Kaldığımız Yerden Her Telden..

kuzumm dün net gidince yazamadım şimcik yazayım dedim
çok sevındım pıtpıtlarıda duymussun kuzumm maşallahhh hem yavruna hem sana :nazar::nazar:
dr önemli gerçekten inşallah gönlüne göre denk gelır cnmcım :16:

ohh mis gibi kuzumm olsun onlarla olan bir iki gün bile insanı çok mutlu ediyo
insanın havası değişiyo morali yerine gelıyo kuzumm :7:
amiiiiin kuzumm sanırsam ufak bi beldeymiş adamın bulundugu yer
bide eşide affetmiş yani o özürden sonra
millete ne oluyosa bi insanı canından ettiler işte
çocuklarda babasız kaldı yani
insanlar bi laf ederken nereye gitceğini düşünmeli
laf olsun diye boş konusan çok insan var kuzum :20:

hayır olsun rüyan kuzumm hayır olsun diyelim hayırlara çıksın cnm benımmm :16::16:
çok normalmiş zaten bu rüyalar anne ister istemez bilinçaltıda olsa korkuları oluyo
o da rüyalara yansıyo kuzumm sen içini ferah tut bak yavrun çok iyi o minik kalbi bilem atıyo
düşünsene nasıl bir mucize Rabbimin büyüklüğü bu oyuzden hiiiç takılma kuzumm benımm :48::48:
nedemek cnm benımm mutluluguna ortak olmaz olurmuyum cnm arkadaşım benım :38::38:
bugun nasılsınız bakem kaçta kalktıgınız bebişinle kahvaltını yaptın demi kuzum :56:

amin canım hayırlara vesile olsun insallah gündüzlerin yüzü suyu hürmetine
bgn iyim canım saglık ocagı aradı sabah dün dra gittim ya aile hekimine tahlilleri getirirmisin kayıt yapıcaz dedide yarına giderim bugün arkadasıma gidicem
sabah valla bi tabak meyve yedim beni kesti canım hamile olalı hep 9 da kalkıyorum bulantılarım bi oluyo bi gidio gbi ama cıkarmadım hiç
senn bulantıların istifraların ne zamn başladı canım annemle konuştum dediki ben sana hamileyken hiç bbulantıymış kusmaymış görmedim rahat gecti dedi ins bana cekersin dedide bilmiyorum görücez artık dedim bu arada elif nerde gözükmüo canım artık gamzede adet oldu gelmiycek diye yazmış ama gelsin yaaa kuzumu özledim ben

[video=youtube;pAzQ66zQos0]http://www.youtube.com/watch?v=pAzQ66zQos0&feature=related[/video]

[video=youtube;2b72_RwD5UM]http://www.youtube.com/watch?v=2b72_RwD5UM&feature=related[/video]

amin canım hayırlara vesile olsun insallah gündüzlerin yüzü suyu hürmetine
bgn iyim canım saglık ocagı aradı sabah dün dra gittim ya aile hekimine tahlilleri getirirmisin kayıt yapıcaz dedide yarına giderim bugün arkadasıma gidicem
sabah valla bi tabak meyve yedim beni kesti canım hamile olalı hep 9 da kalkıyorum bulantılarım bi oluyo bi gidio gbi ama cıkarmadım hiç
senn bulantıların istifraların ne zamn başladı canım annemle konuştum dediki ben sana hamileyken hiç bbulantıymış kusmaymış görmedim rahat gecti dedi ins bana cekersin dedide bilmiyorum görücez artık dedim bu arada elif nerde gözükmüo canım artık gamzede adet oldu gelmiycek diye yazmış ama gelsin yaaa kuzumu özledim ben

afiyet bal şeker olsun kuzum yarasın bebişinee :56:
benım 6. haftanın sonu 7. haftanın başında başladı bulantılar kuzum
ama ben hergün çıkarıyodum 12. haftama kadar ondan sonra kesildi çok şükür
inşallahh sende annene çekmişsindir kuzumm çünkü çok zor geçiyo bulantı istifra oldugu zaman
4 kilo gitmişti benım ozaman dogru duzgun yıyemıyodum yemek felen hiç yapamıyodum
böyle hayattan kopuyo yanı ınsan zorlu geçiyo inşallah olmaz sende kuzumm :16::16:
yarın götürürsün tahlillerinide cnmcım bişecik olmaz
elf geliyo cnm ama buraya gelıyo öbür topiğe gelmiycek bildiğim kadarıyla
bebek düşüncesini kafasından çıkarmak istiyo balım oyuzden :34:

afiyet bal şeker olsun kuzum yarasın bebişinee :56:
benım 6. haftanın sonu 7. haftanın başında başladı bulantılar kuzum
ama ben hergün çıkarıyodum 12. haftama kadar ondan sonra kesildi çok şükür
inşallahh sende annene çekmişsindir kuzumm çünkü çok zor geçiyo bulantı istifra oldugu zaman
4 kilo gitmişti benım ozaman dogru duzgun yıyemıyodum yemek felen hiç yapamıyodum
böyle hayattan kopuyo yanı ınsan zorlu geçiyo inşallah olmaz sende kuzumm :16::16:
yarın götürürsün tahlillerinide cnmcım bişecik olmaz
elf geliyo cnm ama buraya gelıyo öbür topiğe gelmiycek bildiğim kadarıyla
bebek düşüncesini kafasından çıkarmak istiyo balım oyuzden :34:

saol bitanem oldu vallahi
yani benm heran başşlayabilir cnım desene aneyime cekmediysem tabi:9::9::9:
hadi ya hiç yaşamadıgım için baya zorlu gecen bi sürec ins güzel bi şekilde devam ettiririm
hayırlısı artık tatlım bebek için yanıyoduk rabbim nasip etti bulantı olursada katlanıcam artık
aile hekimi sürekli irtibat halindemi oluyo canım sennle oyüzdenmi istedi tahlilleri
aslında bende bi süre girmemiştim hastayken bide bu düşünceyi atmak için gercekten
aklımdan cıkmıştı canım adetime yakın girmeye başladım oda adet olunca tahlil yaptırmak
için kızlardan bilgi almak için gerek kalmadı bak
bura gercekten cok faydalı bi yer ama bebek fikrini burda atamıyosun canım kafandan
böylede bir gerceği var

saol bitanem oldu vallahi
yani benm heran başşlayabilir cnım desene aneyime cekmediysem tabi:9::9::9:
hadi ya hiç yaşamadıgım için baya zorlu gecen bi sürec ins güzel bi şekilde devam ettiririm
hayırlısı artık tatlım bebek için yanıyoduk rabbim nasip etti bulantı olursada katlanıcam artık
aile hekimi sürekli irtibat halindemi oluyo canım sennle oyüzdenmi istedi tahlilleri
aslında bende bi süre girmemiştim hastayken bide bu düşünceyi atmak için gercekten
aklımdan cıkmıştı canım adetime yakın girmeye başladım oda adet olunca tahlil yaptırmak
için kızlardan bilgi almak için gerek kalmadı bak
bura gercekten cok faydalı bi yer ama bebek fikrini burda atamıyosun canım kafandan
böylede bir gerceği var

aynen üle kuzumm insan katlanıyo ama herkesde bir olmuyo kuzumm
benım biraz zorlu geçmişti inşallah senın güzel geçer bacımm :16::16:
ben daha hiiç gitmedim aile hekimine ama gidersen sürekli irtibat halinde oluyolar
aşı zamanında tahlıl zamanında seni arayıp çağırıyolar kuzum gitmende fayda var yani
elfde gelmedi bu saate kaa merak ettim bak şimdi :18::18:

aynen üle kuzumm insan katlanıyo ama herkesde bir olmuyo kuzumm
benım biraz zorlu geçmişti inşallah senın güzel geçer bacımm :16::16:
ben daha hiiç gitmedim aile hekimine ama gidersen sürekli irtibat halinde oluyolar
aşı zamanında tahlıl zamanında seni arayıp çağırıyolar kuzum gitmende fayda var yani
elfde gelmedi bu saate kaa merak ettim bak şimdi :18::18:

insllah tatlı arkadasım benm amin tüm hamişler için kolay gecer insallah
dogru diyosun hem yakınımda s ocagı bişey kaybetmem hem aile hekimimide cok seviyorum
bana ilk müjdeyi o verdi nede olsa sarıldı boynuma hayırlı olsun dedi müjdesini istedi
cok sıcaktı canım aile hekimim ins değişmez hiçç
bende cıkıyorum canım namazımı kılıp arkadaşıma gecerim artık eşimde artık laptopa fazla girme
diyo iyi değilmiş falan filan işte başladı şimdiden yasak koymaya yandım artık
görüşürüz balım elifim gelirse selamımı ilet onu cok özledimi söyle öptüm askım:38::38:

insllah tatlı arkadasım benm amin tüm hamişler için kolay gecer insallah
dogru diyosun hem yakınımda s ocagı bişey kaybetmem hem aile hekimimide cok seviyorum
bana ilk müjdeyi o verdi nede olsa sarıldı boynuma hayırlı olsun dedi müjdesini istedi
cok sıcaktı canım aile hekimim ins değişmez hiçç
bende cıkıyorum canım namazımı kılıp arkadaşıma gecerim artık eşimde artık laptopa fazla girme
diyo iyi değilmiş falan filan işte başladı şimdiden yasak koymaya yandım artık
görüşürüz balım elifim gelirse selamımı ilet onu cok özledimi söyle öptüm askım:38::38:

tmm kuzum a.s iletirim selamını gelirse
Allah kabul etsin namazlarını cnmcımm :16::16:
görüşürüz yine cnm kuzumm benımm kendıne dikkat et öpüyorum seni kocamaaan
cnm arkadaşımmm :54::54::54::54:

$tutorial270atiye.gif canlar bugün gene yoğunum yarın azalıcak işlerim:16: inşallah

ben geldim huu huuu nidiyonuz bakım kızlar kızlar gelemmi nanaklardan öpemmi :54::54::54::54::54::17:

hoşgeldin kuzummmmmmm :48::48: merak ettik seni beya didim nerlerde bu gacı :27:
hülyanında slm ı var sana kuzum iletmemi istedi
gel kuzumm gel öp yanaklardan bende seni öpemm :54::54:
ee naptın kuzumm nirdeydin bakem bu saate kaa

hoşgeldin kuzummmmmmm :48::48: merak ettik seni beya didim nerlerde bu gacı :27:
hülyanında slm ı var sana kuzum iletmemi istedi
gel kuzumm gel öp yanaklardan bende seni öpemm :54::54:
ee naptın kuzumm nirdeydin bakem bu saate kaa

hoşbuldum bebeğim a.slm sağolsun balım benii sordu yaa kuzucum azlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım nevresimleri değiştirdim yemekleri yaptım taze fasulye ve zeytinyağlı dolma yaptım çıkanları yıkadım çamaşır yıkadım kaç mkina yıkandı yaniş :))as derken bu saat olmuş heç farkında dğilim baktım yorulmuşum damladım burat-ya nasılsın bitanem bakalım kimsecikler yok yalnızmı kaldın sen oyy oyy kıyamam ben sana:48:

hoşbuldum bebeğim a.slm sağolsun balım benii sordu yaa kuzucum azlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım nevresimleri değiştirdim yemekleri yaptım taze fasulye ve zeytinyağlı dolma yaptım çıkanları yıkadım çamaşır yıkadım kaç mkina yıkandı yaniş :))as derken bu saat olmuş heç farkında dğilim baktım yorulmuşum damladım burat-ya nasılsın bitanem bakalım kimsecikler yok yalnızmı kaldın sen oyy oyy kıyamam ben sana:48:

ohh maşallahh benım hamarat kuzumaaaa :10::10::nazar:
çok yorma kendını cnm kuzumm benımm epey iş haketmişsin valla eferim benım kuzumaa :48::48:
ben iyiyim kuzumm napam bişey yaptıgım yok mama yapcam birazdan kalkar başlarım kuzum
hee yalnız kaldım kuzummm elfimde yok dejavum gelcem dedi gelmedi hala
hülyada arkadaşına gitti moonunda işi var öle bekliyodum bende kuzumm

ohh maşallahh benım hamarat kuzumaaaa :10::10::nazar:
çok yorma kendını cnm kuzumm benımm epey iş haketmişsin valla eferim benım kuzumaa :48::48:
ben iyiyim kuzumm napam bişey yaptıgım yok mama yapcam birazdan kalkar başlarım kuzum
hee yalnız kaldım kuzummm elfimde yok dejavum gelcem dedi gelmedi hala
hülyada arkadaşına gitti moonunda işi var öle bekliyodum bende kuzumm

o zaman yettim kuzum ben sana geldm bak şu saatten sonra işim dahi olsa yapmam yine kalırım dseninle vallaha bak ne yapıcan bakenm yemekte ne var:56:

o zaman yettim kuzum ben sana geldm bak şu saatten sonra işim dahi olsa yapmam yine kalırım dseninle vallaha bak ne yapıcan bakenm yemekte ne var:56:

oyyy cnm kuzumm benımmmm :48::48::48:
yirim ben senii :56::56:
pişi yapcam kuzumm yanı hamur kızartması yapcam
yanına kahvaltılık çay öyle götürürüz kuzumm
senın mamalarda mis gibi kuzumm ellerine sağlık cnmcımm :56::56:

oyyy cnm kuzumm benımmmm :48::48::48:
yirim ben senii :56::56:
pişi yapcam kuzumm yanı hamur kızartması yapcam
yanına kahvaltılık çay öyle götürürüz kuzumm
senın mamalarda mis gibi kuzumm ellerine sağlık cnmcımm :56::56:

sağoalsın birtanem seninde lerine sağlık bizim memlekettede çok yapılır sade hamurdan yada kıymalıdan lahmacun derizbiz peynirli çok severdik ohh ellerine kollarına canına sağlık bebeğim

sağoalsın birtanem seninde lerine sağlık bizim memlekettede çok yapılır sade hamurdan yada kıymalıdan lahmacun derizbiz peynirli çok severdik ohh ellerine kollarına canına sağlık bebeğim

sağol cnm kuzum benımmm hee ben sadesini yapcam yanına peynir zeytin çay domtis ohh mis gibi gider kuzum :56::56:
havalar ısındı iicene sankilim bugun epey guzel bide önceden evler soguk olurdu dışarda güneş bile olsa
bugun evlerde iyi dimi kuzum :32:

Back
X