- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
yok zannetmiyorum kıskandığını benden bayağı yaşlı, üstünlük sağlamak ve dediğini yaptırmak istemiş olabilirSenin yenge hanım herşeyi erkeklerin bileceğini zanneden bir örümcek kafali. Ya da kendi hayati boyunca ezik büzük koca sözü dinlemiş şimdi seni kiskanmis.
çok abarttı evet buraya yazmadan önce acaba dedim ben mi yanlış yaptım insanın doğru bildiğini şaşırttırıyorlarNe var bunda ben anlamadım ki ? Kim kalkmak istiyorsa kalkalim diyebilir elbette sıkıntı yok.
öyle bir bastırıyor ki kendi düşüncesini bana empoze etmeye çalıştı cevap verdikçesende deseydin yenge senin yatılı kalmaya niyetin varsa biz beklemeyelim
diyorum valla kimsede karisamaz ilk hamileligimde kv gidince hemen kalkalm diyodm oturamiyodum gec oluncada diyorum simdi bide kizim var ve hamileyim yine diyorum buna bence gerektigindr biz karar vermeliyizmerhaba herkese, sizlere danışmak istediğim bir konu var dert değil ama sıkıntı ettim kendime sizin görüşlerinizi de alıyım dedim.
dün eşimle misafirliğe gittik. eşimin amca hanımı gelini oğlu ve birde ev sahibi arkadaşları olan bir çift vardı. erkekler ayrı oda biz kadınlar ayrı oda da oturduk. bir ara biz mutfağa geçtik orada muhabbete devam ettik. eşimin kuzeninin kızı annesine hadi gidelim dedi bir değil iki değil bende git babana söyle canım dedim. çocuk iki defa gitmiş kızıp göndermişler bende eşime gitmesini benim adımı verip kalkalım diyor de dedim çocuğa,çocuk geldi tamam diyor dedi. ev sahibi gelini kahve yaptı erkeklere biz istemedik içeri geçtik biz tekrar. baktım saat 11 olmuş birde ben gidiyim söyleyim dedim gittim kapı örtülü çaldım girdim, eşime kalkalım mı artık dedim tamam dedi. geldim oturdum yerime, eşimin amca hanımı olurmu öyle şey biz hiç diyemedik heriflerimize kalkalım mı diye denmez (ha bu arada ben çalışıyorum eşim çalışmıyor cumartesi günü) ben dedim neden bizde öyle bişey yok ben sabah erken kalkacağım o yatacak dedim olmaz denmez kızım diyor onlar bilir ne zaman kalkacağını (eşim bir oturdumu kalkmayı bilmez bayram gezmelerinde bile hemen kalkalım dememe rağmen oturur kalır) madem çok oturacak o zaman beni getirmesin dedim mecbur geleceksin dedi... birsürü laf söyledi o söyledi ben söyledim ev sahibi kadında şaka yapıyor yengen dedi yok ne şaka yapacağım diyor doğru söylüyorum dedi neyse o sıra eşimin sesi duyuldu kalkıldı kabanlarımızı giyerken daha bana üstünü çıkarmadan yat emi kabanınla diyor, üstünde durmadım. arabaya bindik eşime yengen böyle böyle yaptı dedim sende kendini alıştırma uykuya dedi, sinirim bozuldu, neyse dedim ses çıkarmadım sustum. yakın yerde oturuyoruz yengelerle, arkalı önlü eve giderken ışıklarda camı indirdiler eşimde indirdi. yenge, semihanur uyudumu diyor kabanıyla yatsın ha çıkarmasın diyor güldük geçtik.
şimdi kendimi sorguluyorum acaba benmi yanlış yaptım ve altı yıllık evliliğimde parmakla sayılır yani eşime hadi kalkalım demem genelde ne kadar oturursa otururum, siz misafirlikte eşlerinize dermisiniz nasıl olur bu işler. okuyan herkese teşekkür ederim,uzun olmuş yine bu kısa yazma işini beceremiyorum.
anladım çok teşekkür ederimEsiniz haksiz ve sacma bir tepki vermis. Ne demek ya kendini uykuya alistirma. Kime ne arkadas?!benim hayatim istedigim kadar uyurum, kimsenin laf etme hakki yok. Ayrica aaat de 11 olmus gayet de gec bir saat yani. Coktan kalkmasi, hatta siz gitmeden biz artik kalkalim hanim ise gidecek demesi lazimdi bence. Sen o densiz yengeye de bakma, kabullenmis onlar bi benlige/karar hakkina vs sahip olmamayi, normal saniyorlar. Daha yeni evlisin, kendi sozunu gecirtmeye bak. Nasil alistirirsan oyle gider.
telden aradığımı düşünemiyorumDenir ne var ki bunda. Ha ben kalkip gitmem mesaj atar yada telden ararim sadece :)
Hiç öyle düşünme. Elli yaşında bir kadın hayatı boyunca hep kocasının sözünü dinleyip hiç kendi istediğini yaptıramamışsa, kendinden daha genç bir kadının kocasına söz dinletmesini gayet de kıskanmış olabilir. Ama tabi sen tanıyorsun. Takma kafana boşver. Yanlış birşey yapmamışsın.yok zannetmiyorum kıskandığını benden bayağı yaşlı, üstünlük sağlamak ve dediğini yaptırmak istemiş olabilir
gerçekten bende şaşırdım hatta yenge öyle bastırınca aklıma bir önceki konumla ilgili olabilir mi dedim kv ile görüşüyorlar konuşuyorlar bana tepki mi verdi acaba diye bile düşündüm aksi halde çok komikBu nasıl bir ortam ya? Erkeklerin oturduğu odaya gidip eşinizi çağırmanız şokla karşılanmış. Kendini uykuya alıştırma diyen koca nasıl bir insan? şu konuyu psikologlar, sosyologlar incelemeli.
teşekkür ederim iyiki varsınızHiç öyle düşünme. Elli yaşında bir kadın hayatı boyunca hep kocasının sözünü dinleyip hiç kendi istediğini yaptıramamışsa, kendinden daha genç bir kadının kocasına söz dinletmesini gayet de kıskanmış olabilir. Ama tabi sen tanıyorsun. Takma kafana boşver. Yanlış birşey yapmamışsın.
ne demek uyguya alistirma valla esinize sinir oldumAynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen..Bizde akrabalar yok ama ben zaten çok çabuk yorulan bir insanım.Eşim sürekli oraya gidelim buraya gidelim diyor.Gitsekte kalkmak bilmiyor.Annesi de geliyor bozuluyor kalkınca..Uzak uzak yerlere gidiyoruz ve arabamız yok..Kalkıp eve gidip yatmamız 1 i buluyor ve ben ertesi sabah saat 6 da kalkıyorum işe gitmek için..Kendini uykuya alıştırma diyor sürekli ne alakaysa artık..Aşırı sinirleniyorum ben de bu duruma..Hatta gıcık oluyorum..
eşim kısmen kendini çok düşünür evetYenge cahil, esiniz anlayissiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?