Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım bizde bugün ilk muyene taksime gittik alman hastanesinin önünden gectim kocama dedim bende burda dogum yapıcam bişe demedi ama recep ivedik tipiyle bi suratıma baktı öyle bi esprisi gecmişti

valla sorma bizde ailecek kahvaltılar ettik yemekler yedik süperdi yaa ama çok çabuk geçiyor işte canım yaa.. Doyamadım ki benn..

evliyim 1 senelik diyarbakılı ayse hamileym son ayımdym iş dee öleee.48:.48:

hoşgeldinn topiğimize. Demek son ayındasın Allah bir avazda kurtarsın inşalahh..

ayy yazık yaa değer mi hiç birileri alay etti diye canına kıymaya Allah rahmet eylesin.. Çocuklara da yazık ya adam bunalıma girmiş demekki..

hıı yakınmı oluyo bilmiyorum vallaha gülüm heç duymadım sankim maltepe karşıda klıyo kimin amaaa

ohooo maltepe nirde silivri nirdee kız... anadolu yakasında oluyor maltepe...

kızlar eşim gedli ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun canlarım bnenim

tamam gülüm knedine çok iyi bak kafanı hiçbirşeye takma için rahat olsun herşey yoluna girecek bitanemmm benimmi hepimiz birbirimize destek olucaz tamam mı. Öpüyorum seni çok iyi akşamlar güzelim benim..

ay canımm gözün aydın demek duydun pıtpıtları hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin güzelimm.. Bu dr iyi değil mi canım araştır bakalım mutlaka iyi bir dr bulursun..

bugün bu kitabı aldım kızlar hamilelik sürecinden süt kesimine kadar olan süreci romansal bir biçimde anlatmış daha okumaya fırsatım olmadı ama artık geceleri uyuyabildiğim için kitaba fırsat kalmıyo

dejavummmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım nasılsın pek karşılaşamıyoruz balım artık yaaaa
saol canım allah razı olsun gercekten iyi şeyler duydum dr dan rahatladım diyebilirim canım amin canım rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip eder tüm hamişlerin ins bu dra öylesine gittim canım ilk muayenem ya aslında iyi birine benziyodu ama ne biliyim iyce içime sinen biri olsa daha iyi olurdu benm için canım darısı senn güzel başına bitanemmm gercekten bebeiş olmuyo niye olmuyo telaşesi oluyo hangi hastaneye gitcem telaşesi en iyisi ben topik acayım yardımcı olan olur heralde ne dersin

güzelmiş canım kitap hem roman gibi olduğu için okurkende sıkılmazsın. Bir de bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye br kitap var onu da çok övüyorlar canım..

evet canım ya işte yoğundum sonra İstanbul'a gittim geldim ama bu birkaç gün rahatım öğleden sonra hocanın dersi var diğer iki gün yok şehir dışına gidecek bol bol konuşuruz.Canım doktor ve hastane tavsiyesi başlığı var. Oradan yardım alabilirsin eğer evine yakın arıyorsan şu ilçede ya da direk ilde de diyebilirsin farketmez evime yakınlığı diyorsan oradan sana yardımcı olur hamileler canım benim..

Kızlarr hoca bugün öğleden sonra yok yarın ve öbür günde şehir dışında bol bol görüşeceğiz inşallah ballarım.Elifim bak seni de bekliyorum oyun bozanlık yok ben bu topiği sizin için açtım yaa morakl bozmak pes etmek yok bak ben pes ediyor muyum çalışma bile olamamasına rağmen. Yumurtlama akıntımı da görmedim bu ilaç yumurtlama yapcek mi bilmiyorum ovulasyona başlıcam bugünden itibaren.. Yani öğleden sonra iki gün boyunca rahatız ohh kaynatcaz bir güzell.. Şimdi çıkıyorum güzellerim..

neresindeydin sen Ankaranın kız unuttu ben

gelince dışarda görüşcez ama, eve gelirsem illa yorulcan sen kıyamam ben o kaca karnınla sana iş yaptırmaya, dışarda keyifli keyifli yer içeriz.
Birde sen nere gidiyon şimdi doktora bakem

kuzumm dün net gitti giremedimm kusuruma bakma emi bacım
ben etimesguttayım kuzummm istediğin yerde buluşuruz cnm benım ister bana gelirsin ister
dışarı çıkarız kuzumm sen gel yeterki ayarlar buluşuruz valla hemide çok güzel oluuuur
şu şeker yüklememi yaptırcam bu hafta ondan sonra doğum yapabılcegım iyi bi yer bakcam kuzum
şuan gittiğim yer tıp merkezi yanı dogum yok orda

selam kızlar ben geldim kızlar ben çok kötüyüm ya mğde bulantı kasıklarımda ağrı aşşa doğru baş arısı baş dönmesi sırt ağrım var ölüyorumm aa çokk kötü ya ama baş ağrısı o çok şiddetlii

kuzumm dün net gidince yazamadım şimcik yazayım dedim
çok sevındım pıtpıtlarıda duymussun kuzumm maşallahhh hem yavruna hem sana
dr önemli gerçekten inşallah gönlüne göre denk gelır cnmcım

ohh mis gibi kuzumm olsun onlarla olan bir iki gün bile insanı çok mutlu ediyo
insanın havası değişiyo morali yerine gelıyo kuzumm
amiiiiin kuzumm sanırsam ufak bi beldeymiş adamın bulundugu yer
bide eşide affetmiş yani o özürden sonra
millete ne oluyosa bi insanı canından ettiler işte
çocuklarda babasız kaldı yani
insanlar bi laf ederken nereye gitceğini düşünmeli
laf olsun diye boş konusan çok insan var kuzum

cnm hoşgeldin de nasıl böyle oldun birden
üşüttünmü naptın yada adetmi olcaksın kuzumm
kahvaltını yapıp ağrı kesici al kuzum
sonrada uzan gözlerini kapatıp dinlen cnmcım
bide ince giyinme kalın giyin emi
çok gemiş olsun cnm

ohh süper hbr bu rahatcana sohbet edebilcez demekki yaşasııın

bilmiyorum ki birden oldu adet oldm ben 1.hafta erken oldum ilk defa neden böle olduğunu da bilmiyorumki kahvaltı ettimde ağrı ksici almak istemiyorumm

bilmiyorum ki birden oldu adet oldm ben 1.hafta erken oldum ilk defa neden böle olduğunu da bilmiyorumki kahvaltı ettimde ağrı ksici almak istemiyorumm

anladım cnm adetde de oluyo ya bu agrılar o yuzden bilemedim
bence agrı kesıcı al yoksa böyle işkence gibi olur ve saatde erken
bütün günün zehir olur yani tabi yinede sen bilirsin kuzum

anladım cnm adetde de oluyo ya bu agrılar o yuzden bilemedim
bence agrı kesıcı al yoksa böyle işkence gibi olur ve saatde erken
bütün günün zehir olur yani tabi yinede sen bilirsin kuzum

anladım btnem çok saol bn kaçıyım alırım heralde ağrı kesici azcık yatıyımm tabii yatabilirsem öpüyorum senii

anladım btnem çok saol bn kaçıyım alırım heralde ağrı kesici azcık yatıyımm tabii yatabilirsem öpüyorum senii

tmm cnm nedemek bencede alki akşama kadar iice artabılır ağrın
çekilmez eziyet olur yani sana ilacı al uyuyamasanda yarım saat gözlerin kapalı yatsan bile yeter cnm
çok geçmiş olsun tkrdan öptüm kocaman

şekerparem cok saol canım mutluluguma ortak oldugun için bitanem araştırma içersindeyim bitanem ins iyi bir dr bulurum
bircanım ben dün cok kötü bi kabus gördüm ya bebeğimle ilgili adet oldugumu görüyorum aglıyorum nolur onu benden alma allahım diyeee

hayır olsun rüyan kuzumm hayır olsun diyelim hayırlara çıksın cnm benımmm
çok normalmiş zaten bu rüyalar anne ister istemez bilinçaltıda olsa korkuları oluyo
o da rüyalara yansıyo kuzumm sen içini ferah tut bak yavrun çok iyi o minik kalbi bilem atıyo
düşünsene nasıl bir mucize Rabbimin büyüklüğü bu oyuzden hiiiç takılma kuzumm benımm
nedemek cnm benımm mutluluguna ortak olmaz olurmuyum cnm arkadaşım benım
bugun nasılsınız bakem kaçta kalktıgınız bebişinle kahvaltını yaptın demi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…