Kalori Arkadaşım

amin canım çok teşekkür ederim

o 600 gramı geri almışım ama dün

fıstık yazdığımı okudun mu?

bi günde o kadar kilo verip o kadar kilo geri alamazsın

ilk tartıldığında şu kadar zayıflamışım dediğinde bence tartı yanlış tartmıştır seni bugün 600 gr fazla görünmenin sebebi o. aslında o kadar kilo vermemiştin. hayal kırıklığı gibi olmuştur bugün. benimde aynısı oldu . digital se tartın bi kaç kere tartıl yerini kontrol et ayakları tam basıyormu tartının.

zayıflamış görünüp ertesi gün almış görünmek daha üzücü

kuzum ben aynı yerde defalarca tartılıyorum
o nedenle doğru tartmıştır beni diye düşünüyorum
benim belli bi yerim var oradada en az bi 5 kere inip çıkıyom aynı sonuç çıkıyo
hatta biraz daha kaydırarak tartıldığımda da aynı sonuç çıkıyo
benim bünye manyak biraz 1 gecede 600 gr alıp verebilirim

o bünye bende de var

aynen bende öyle yapıyorum in çık in çık deli oluyorum

o zaman doğrudur kuzucum

diyet arkadaşımda 1 saat tv izlemek 90 kalori yazıyor ciddi mi ya oo ben kaç saat izliyorum incecik kalmam lazımdı.

o zaman her 1 saat tv izlerken 1 avuç cips yiyebilirim 90 kalorilik

çok saçma ya bu diyet arkadaşım da işi iyice abartmış

senin haftasonun az kalorili geçti sanırım cnm

dün sabah patates kızartması yedik kardeşimle yoğurtlu

akşamda kısır yaptım ama çok çok az yağlı bi kısır dı 2 tabak kısır yedim. bu kadar ama baya kalori tutmuş bunlaar

aman neyse kalorilerine değdi çok lezzetliydi

30 dk sporumu yaptım akşam çok uykum vardı sporum az oldu ama neyse hiç yoktan iyidir.

sizin squatlar nasıl gidiyor faydası var mı ? iyiyse başliim bende

1 saat kitap okumak da 125 kaloriymiş ben dünyaları okuyom senin dediğin gibi olması lazımdı valla
hiç girmiyom ben onları.. anca spor yaparsam fitness olarak giriyom

evet onlar bana da inandırıcı gelmiyor.

günaydın kızlar
hafta sonu herkes güzel yemiş ve verdiği kilonun üzerine almış malesef bende yiyip artıya çıkanlardanım ama ona göre de sporumu yaptığım için fazla bir artıda değilim cumaya kadar hedef koydum kendime çok rahat ulaşırım diye düşünürüm.neyse bu sabah biraz geç kalktım elmalı ballı sirkemi içtim 45 dk sporumu da yaptım şimdi bir şeyler yeme zamanı

hımm şimdi baktım canım fena gözükmüyor hem de 1 günlük dene derim bir günden bir şey olmaz bitince bize de söylersin deneyimlerini....

cnm 2 gündür hatta 3 squat ımdan eser yok hatta hiç spor yapmadım.
En son 180 yaptım acaip terletiyor ama etkisini ben kendi vucudumda anlamıyorum. Normalde sarkık bir vucudum olduğu için

Neden kimse beni takmıyor???
Bebiş ben sana cevap verecektim ama yemeğe gitmem gerekiyordu gelince yazarım dedim.
Ben çok beğendim paylaştığın link i deneyeceğim. İş yerindeyken olmaz ama bu hafta sonu 1 gün yapacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…