Kalori Arkadaşım

günaydın millet
bu sabah artıya çıkmışım bünye iyice şaştı kendini
dün kuru fasülye yedim ama onun şişkinliğidir di mi

Kizlar lutfeen yardim bir porsiyon karisik tursu 70 kalori diyor fakat bir porsiyon ne kadar acaba bir kepce falan mi

Günaydın kızlarrrrr hayırlı günler herkeslere

Kızlar uzunca bir kendini bırakmışlığın ardından bugün kesin dönüş yapmış bulunuyorum çünkü verdiğim kiloları da almaya başladım buna katlanamam ne zorlukla ne aç gecelerle verdim o kilolar geri gelmemeli o yüzden dün gece börekleri pastaları yiyip nefsimi kör ve sağır ettikten sonra artık büyük bir azimle aranızdayım korkun bendennnn

Sabah sirkeli su içtim evde bal yoktu bende sirke oranını düşürdüm biraz içtim gitti tadı kötü gelmedi yapabilirim bende sonra ardından 2 kuru kayısı yedim ve yarım litre su içtim sonrada 1 galeta biraz krem peynir ve 1 haşlanmış yumurtayla kahvaltımı yaptım şimdi de beyaz çayımı içiyorum ya ya ya Geri dönüşüm muhteşem oldu galiba

Kizlar lutfeen yardim bir porsiyon karisik tursu 70 kalori diyor fakat bir porsiyon ne kadar acaba bir kepce falan mi

canım 2 yemek kaşığı falandır lokantalarda gelen miktar kadar düşün küçük bir tabak geliyo ya o da anca 2 yemek kaşığı yapar bence:26:

canım 2 yemek kaşığı falandır lokantalarda gelen miktar kadar düşün küçük bir tabak geliyo ya o da anca 2 yemek kaşığı yapar bence:26:

Ya ama bir markanin besin degerlerine baktim 100 gr 10 kalori diyor, kocaman kavanoz 680 gr, dogru mu dusunuyorum sence

Ya ama bir markanin besin degerlerine baktim 100 gr 10 kalori diyor, kocaman kavanoz 680 gr, dogru mu dusunuyorum sence

evet doğru düşünüyorsun canım yediğin markanın arkasında kalorisi yazıyorsa onu al tabi miktarını ayarlamakta artık sana düşer

günaydın kızlar
sabah uyanır uyanmaz sirkeli ballı suyumu içtim.şimdi sporum da bitti artık kahvaltı zamanı

aç karınla spor yapmamak lazım denmiyor muydu ya :26:
sırf o yüzden eve gidince spor yapmıyorum yemek yiyince de geç oluyo üşeniyom
bi zararı yoksa ben de öyle yapıcam

aramızda 8 kilo var

günaydın yavrular.

günaydın millet

Günaydın kızlar

7 gün önceki kilomdayım hala yaaa
ben 2 ay önceki kilomdayım benden iyisin yine
günaydın kızlar
sabah uyanır uyanmaz sirkeli ballı suyumu içtim.şimdi sporum da bitti artık kahvaltı zamanı

elma ye elma topla kendini canım

günaydın kızlar hepinize

günaydın millet
evet cnm şişkinliktir.
Günaydın kızlar
günaydın cnm
7 gün önceki kilomdayım hala yaaa
seni kandırıkçı seni öyle söylüyorsun cuma günü 1. oluyorsun yemezler
günaydın kızlar
günaydın cnm aç karnına nasıl enerjin oluyor cnm maşallah
4 kaşık olabilir cnm

Beni de başlat lütfen

aç karınla spor yapmamak lazım denmiyor muydu ya :26:
sırf o yüzden eve gidince spor yapmıyorum yemek yiyince de geç oluyo üşeniyom
bi zararı yoksa ben de öyle yapıcam

bende aç karnına yapmamak gerektiğini okumuştum. Tok karnına yapılan spor yağ yakımında daha etkili diye biliyorum.

Son düzenleme:
evet cnm şişkinliktir.
Beni de başlat lütfen

canım ye ye nereye kadar önümden de kaçırmıyorlar istediğim zaman istediğimi yapıp yiyebilecek durumum var çok şükür aç gözlülük yapmaya gerek yok ne zorlukla verdik nelerden kısıp bu zamana geldik sende biliyorsun o yüzden kendine dur de bakim ve benimle başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…