- 14 Haziran 2015
- 136
- 47
- 98
- 25
- Konu Sahibi yasamayadair
-
basen ve kalçalarımla başım dertte maalesef ki...bu konuyla ilgili sağlıklı deneyim,başarı ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler
Teşekkürler.araştırdımda biraz maliyetli bişey gbi ondan dolayı zannetmiyorum ama hayırlısı.g5 bölgesel incelme
lpg
bunların 2 sine bak derim. kalça popo kısmı için özellikle lpg
Teşekkürler.araştırdımda biraz maliyetli bişey gbi ondan dolayı zannetmiyorum ama hayırlısı.
peki siz veya bi tanıdığınız yaptırdmı acaba?kaç cm inceldnizGrupanyada falan çok kampanya oluyor bölgesel incelme diye aratırsanız 20 30 a 10 seans veren yerler bile var
tam emin değilim ama 102 filankac cm kalçan
teşekkürler.callanetics yapabilirsin forumda konusu var arastir istersen
teşekkür ederim.bende duydum ama pek sağlıklı değilmiş.basenleri çok geniş olan bir arkadaşım vardı ve bir süre görüşemedik karşılaştığımızda basenleri baya baya inmişti nasıl yaptın noldu filan dedim her akşam duvara vuruyormuş basenlerini .s bilmiyorum nasıl bir yöntem ama öyle söylemişti görünce içim rahat etmedi yazayım dedim belki bir işe yarar filan diye
teşekkür ederim.konunuzu maalesef bulmayı beceremedim ismini yazarmsnz .canim tempolu bi sekilde hergun 40dk yuruyus yap.ben yuruyuyus ve diyetle 30kg verdim hatta konu bile actim bi bak istersen
diyet soru cevap forumunda ne yaptiysam olmuyo konu basligi canimteşekkür ederim.konunuzu maalesef bulmayı beceremedim ismini yazarmsnz .
ama kesinlikle tempolu yuruyus yap dedim ben 52beden kumas giyiyodum su an 42giyiyorumdiyet soru cevap forumunda ne yaptiysam olmuyo konu basligi canim
teşekkür ederim.baya incelmişsiniz devamı gelir inşallahama kesinlikle tempolu yuruyus yap dedim ben 52beden kumas giyiyodum su an 42giyiyorum
tesekkurler .durmak yok yola dewam ee acelemde yok yavas yavas :)teşekkür ederim.baya incelmişsiniz devamı gelir inşallah
konunuzu okudumda 1,5yıl çok iyi dayanmışsınız maşallah...ben bir iki gün yapıp olmuyo diye bırakıyorum maalesef.tesekkurler .durmak yok yola dewam ee acelemde yok yavas yavas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?