- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi yasamayadair
-
yapicam basaricam de.asla diyetteyim deme kendine yani yasam tarzin olsun .herseyden ye ama az az ye .canim ben yemekleri koklayip agladigimi bilirim biliyomusunkonunuzu okudumda 1,5yıl çok iyi dayanmışsınız maşallah...ben bir iki gün yapıp olmuyo diye bırakıyorum maalesef.
ay bnde sevmm çok zyf ay inş verir ve korursunuz.bnde sağlıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum.sizide tekrar tebrik ediyorum.boyunuz kaç acabasu an 4ay sonra tam 2yil olucak :)diyet diil benimkisi artik yasam tarzi haline geldi alistim .allahin izniyle 4kgmuda verince artik koruma ewresine gecicem .yani 73kg benim icin miladim ve kendimi begeniyorum o kg da .cok zayif sewmiyorum .esimde istemiyo zaten
insallah tsk ederim .bi yuruyus yapmaya basla yapmadan duramayacaksin .bugun yapamadim ben .yani su saatte cikar yururum ust kata (ust katta makina )boyum 1.60ay bnde sevmm çok zyf ay inş verir ve korursunuz.bnde sağlıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum.sizide tekrar tebrik ediyorum.boyunuz kaç acaba
siz kac kgsunuz ?hedef kaca inmek ?insallah tsk ederim .bi yuruyus yapmaya basla yapmadan duramayacaksin .bugun yapamadim ben .yani su saatte cikar yururum ust kata (ust katta makina )boyum 1.60
teşekkür ederim tavsiye ve destek verdiğiniz için...yapicam basaricam de.asla diyetteyim deme kendine yani yasam tarzin olsun .herseyden ye ama az az ye .canim ben yemekleri koklayip agladigimi bilirim biliyomusun
o gunler aklimdan cikmiyo
ya bn başladım yürüyüşe ama 40dk sürmüyo maalesef.insallah tsk ederim .bi yuruyus yapmaya basla yapmadan duramayacaksin .bugun yapamadim ben .yani su saatte cikar yururum ust kata (ust katta makina )boyum 1.60
sen istedikten sonra hersey olur emin ol .yeterki isteteşekkür ederim tavsiye ve destek verdiğiniz için...
neden surmuyoya bn başladım yürüyüşe ama 40dk sürmüyo maalesef.
bnm ideal kilom 54 kilom 63dü ama son zamanlarda 61-60arası gidip geliyo bnm özellikle kalçam vucudna göre büyük göbek yok ama kalça var ve sürekli dalga konusu olup bol kıyafetlerde bile çıkıyor.siz kac kgsunuz ?hedef kaca inmek ?
bol bol yurumen gerek canim tempolu yuru hergun .bak nasi ericek hatta farkedince daha cok incelsin isticen ve daha da fazla spor yapcanbnm ideal kilom 54 kilom 63dü ama son zamanlarda 61-60arası gidip geliyo bnm özellikle kalçam vucudna göre büyük göbek yok ama kalça var ve sürekli dalga konusu olup bol kıyafetlerde bile çıkıyor.
yani bn annmle yürüyorum ve yürüdğmz yer 20dk(bahçemize yürüyoruz evdrn)ama oralarda oyalanınca tam verimli olmuyo sanırım.neden surmuyo
evet sizin sayenizde gaza geldim artık aksatmadan düzenli yürüyüş yapcam inşallahbol bol yurumen gerek canim tempolu yuru hergun .bak nasi ericek hatta farkedince daha cok incelsin isticen ve daha da fazla spor yapcan
verimli olmaz.benim kayinpederimde yurume bandim war .kizimi oglen uykusuna yatirip yuruyorum bantin cok faydasini gordum .ewe bi yuruyus bandi alsan yada spor salonuna yazilsan bi ayd o kgyu verirsin canimyani bn annmle yürüyorum ve yürüdğmz yer 20dk(bahçemize yürüyoruz evdrn)ama oralarda oyalanınca tam verimli olmuyo sanırım.
insallah canim yas kac bu arada ?evet sizin sayenizde gaza geldim artık aksatmadan düzenli yürüyüş yapcam inşallah
sanmıyorum bulunduğum yer yayla bi yer spor salonu fln yok sanmıyorum yürüyş bndı alablcgmi.okul başlıyonca spora gdemm çnkü sadece bir günüm boş.verimli olmaz.benim kayinpederimde yurume bandim war .kizimi oglen uykusuna yatirip yuruyorum bantin cok faydasini gordum .ewe bi yuruyus bandi alsan yada spor salonuna yazilsan bi ayd o kgyu verirsin canim
16insallah canim yas kac bu arada ?
masallah genceciksin .azimli ol bak nasi verceksin canim
okul cok uzak diilse yuruyerek git gelsanmıyorum bulunduğum yer yayla bi yer spor salonu fln yok sanmıyorum yürüyş bndı alablcgmi.okul başlıyonca spora gdemm çnkü sadece bir günüm boş.
uzak maalesef.okul cok uzak diilse yuruyerek git gel
inşallah gerçekten bna böyle destek çıkan olmamıştı teşekkür ederim.masallah genceciksin .azimli ol bak nasi verceksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?