ben hiç yerini değiştirmemek gerktiğini biliyorum canım sbit bir yerde kalacak diye biliyorum sert bir zemin üzerinde bende doğruyu bulana kadar 4 5 defa iner çıkarım bide direk değilde sıfırlayıp taartılınca doğruyu gösteriyormuştartıda birden çok kilo verdiğini gören arkadaşlar size sesleniyorum
ben bu sabah ilk tartıya çıktım 76.1 gördüm
sonra yerini değiştirdim çünkü çok zayıflamış görünüyordum dün sabah 76.4 düm ve çok yemiştim dün
tekrar tartıldım 76.5 çıktım
tekrar başka yere koydum bu sefer de 77 çıktım
tekrar yerini değiştirdim 76.5 çıktım
ve 76.5 in doğru olduğuna kanaat getirdim.
tekrar tartılmamış olsaydım 76.1 e havalara uçmam gerekiyordu
digital tartı kullanan arkadaşlar bence yerini değiştirerek bi kaç kez tartılmalılar. çok yanlış sonuçlar veriyor.
artı tam dengede olmalı sallanmamalı köşelerden 4 köşeside yere değiyor olmalı dikkat edin.
çok sinir oluyorum bu tartılara ben
sizlerde olmuyormu hiç böyle yaa
benim tartım mı sorunlu acaba
bi kaç gün denesenize arkadaşlar dediğimi farklı ölçümler yapacak mı sizinkilerde.
tabiki de bebişimonu banada özelden atarmısın
ben hariç heyooooooGünaydın kızlar
Bu hafta sonu herkes cozutmuş anlaşılan, iyi bari yalnız değilim
mantıklı olabilir incirim detoks nede olsa meyve ağırlıklı denenebilir bir gün sonuçtaKızlar sitenin birinde "1 günlük detoks diyeti" okudum.
Okuyup fikrinizi söyler misiniz?
http://www.seviminaskanasi.com/2013/03/bir-gunluk-detoks-diyeti.html#axzz2wD7cn2Dd
ben hiç yerini değiştirmemek gerktiğini biliyorum canım sbit bir yerde kalacak diye biliyorum sert bir zemin üzerinde bende doğruyu bulana kadar 4 5 defa iner çıkarım bide direk değilde sıfırlayıp taartılınca doğruyu gösteriyormuş
tabiki de bebişim
ben hariç heyoooooo
mantıklı olabilir incirim detoks nede olsa meyve ağırlıklı denenebilir bir gün sonuçta
desene bu hafta birinci sen olacaksın
cumaya çok var daha şişecem bu hafta zor gibi
cumaya çok var daha şişecem bu hafta zor gibi
canım şişmek yok hani bu hafta yarışıyorduk senle ilk günden su koyveriyorsun haaademek ki bu hafta 1.bana bırakıyorsun sen bilirsin bebeğim ama sen dedin bu hafta benle yarışma seni geçerim diye göreceğiz bakalım kim kimi geçiyormuş bu arada squatı sormuş dry dry ben faydasını görmeye başladım ama program dışında yaptığım hareketlerde de kalça hareketleri var.bugün programımda 20.günüm dinlenme var yarın 180 squatla devam edeceğim . program sonunda bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum ama daha fazla fayda görmek için program bitiminde de daha farklı squatlarla devam etmeyi düşünüyorum.
evet doğru diyon bak gaza geldim şimdi ben birinci olacağım bu hafta yarışmaya devamcanım şişmek yok hani bu hafta yarışıyorduk senle ilk günden su koyveriyorsun haaademek ki bu hafta 1.bana bırakıyorsun sen bilirsin bebeğim ama sen dedin bu hafta benle yarışma seni geçerim diye göreceğiz bakalım kim kimi geçiyormuş bu arada squatı sormuş dry dry ben faydasını görmeye başladım ama program dışında yaptığım hareketlerde de kalça hareketleri var.bugün programımda 20.günüm dinlenme var yarın 180 squatla devam edeceğim . program sonunda bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum ama daha fazla fayda görmek için program bitiminde de daha farklı squatlarla devam etmeyi düşünüyorum.
şişmek yok azıcık sık dişini 4 güncük sabret bir kerede sen birinci ol
(kötüyüm ben kötüyüm herkesi kustururum hasta ederim)
orkide canımcım squat tam olarak ne işe yarayacak.
şişmek yok azıcık sık dişini 4 güncük sabret bir kerede sen birinci ol
(kötüyüm ben kötüyüm herkesi kustururum hasta ederim)
orkide canımcım squat tam olarak ne işe yarayacak.
squat ben de yapıyom 140 yapıcam bu akşam
popişimizi kaldırıp yuvarlaklaştıracak
evet doğru diyon bak gaza geldim şimdi ben birinci olacağım bu hafta yarışmaya devam
aa fenasın fenaya ben hiç birinci olamadım diye yüzüme vuruyon demi hııhhhh kokmuş
bende squats yapıyorum artık bugün 3.günüm
squat ben de yapıyom 140 yapıcam bu akşam
popişimizi kaldırıp yuvarlaklaştıracak
kızlar bu diyetarkadaşım bana günde 1000 kalori alırsan ayda 2,5 kilo verirsn diyo çok az değil mi:26:
ayy kokmuşu okudum gülmekten çatladım. Seni utanmaz senii
kız dışarı doğru çıkmaz dimi popişimiz ben sevmem öyle
ada 2,5 kilo az geliyor günde 1000 kalori sana çok gelmiyor
1000 kalori alıp 2,5 kilo vereceksin birde laf ediyorsun
ayy özgecann ben birazcık ihmal ettimm
ama hiç yoktan günde 50 yapmaya dikkat ediyorumm
kız dışarı doğru çıkmaz dimi popişimiz ben sevmem öyle
ada 2,5 kilo az geliyor günde 1000 kalori sana çok gelmiyor
1000 kalori alıp 2,5 kilo vereceksin birde laf ediyorsun
aaaaolmaz öle
hazır faydasını da görüyoken bence tamamlasaydın programı canım
çıkıcak çıkıcak seksü olcak
çok üşeniyorumm amaaaa
aslında bi heves yapıyodum ama birden gitti hevesimm :26::26:
1000 kalori çok mu da bana az geliyo canım
dışa doğru çıkıyor loopişko bildiğim kadarıyla
aaaaolmaz öle
hazır faydasını da görüyoken bence tamamlasaydın programı canım
çıkıcak çıkıcak seksü olcak
çok üşeniyorumm amaaaa
aslında bi heves yapıyodum ama birden gitti hevesimm :26::26:
hiç sebze sevmem ve çikolata aşığıyımçok tabi kız sebze ağırlıklı beslensen akşama kadar yesen 1000 kalori olmaz
ayy dışa çıkmasın istemem
dışa çok çıkarsa görrürsün
Benimde şuan gittti hevesim
merhaba faydasını gördün mü? ben biraz aceleciyim sanırım hemen azıcıkda olsa etkisini görmek istiyorum
Benimde şuan gittti hevesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?