömdüğüm yada şöyle diyim gömmek zorunda kaldığım... evliyim ama aklıma gelmiyo değil bazen

benim aşk hikayem buraya qirio sanırsam ewt birini çok sewiom ama ayrıldık kalbime wömdüm bi başkasınıda sewemiorum

benim de war kalbimde biri seni sevdigimi kalbim bile bilmeyecek az kaldı.........

çok uzun zaman önceydi ortaokulda filandım sanırım.karşı komşumuzun torununun benden hoşlandığını düşünüp,ben de ona karşı birşeyler hissetmeye başladım daha doğrusu o zaman için öyle olduğunu düşünüyordum,çünkü ilkti benim için.bayramlarda bir de yaz tatilinde gelirdi benim bulunduğum yere.pencereden o görmeden sürekli onu izlerdim.yıllarca bu böyle devam etti lise de bile.bana gelen teklifleri hep reddederdim bu yüzden.kimseye anlatamazdım onu.sonra günün birinde nereye kadar bu böyle diye düşündüm ve cesaretlenip sınıftan bir erkek arkdaşıma evini arattım annesinden cep tlf nosunu aldı.sonra msj yazmaya başladım,duygularımı açtım.bir kaç gün msjlarıma cvp verdi,konuştuk filan sonrasında telefonunu kapadı,meşgule aldı,mesajlarıma cevap yazmadı.sebebini sordum onu da söylemedi.o hala garip bir üzüntü sebebidir ben de.yani hep merak etmişimdir ne sebeple öyle yaptığını.zaten şu gün onun sevgi olduğunu da düşünmüyorum,çok çocukçaydı.hatta düşününce çok gülüyorum kendime.kaç yıl aynı insanı düşünüp pembe pembe hayaller kurdum diye:)ama ne bileyim hatırlayınca garip bir burukluk oluyor içimde.

mazi kalbimde yara ben de keşkelerle yaşayan onu bir daha görebilecekmiyim diye zaman zaman duyguarıma söz geçiremediğim anları olan o kalbi kırıklardanım şimdiki aklım olsa ama hepsi bu hayat devam ediyor onsuz ama her zaman onunla
l

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

lise aşkım hep içimde kalıcak hala onu okadar üzdüğüm için çok pişmanım...

bazen sözlerin bittiği yerde.......................

Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga
Susmalıydım,tutamadım kendimi
Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin
Bir acım var anlatsam önünü göremezsin
Herkes unuttu gitti ben de unuttum herşeyi
Bari, bari sen unutma beni

..................................................................................................................................

Al canımı canına katıp da git dedim sana
Ah acını acıma katıp da git
Benim senden başka alacak nefesim yok ki ıstanbulda
Al nefesimi nefesime kat öyle git
Dur ne olur ne olur gitme diyemem
Diyemem diyemem aslında hiçbirşey diyemem
Herşeyim ne kadar sana bağlıymış hayatımda
Sadece ben sevdim diye
Bizi senden geri isteyemem

............................................................................................................................

bardağımdaki çay gibi yudum yudum içtim seni

sigaramda duman gibi ciğerime çektim seni

oysaki sen yoktun yanımda....

tomurcuk oldun hep dalımda....

düşündüm de ben en sonunda yüreğime ektim seni

son sevgilimi bugünlerde içimden geçiriyorum,
çok tatlı çok iyi biriydi hep çok mutlu ediyordu,
sonradan cok cok değişmişti sanki o bir villaydı sadece bir kaç aylık kirasına param yetmiş gibi hissettirmişti beni. özlüyorum tabi arada özlemez mi insan. gelir aklına arada

Yok..
Neden gömeyim ayol...
Sevdim,sevildim,bitti..:CüvCüv:
Onlar beni gömse iyi olur mu?kaydirigubbakcemile3

yok canım ya benim kalbim kimsenin mezarlığı değilki ne gömücem
seversin belki ama sonra unutursun yıllarca aynı şekilde sevmek ne mümkün

Kalbime gömdügüm biri yok...ama zaman zaman anilara daldigimda aklima gelen ve yüzümde bir tebessüm yaratan biri var...:1rolleyes:

Onunla olmazdi imkansizdi hic baslamadi zaten..

Ne tuhaftirki benim onu sevmemem ziyade onun bana olan askina asik olmustum...benneyaptımki
16 yasindaki gülsüm kafa iste...

ilk aşkım 6yıl geçti aklıma her gelişinde ufak bi ukte oluşuyor ruh ikizimdi ama yapamdım ailevi problemlerim vardı bana kimse onun gibi ne baktı sarıldı ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…