- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.321
valla canım bilmiyorum ne bu çektiğimiz ama varsa yoksa oğulları sanki biz insan evladı değiliz ağaç kovuğundan çıkmışız bizi anamız 9 ay bunlar canımıza okusun diye taşımış karnında
Allaha havale ediyorum kötü kaynanaların hepsini
ben bi ezogelınımı yapıp geleyım canlarımm
yap tatlım dünden beri biz içtik şimdi sıra sende yap iç afiyet bal şeker olsun ikinizede
moon sende yap bari de tam olalım
hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakım bakıp görücez be balası artıkın yarı yarıya ihtimal var hayırlısı olsun ama ben anlıyorum halimden 3 aydır adet olucam dedğim an valla ooldum bak
hehe anlaştık kuzumm artık hangimizinki beğendirirse o kapcak
bu topikte şimdilik iki erkek var bakalım kızlar kimden çıkcak
ona göre saldırcaz moonla beraber
hoşgeldin bu arada kuzumm bugun nasılsın
dejavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
moonnnnnnnnnnnnnnn
nerelerdesiniz sesiniz neden çıkmıyo özledik sizi amaaaaaaa
kızlar 3 gün sonra kaynanam kosovadan dönüyorrrrrrrrr
ben çok mu seviyomuşum gibin duruyom kuzu yaaasevmem çok çektirdi bana ilk evlendiğimde asla unutamam yaptıklarını ama gelsin kocasının başında dursun valla herkes kayınpeder burda o kosovada zor oldu 1,5 ay
kıslar ben halsizleştim baya gidip biraz uzanıcam sonra gelirim yine öpüldünüz çokkkkkkkkkkk
yap tatlım dünden beri biz içtik şimdi sıra sende yap iç afiyet bal şeker olsun ikinizede
moon sende yap bari de tam olalım
iyiyim yoğunuz fala işte şimd hocanın kapı kapalı görüşmesi var da yazabiliyorum.
kıslar ben halsizleştim baya gidip biraz uzanıcam sonra gelirim yine öpüldünüz çokkkkkkkkkkk
dejavum kaynım orda çalışıyor ailesiyle orda yaşıyor o yüzden gezmeye gitti bizim meraklı da bide o kocasından nefret eder umurunda değil yani hiç kocası o yüzden bırakıyor hep biyerlere gidip haftalarca kalıyo.......bende evimi onlardan ayırdım rahatladım şimdi bana düdüğü ötmüyo valla canına okurum bende eşimde bana bişey diyenin
selammm canlarr ben geldimmmm
sen kimin tanıyamadım pardon nerdesin sen kız o kadar uzun zaman oldu yani unutmaya başlamıştımö artıkın bacum yaaa
ayyy ben yerimm seni yawwwwbaım ya giremedim bzim kociş neti bilg. gittiği kursa götürdü kaldımm netsüzzz çok özledümm sizii
heee anladım bende özledim valla uzun zaman gelmeyenler olunca aranıyo yani eenasıl gidiyo anlat bakalımmkuzum
aynı valla gülümm çok iyimm allaha şükür aynıı ev arıyoruz öle kafamızza göre takılıoruzz...sen nasılsın bakalım btanemm ne var yok bakalımm benm bu ay ırmızılar gelcek mi bu ayın 22 sinde..
hee benimde 24 ama erken olucam erken yumurtladım baya bir işte bekliyorum eli kulağında ama hamilede olabilirm bakalım biraz içime doğuyo ama işte korkuyorum dile getirmekten:18:
hadii bakalımm btanem ikimz içinde hayırlısı inş..hamişizdir... inş..hamilesindir..bitanemm yaa sen hamile olduğunu duyur valla göbek atıcamm duaların kabul oldu diye
oy oyy kıyamam ben sana sağolasın gülüm benim valla inş sende bende tüm beklyenlerde böyle patlamalar yaşarız inş bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?