- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.361
anam git gebelikten olduğunu düşünemiyorum yani ilk haftasından iştah böyleyse sonunu düşünemiyorum valla
yok kuzum bu gebişlikten değildir ama öyleysede sevinirim yani
boğazın açıldıgı ıcın degıl sebebının gebelik oldugu için
yok balım bendcede değil alakası yok varsa bile daha 2 haftalı yoktur bile yani ne iştahı rejimden muhtemelen ama bakalım artıkın sağolasın birtanem bilirim sevinirsin canım arkadaşım benim
bencede rejimden cnmcımm batada az var görcez bakalım kuzumm
herkes gitti yahuuu
huuu millettt nerlerdesiniz bakemmm
çabuk gelin buraya
yani canım muhtemelen öyle kafadan kısıyorum yedikleimi ihtiyaç oluyo demekki vücutt HEE KİSMELER KALMADI GİTTİ HERKEŞ
iş ler yemekler yapılıyor hava güzel olunca herşey ne güzel de oluyo maşalllah bizee...
keşke 8 ay yaz 4 ay kış olsaydıı
olsaydı hissederdim siz hissetmediniz mi hamile oldugunuzu o ay?
iş ler yemekler yapılıyor hava güzel olunca herşey ne güzel de oluyo maşalllah bizee...
sakın ha gülüm hem sen kovayla su fkakan taşımıyosun imi bak sakın gülüm dikkat et kendinebugunde hava çok güzel yahu arka balkonu yıkadım bende yarında ön balkonu yıkarım
birden yuklenmıyeyım dedim ohh tertemiz oldu
kızlar size bişi anlatcam
benim kaynanam kocama hamileyken( 3.cocuk eşim) 2 si erkek ve eşimi hep kız istemiş:) doğumda bakmışkı eşim erkek başka bir kadının bebeğiyle değişmeye kalkmış onun kızı olmuş diye kadın kabul etmemiş ,baya bi emzirmemiş bile kocamı. ve benim kaynanın şimdiye kadar hiç erkek torunu yok :) hep kız kız şimdi de diyorki hepiniz kız doğruyonuz hiç erkek doğuran yok . rabbim büyük bak vermek istemediği oğlunun oğlu oluyor cinsiyet ayrımı yapmam kız erkek hiç farketmez ama insanlar bazen kendi kaderini kendi yapıyor. kızımda olsa sevinirdim
sakın ha gülüm hem sen kovayla su fkakan taşımıyosun imi bak sakın gülüm dikkat et kendine
nireisn kız kayboluyosun durmadan kaçak balım bazı hamileikler bielirsiz oluyo bazılar belirgin bilemeyizki sabret bakalım olmazsada üzülme demekki zamanı değilmiş de moralini yüksek tut ama inşş vardır bu ay inş hayırlısı ise
haa iyi balım dikkat etde sakın bak yani bırak gerekirse eşin geldsin hafta sonu yıkayın dahada ilerliyicek ve yaz diye öyle hergün yıkama bak lütfen hatırımız için meleğim :26:yok kuzum küçük bi kovam var ama ağır felen olmuyo yanı baya az oluyo ıcındeki su
onla bikaç tur atarak yıkadım balımcımm dikkat ediyorum ben canmm arkadaşım benımm
anam aman anacım hamiim gelmiş kız nasıl gidiyo hamileik hoşgelmşşin bebeğim nasılsınben geldimmmm
ben geldimmmm
haa iyi balım dikkat etde sakın bak yani bırak gerekirse eşin geldsin hafta sonu yıkayın dahada ilerliyicek ve yaz diye öyle hergün yıkama bak lütfen hatırımız için meleğim :26:
anam aman anacım hamiim gelmiş kız nasıl gidiyo hamileik hoşgelmşşin bebeğim nasılsın
ben geldimmmm
hoşgeldiiin cnmcımm
tmm kuzummm senın hatırın için çiğ tavuk yirimm beeeen
cnmmm kuzumm benımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?