kalkalım mı artık

Ben eşime derim,eşim bana der.Bunu kimse de yadırgamaz.Yenge saçmalamış ve çok uzatmış. onu hiç ilgilendirmez doğrusu.

Senin yenge hanım herşeyi erkeklerin bileceğini zanneden bir örümcek kafali. Ya da kendi hayati boyunca ezik büzük koca sözü dinlemiş şimdi seni kiskanmis.
yok zannetmiyorum kıskandığını benden bayağı yaşlı, üstünlük sağlamak ve dediğini yaptırmak istemiş olabilir

diyorum valla kimsede karisamaz ilk hamileligimde kv gidince hemen kalkalm diyodm oturamiyodum gec oluncada diyorum simdi bide kizim var ve hamileyim yine diyorum buna bence gerektigindr biz karar vermeliyiz

anladım çok teşekkür ederim

Kendi sabah totosunu yayıp yatacak tabi işe gidecek olan sensin. Genelde bi yere giderken sorarım kaçta döneriz diye o saatin geçmemesine dikkat ederiz. Ama erkeklerin ağzı açılınca susmak bilmiyorlar zamanın farkında olmuyorlar ee sabaha kadar oturacak mıyız adam düşüncesizce oturuyor diye. Kocaya kalkalım denmezmiş. Vay bee bu kadınlara her şey müstehak

yok zannetmiyorum kıskandığını benden bayağı yaşlı, üstünlük sağlamak ve dediğini yaptırmak istemiş olabilir
Hiç öyle düşünme. Elli yaşında bir kadın hayatı boyunca hep kocasının sözünü dinleyip hiç kendi istediğini yaptıramamışsa, kendinden daha genç bir kadının kocasına söz dinletmesini gayet de kıskanmış olabilir. Ama tabi sen tanıyorsun. Takma kafana boşver. Yanlış birşey yapmamışsın.

Bu nasıl bir ortam ya? Erkeklerin oturduğu odaya gidip eşinizi çağırmanız şokla karşılanmış. Kendini uykuya alıştırma diyen koca nasıl bir insan? şu konuyu psikologlar, sosyologlar incelemeli.
gerçekten bende şaşırdım hatta yenge öyle bastırınca aklıma bir önceki konumla ilgili olabilir mi dedim kv ile görüşüyorlar konuşuyorlar bana tepki mi verdi acaba diye bile düşündüm aksi halde çok komik
eşime gelince ona diyecek söz bulamıyorum zaten bu kadar basit bir konu uzamasın diye sustum ama eve gidince laf gelirse bana o zaman külahları değişeceğim kendimden şüphe ettirdiler.

Son düzenleme:
Tbikide derim oda bna der otesini ypma sansi dahi yok...hatta o bna kas goz ypar istiyosan kalkalimmi dye

teşekkür ederim iyiki varsınız

Bunun adı cekememezlik canım benim. Kiskancliktan hep , güya seni kücülterek kendini eşini yüceltmis. Sende gülecegine laf sokustursaydin bak bakalım yapiyomuydu bidaha kabanla yat esprisini... ha bak bidaha karşılaştığınizda yine tekrarlar ozaman hiç çekinme söyle onamı kalmis .

ne demek uyguya alistirma valla esinize sinir oldum

benım dememe bıle gerek kalmaz esının anlayışlı olması lazım calısan ınsanlar erken uyur bunu onunla konuş sıkıntı da yapma cok onemlı bı olay olmamış tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…