Kaldığımız Yerden Her Telden..

iyi gitmez olurmu süer olur vallaha benim yrmde yee emi kuzum evet nasıl sıck şuanda 23 derece sıcaklık gösteriyo bende çektim mini elbisemi üzerime topladım saçlarımı tepeden giriştim işlere işte geldi geldi artık yaz yarında nasip olursa cam silicem

yirimm kuzumm keşkem sende gelebilsende beraber yesek şöyle çay eşliğinde
ne güzel olurdu
vışş aneyyy dimek minileri çektin he süslü gacı seniii
aman dikkat et sen genede kuzum sancın felen olmasın usutmemeye çalış emi bacımm
silersin kuzumm çok yormadan senın camlar bide yere kadr epey zor valla balımm

ahh ahh keşke gülüm valaha iyininde iyisi güzeli olurdu ama olsun gönüllermiz bir balım çok şükür hee giydimde vallaha pasaklıyım bacım öle süslü değil sırdan oldum ev hali işte bidenem geçti adetimin 3ç. günümdeyim sancı kalmadı ama laf aramızda 4 tane ağrı kesiciyi kaçırdım midemeee

Eki Görüntüle 399475

Günaydııın canlarım ciğerlerim

Günaydın birtanemm nasılsınn..

Bak artık tabii canımm hem doğuma kadar doktoruna alışman güvenmen lazım balım araştır artık inşallah hayırlısıyla olur doğumunda canım..

canım yat dinlen en iyi yöntem dinlenmek canım çok geçmiş olsun ağrı kesici de al uzan hayatım..

evet yaa o bile yetti yanii.. Tüh yazık olmuş valla karısı da affetmiş aslında daha ne kulak asıyor söylenenlere ki unutur giderdi herkes hele tv programlarında herkes düşünmeden laf olsun reytnig olsun diye atıp tutuyor onların demesiyle insan canına kıyar mı ama bunalıma girmiş işte demek ki ne denir ki Allah rahmet eylesin.

canım olur başlarda böyle kabuslar endişen var ya rüyana yansıyor canım ama hiçbirşey olmayacak Allah'ın izniyle alacaksın bebeğini kucağına.

canım meyve de iyidir ye bol bol benim anneminde hiç bulantısı olmamış rahat geçirmiş bende inşallah öyle olruum diyorum Allah hamilelik nasip ederse anneme çekmek isterim ama zor benim midem zaten nanemollu kesin bulantı ağrı çok olur balım bende.. yook yok gelecek öbür topiğe girmeyebilir orası gebelik topiğ diye ama burası öyle o kadar değil orada herkes hamile olduğundan vakitte yaklaştığından hep o knuşmalar vardır yani ondan girmek istememiştir.

Eki Görüntüle 399564 canlar bugün gene yoğunum yarın azalıcak işlerim inşallah

azalsın gülüm gel yarın ben pazartesiye kadar rahatımm..

ben geldim huu huuu nidiyonuz bakım kızlar kızlar gelemmi nanaklardan öpemmi

canım balım kaymağımm reçelimm hoşgeldinnn... Oh maşallah bütün evi kaldırmışsın gülüm taşınma olmayınca başlayayım dedin yani sonunda. Bende de çok iş var ama yapacak adam yok zaten yol yorgunluğumu atamadım yarın akşam salonu falan hallederim kalanı haftasonuna artık.. Ohh yemeklerde hazırr dinlen artık kuzumm..

hoşgeldin bidenem benim sağolasın bende hoşbuldum aynen öyle gülüm taşınmadan ses soluk yok insan gübneşi görünce duramıyo bende başladım azıcık ucundanmeleğim sen otur hele bir yorgunluğunu at üzerinden işler kaçmıyo bekliyo vallaha canımın içi yemeklerim hazır piştiler kahvemiş yaptım güneşin karşısında güneşleniyorum şuan vallaha hade gelimn bana kahveye

yaa gıcıkk oldumm cvp yazmıstım elektirik gitti geldi yazdım tkr yıne gitti kaç kere oldu bu
uyuz etti bu elektirk beniiiiiiiiiiiiiii
sevindim kuzumm sancının kalmamasına ama sen yınede dikkat et emi kuzumm üşütme sakın
dimek 4 dene içtin vışşşşş dahada içme kuzum bukaa ağrı kesici sana bi ömür yiter

amiiin kuzum dencek bişey yok adam gitmiş malesef
sen napıyosun cnm artık rahatsın dimi

aman aman süper valla ah evde olsam bende evimin işini yemeğini yapardım bir güzel valla dün yemek yoktu tabi bir gün önce akşam geldik yldan patates omlet yaptım bugün mercimek yapcaktım ama hiç halim yoktu yine yemek yok evde sanırım makarna falan tarzı bişi yapcam eve gidince sonra da yarına kalsın diye yemek yaparım orada giydiğimiz kıyafetleri makineye atarım başka da iş yapmam dinlrnitim gülüm muhteşem var onu izlicem.. Ay aç kapıyı hemen geliyorum kahvem şekerli olsunn.. Fal da bak amaaa

hee bende diyorum ikide bir bu oturum neden açılıyo kapanıyo vallaha yeter kuzucum sorm yaa doymuyorum ilaca ne yapayım al al yitmiyo her ayyy

ivett canı hoca derse gitti yarında şehir dışına gidiyor pazartesi gelecek iki gün bol bol burdayım gülüm. Geçen haftada doktora gittim memnun kaldı bakalım nazar değmesinde bunda devam ederim artık sanırım ben. İlaç alıyorum geçen hafta çarşamdan beri düzensiz kanamaları dengeleyen ama hamile kalmayı da engellemeyen korunma hapı olmayan bir ilaç öbür kadından çok çok iyi bir doktordu bence bana bebek istşiyorsanız d.k hapı vermermesi lazımdı iyi etmisdin içmemekle dedi ama o doktoru da kötülemedi yani hoşuma gitti. İki ay kullancam kanamam olursa arada gidicem yine gebelik olursa da ayrıca gel dedi ama daha yumurtlama akıntısı görmedim bu akşamda ovulasyon yapmaya başlıcam arada bel sırt ağrılarım oluyor falan yumurta mı gelişyor acaba diyorum bakalım inaşlah olur da hiç olmazsa çalışma olur ya canımm.. Ama kanamam falan yok şu anaa kadar çok şükür sadece hapı kullandığım ilk günlerde kahverengi akıntım oldu.

hee bende diyorum ikide bir bu oturum neden açılıyo kapanıyo vallaha yeter kuzucum sorm yaa doymuyorum ilaca ne yapayım al al yitmiyo her ayyy

elektrik gidip gelince habire öyle oldu acayip fıtık etti yahuu
neyseki şuan var kesılmez umarım deminki gibi
dimek kahveye bekliyosun bizi temem bende geliyorum
önce dejavuya sonra bana fallar bakılsın bakalım

çalışmak hemde evi idare etmek zor iş be meleğim ne yapıcaksın bölerek yapıcaksın mecburen aman şu yoldan gelinceki yerleştirme olsun yıkamak olsun adamı bittiriyo vallaha çok sinir oluyorum kuzucum yaa sorma yemek derdi zaten bitmez ama makarnayı kaç gündürde benim canım çekiyo nedenidr bilmiyorum şu sorvuvorü verdi yaa yediler ödülde makatrina işte o gün bugün aklımda ama yappıpda

inş gitmez daha balım gerçekten sinir oluyo birkerede bana öyle olmuştu işte geln canlarım gelin kahvede yaparım falda bakarım hani laf aramızda dejavumun dadlı kayfe olucak seninki gülüm

oh aman ıyı geçen hafta sen ist daydın bende annemlerle ilgilenince pek görüşemedik
iyi oldu hocanın gitmesi gitsin gelmesın maşallahh diyeyim dr una cnmcım
çok sevinmiştim böyle memnun kalmana bide adam düşünceli yanı dediğin gibi
bebek istediğin için ona göre verdi ilacı inşallah herşey yoluna gircek kuzmm
bel sırt agrısı yumurtlamaya işaret inşallah öyledirde çalışmalar tam gaz ilerler

inş gitmez daha balım gerçekten sinir oluyo birkerede bana öyle olmuştu işte geln canlarım gelin kahvede yaparım falda bakarım hani laf aramızda dejavumun dadlı kayfe olucak seninki gülüm

benımkide orta olsun kuzumm valla ne güzel olurduuu
şöyle yakıncacık olaydık ah ah kader işte
herbirimiz ayrı yerlerde malesef
bu akşam muhteşem var sen izliyomuydun kuzum

benımkide orta olsun kuzumm valla ne güzel olurduuu
şöyle yakıncacık olaydık ah ah kader işte
herbirimiz ayrı yerlerde malesef
bu akşam muhteşem var sen izliyomuydun kuzum

ahh ahh kötü kader işte tnmn dır kahveker hazır bayanlar geliverin garii izliyorum balım bağımlısı değilim ama izliyorum yani mustafam olsun vali bey olsun

ben pek öle sevmem mkarna canım çok çekmesi lazım bugğn hiç cazip gelmiyor mesela belki eşime makarna kendime başka birşey de yapabilirim si,gara böreği istiyor canım misal ama bakalım artık eve bir gideyimde karar veririm gülüm.

ohh falsız olmaz valla yaaa köpüklü bir de kayfe süper.. Ben ovulasyona başliyiciğim için birşey içemiyorum şu an çay çekiyor canım inadına ama içemem içtim iki bardak daha yasssak bana eve gidene kadar.

canım o ağrılar oldu ama yumurtlama akıntı olmadı yola da çıkacaktık ovulasyon falan yapmadım cuma günü ve sonraki birkaç gün annemlerdeyken bir de dün önceki gün oldu dün akşam olmadı ama olurken de koparıyorlar sanki etimi içten içten oluyor böyle şimdi yok mesela ovulasyona geç mi başlıcam bilmiyorum ama daha akıntı görmedim ki. Aynı d.k hapı gibi 21 gümn içip 7 gün ara vercem o arada da regl olcam 24. gün falan olmam lazım yanii. D.k hapı kullanırken öle oluyordum buda aynı mantıkla ama korunma amaçlı değil hormonları düzene sokmak amaçlı yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…