kesınlıkle suan vucuduma yuklenmek ıstemıyorum fazla o ıkı kıloyuda esımın ıstegıyle aldım basımın etını yedı dıyebılırım ortalama9 10 ay ıcınde verdım ben kılolarımı acayıp degıştım gıyım tarzım bıleee daha genc gorundum ınanın darısı sızlerın basınaaaa
merhaba canım
bence sen daha fazla kilo verme bir süre daha kilonu korumaya çalış çok güzel kilo vermişsin büyük başarı ama bir yerden vereyim derken diğer yerlerden gitmişsin bu çok kötü işte demek ki çok sağlıksız zayıflamışsın yediklerinin vitaminine karbonhidratına dikkat etmemişsin.saçların dökülmesi çok kötü bir şey bir ara zayıflamayla alakası yok benimde saçlarım çok dökülüyordu 3 tel saçım kalacak diye çok üzülüyordum neyse ki toparladım artık bende sürekli düşen bir b vitamini eksikliği var o da saç dökülmesi yapıyormuş benimde baya bir döküldü.aman dikkat et derim kaş yapayım derken göz çıkarma verdiğin kiloların tadını çıkar bence artık.....
zayıf insanlar çuval giyse yakışıyor kilolu insanlar abiye giyse yakışmıyor
oyle dusunme yaaa ınan bazı kılolu bayanlar nekadar tatlı oluyorlarezgı mola yı tanıyorsun kıloluykende coook tatlıydı
kız o kadar kilodan bahsetmiyorum . 90 ve üstü benim gibilerden
Bana 70-80 kiloda olanlar kilolu gelmiyorki
canım senın yasın kac kac kılosun boyun
canım bir yanlışlık var 567 mümkün değilcimcimeciğim fittingoda günlük kalori limitim 567 gözüküyor. 567 de çok az olduğu için genelde hep geçiyorum
melekciğim hemencecik iyileş de aramıza dön
akşamları gerçekten nefisle mücadele etmek zor oluyor geceler uzun yiyecekler mükemmel ama bende dayanmaya gayret ediyorum.
Bu sabah tartıldım ve 88.8 kiloyum çokk mutluyu m cumartesiye kadar 87 leri görürüm inş. :)
çok seşndim canım devam etcanım akşam bunu yaptım bir terledim bir terledim. Allah razı olsun . Bu akşam yine yapacağım inş. Bu kaç kalori yaktırıyor. İnan hiç sıkılmadan tamamen yaptım ilk defa sıkılmadım. çok saol .
merhaba canım Allah bağışlasın çok geçmş olsun inşallah kolalıkla verirsinMeraba kizlar bende gelebilirmiyim araniza. Yas25 evliyim bi kizim var iki yasinda. Hamilelikde yirmi kg aldim. Dogumdan sonra hepsi gitmisdi. Fakat yasadigim hastalikdan dolayi ve sinir stres derken kilolari geri aldim. 91 Kiloydum uc dort gundur rejimdeyim bu sabah 88.4 cikdim. Hedefim 68 . Kolay olmayacak ama vermeye.kararliyim. araniza alirsaniz sevinirim. Hepimiz veririz insallah
merhaba ardaslar ben 76 kıloydum hatta daha fazlasını da gordum suan 57 kıloyum 55 kadar dustum etrafımdakı ınsanların kızmasından sonra 2 kıloyu aldım zor bır surec gecırdım ama zayıflamayı basardım ama ben 52 olmak ıstıyorum vucut deforme oluyor okadar kıloyu verdıkten sonra vıtamınsız kaldım saclarım dokulmeye basladı daha yenı yenı cıkmaya basladı saclarım bılmıyorum cok kararsızım tekrar zayıflayım mı bı bes kılo daha versem mı gercı cok bes kılo ama ne bılım ınsan zayıfladıkca fazlasınımı ıstıyor acabaa:44::44:
canım bir yanlışlık var 567 mümkün değil
çok seşndim canım devam et
merhaba canım Allah bağışlasın çok geçmş olsun inşallah kolalıkla verirsin
merhababoyun kaç canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap 52 olmak istiyorsan ol 5 kilo çok değil ki veya rahatsız oluyorsn sporla sıkılaşabilirsin mkilo vermeden
dün bozdum biraz diyeti kızlar ama bugün devam
Cimcime canımm hoşgeldin bende bu kız nerelerde diyordumne yedin bakalım bugün)
Birde fittingoyu çözemedim ordada arkadaşım olur musun :26::26:
hoşbuldum canım
sabah yeşil zeytin haşlanmış yumurta çay kahvaltıda şimdide acıktım etimek yiyorum çıtır çıtır çok severim
olalım tabi canım ismin ne?
kız o kadar kilodan bahsetmiyorum . 90 ve üstü benim gibilerden
Bana 70-80 kiloda olanlar kilolu gelmiyorki
canım senın yasın kac kac kılosun boyun
nesevehasan esinde degismeler oldumu kilo verince ? Ben birazda bunalimdayim kilo aldim.bizimki beni eskisi gibi sevmiyor diye dusunuyorum hep
canım 23 yaşındayım 24 olcam . 88.800 kiloyum canm
kıloyu verıce mı canım alıncamı
nesevehasan esinde degismeler oldumu kilo verince ? Ben birazda bunalimdayim kilo aldim.bizimki beni eskisi gibi sevmiyor diye dusunuyorum hep
maşallah canım benım ınsallah saglıklı bır sekılde verırsın kılolarını ben 165 boyunda 27 yasında 57 kıloyum
kilo verince canim. Sismanlayinca standart laflari ben seni herhalinle seviyorum
yalaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?