Kalori Arkadaşım

Zayıf insanlar çuval giyse yakışıyor kilolu insanlar abiye giyse yakışmıyor

teş.ederım canım benım kesınlıkle vıtamın eksıklıgınden oldu zaten evın her yerınde tutam tutam sac olur mu ne paralar doktum duzelmesı ıcn cok sukur azaldı baya su bır gercek arkadslar zayıflayalım derken saglıgımzdan oluyoruz aman dıkkat edelım baya bunalıma gırmıştım

oyle dusunme yaaa ınan bazı kılolu bayanlar nekadar tatlı oluyorlar ezgı mola yı tanıyorsun kıloluykende coook tatlıydı

kız o kadar kilodan bahsetmiyorum . 90 ve üstü benim gibilerden

bana 70-80 kiloda olanlar kilolu gelmiyorki

canım bir yanlışlık var 567 mümkün değil
çok seşndim canım devam et
merhaba canım Allah bağışlasın çok geçmş olsun inşallah kolalıkla verirsin

merhaba boyun kaç canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap 52 olmak istiyorsan ol 5 kilo çok değil ki veya rahatsız oluyorsn sporla sıkılaşabilirsin mkilo vermeden

dün bozdum biraz diyeti kızlar ama bugün devam

Cimcime canımm hoşgeldin bende bu kız nerelerde diyordum ne yedin bakalım bugün)
Birde fittingoyu çözemedim ordada arkadaşım olur musun :26::26:

Cimcime canımm hoşgeldin bende bu kız nerelerde diyordum ne yedin bakalım bugün)
Birde fittingoyu çözemedim ordada arkadaşım olur musun :26::26:

hoşbuldum canım
sabah yeşil zeytin haşlanmış yumurta çay kahvaltıda şimdide acıktım etimek yiyorum çıtır çıtır çok severim
olalım tabi canım ismin ne?

Nesevehasan esinde degismeler oldumu kilo verince ? Ben birazda bunalimdayim kilo aldim.bizimki beni eskisi gibi sevmiyor diye dusunuyorum hep

nesevehasan esinde degismeler oldumu kilo verince ? Ben birazda bunalimdayim kilo aldim.bizimki beni eskisi gibi sevmiyor diye dusunuyorum hep

hayır yaa bunalıma gırmene gerek yok guclu ol olmıyacak bırsey degıl ınan bende senın gıbı dusunuyordum kac kılosun boyun yasın soyle bır

maşallah canım benım ınsallah saglıklı bır sekılde verırsın kılolarını ben 165 boyunda 27 yasında 57 kıloyum

ayy ne güzel.

Şişmanlayıncamı eşinizde değişme oldu zayıflayınca mı orayı anlayamadım canlar.:26:

kilo verince canim. Sismanlayinca standart laflari ben seni herhalinle seviyorum
yalaaaaan

degışme oldu desem yalan olur o herzamn benım ne gıydıme karısırdı zayıflayıncada hala aynı hatta sımdı enazından daha guzel gıyınıyorum bu onu rahatsız ettıgını bılıyorum ya sunu soyleyım sana erkekler herzamn eslerını kıskanıyorlar kendılerıne aıt oldukları ıcın bıde ben calısıyorum bır bucuk yıldır benımkı artık bogmaya basladı kıskanclıyla sureklı kavgalarımız oluyor kıyafet yuzunden bende her bayanda oldugu gıbı gıyınmeyı sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…