Kaldığımız Yerden Her Telden..

amin yavrum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya allah onlarıda ıslah etsin rakip gibi görüyorlar

yap tatlım dünden beri biz içtik şimdi sıra sende yap iç afiyet bal şeker olsun ikinizede

moon sende yap bari de tam olalım

aynı menüleri yapalım:) afiyet olsun canlarrrrrrrr yarasın

hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakım bakıp görücez be balası artıkın yarı yarıya ihtimal var hayırlısı olsun ama ben anlıyorum halimden 3 aydır adet olucam dedğim an valla ooldum bak

Hayırlısı ne ise öyle olsun kuzum yaa..

hehe anlaştık kuzumm artık hangimizinki beğendirirse o kapcak
bu topikte şimdilik iki erkek var bakalım kızlar kimden çıkcak
ona göre saldırcaz moonla beraber
hoşgeldin bu arada kuzumm bugun nasılsın

iyiyim yoğunuz fala işte şimd hocanın kapı kapalı görüşmesi var da yazabiliyorum.

dejavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

moonnnnnnnnnnnnnnn

nerelerdesiniz sesiniz neden çıkmıyo özledik sizi amaaaaaaa

canım evde değilim ki ben işteyim yani her an giremiyorum hele bu ara yoğunluk var öle işte fırsat buldukça damlyorum.

kızlar 3 gün sonra kaynanam kosovadan dönüyorrrrrrrrr

hadi gözün aydın diyeceğim de pek öle olmayacak sanırsamm..

ben çok mu seviyomuşum gibin duruyom kuzu yaaa sevmem çok çektirdi bana ilk evlendiğimde asla unutamam yaptıklarını ama gelsin kocasının başında dursun valla herkes kayınpeder burda o kosovada zor oldu 1,5 ay

neden Kosova'da ki canım... Ailesi falan mı orada Eşini nasıl bırakıtyor onca zaman. Yakın mı oturuyorunuz.. aman bana da ilk zamanlar yaptı ama eşim cevabını verince artık yapamıyor ama iyi yanları da var çoğu kyananaya göre iyi yanii kıymetini bilmem lazım..

kıslar ben halsizleştim baya gidip biraz uzanıcam sonra gelirim yine öpüldünüz çokkkkkkkkkkk

dejavum kaynım orda çalışıyor ailesiyle orda yaşıyor o yüzden gezmeye gitti bizim meraklı da bide o kocasından nefret eder umurunda değil yani hiç kocası o yüzden bırakıyor hep biyerlere gidip haftalarca kalıyo.......bende evimi onlardan ayırdım rahatladım şimdi bana düdüğü ötmüyo valla canına okurum bende eşimde bana bişey diyenin

Son düzenleme:
yap tatlım dünden beri biz içtik şimdi sıra sende yap iç afiyet bal şeker olsun ikinizede

moon sende yap bari de tam olalım

hee yapayımda içeyim tabi benim neyim eksik
yanına ne yapsam acüüp çorbamda ocakda şimdi pişmeye koyuldu

iyiyim yoğunuz fala işte şimd hocanın kapı kapalı görüşmesi var da yazabiliyorum.

tmm kuzumm hadi sen işlerine bak müsait oldukca gelırsın cnmcımm

tmm cnmcım uzan dinleni bekleriz gene arayı fazla açma hee

elfimmm nirdesiiin
biliyorum ya yemektesin ya telde :102:
bende beyazları atmıstım makineye bitti sanırsam onları asıp geleyım

heee anladım bende özledim valla uzun zaman gelmeyenler olunca aranıyo yani eenasıl gidiyo anlat bakalımmkuzum

aynı valla gülümm çok iyimm allaha şükür aynıı ev arıyoruz öle kafamızza göre takılıoruzz...sen nasılsın bakalım btanemm ne var yok bakalımm benm bu ay ırmızılar gelcek mi bu ayın 22 sinde..

hee benimde 24 ama erken olucam erken yumurtladım baya bir işte bekliyorum eli kulağında ama hamilede olabilirm bakalım biraz içime doğuyo ama işte korkuyorum dile getirmekten:18:

asembbbbbbbbbbbbbbbbbbb yapmadınmı çorbayı beceriksiz gacı seni bak ben olsam hemencik yapardım ama hazırından

hee benimde 24 ama erken olucam erken yumurtladım baya bir işte bekliyorum eli kulağında ama hamilede olabilirm bakalım biraz içime doğuyo ama işte korkuyorum dile getirmekten:18:

hadii bakalımm btanem ikimz içinde hayırlısı inş..hamişizdir... inş..hamilesindir..bitanemm yaa sen hamile olduğunu duyur valla göbek atıcamm duaların kabul oldu diye

Son düzenleme:
hadii bakalımm btanem ikimz içinde hayırlısı inş..hamişizdir... inş..hamilesindir..bitanemm yaa sen hamile olduğunu duyur valla göbek atıcamm duaların kabul oldu diye

oy oyy kıyamam ben sana sağolasın gülüm benim valla inş sende bende tüm beklyenlerde böyle patlamalar yaşarız inş bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…