tamam durmak yokplatese tekrar başladım bende bel karın bölgesini çok güzel yapmıştı gerçekten tabi squata da devam ediyorum
sarışın olan çok korkunç
siyah olan neyse de sarı olan yastık koymuş gibi
eskiden eşim mesaiye kalmıyodu en geç 7 çeyrekte yemeğimizi yiyoduk sıkıntı olmuyodu
şimdi yalnız yemek istemiyorum üzülüyorum ama onu bekleyince de hem acıkıyom hem geç oluyo
ben yalnız yiyeyim barisonra da spor yapayım.. ama onun için de yine en az 1 saat beklemek lazım
zaman yetmiyor anacım banaaaaa
ay çok korkunç
bekle beni bebişim
kızlar hafta sonu üniversiteden arkadaşlara gitmiştim ya beni görünce şok olmuşlardı yüzlerinin ifadesi benden gözlerini alamamaları bütün çektiğim açlıklara değdi vallahatta biri her gün yediklerini mesaj çekiyor olmuş mu başka ne yapabilirim ne yiyebilirim diye fikir alıyor ve spora başladı bana ideolümsün diyor nasıl bir mutluluk anlatamam.
kızlar hafta sonu üniversiteden arkadaşlara gitmiştim ya beni görünce şok olmuşlardı yüzlerinin ifadesi benden gözlerini alamamaları bütün çektiğim açlıklara değdi vallahatta biri her gün yediklerini mesaj çekiyor olmuş mu başka ne yapabilirim ne yiyebilirim diye fikir alıyor ve spora başladı bana ideolümsün diyor nasıl bir mutluluk anlatamam.
inşallah inşallah bende nisan başına kadar hedefime ulaşabilsem ama zoraynen canım nisana hedefime ulaşmış çıkarım inşallah
Siyah olan zaten Kim Kardashian kızlar, kadının namı almış yürümüşDiğeri çok korkunç gerçekten de, ama onun da beli çok ince başka fotolarda gördüm, gerçi o popoya hangi bel olsa ince durur
hemen linkini yollayayım o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=YlPYj7dwNmo
beğenirsen sende bitince buna başlarsın.
Siyah olan zaten Kim Kardashian kızlar, kadının namı almış yürümüşDiğeri çok korkunç gerçekten de, ama onun da beli çok ince başka fotolarda gördüm, gerçi o popoya hangi bel olsa ince durur
squatsları yanlış yapıyo kız bence
kızlar banada spor programı yapın
Çok zor olmasın sanırım aranızda hem en şişko hemde en pasif benm
kim esmer değil miydi ya, bu kadını benzetemedim ben ona hiç
hayır canım daha önce squat videolarına baktıysan çok çeşitli squatlar var bakma biz bize gönderilen programdaki kız gibi yapıyoruz çeşitlerini görünce bizimki daha kolaymış dedim.ve gönderdiğim videoyu ben çok beğendim hem kalça hem de bel karında çalışıyor ama zor bir şey gibi yapmaya başladığımda fikrimi size söylerim.
en kolay leslie den başlayabilirsin canım plates yapabilirsin incirimin dediği gibi jillian yapabilrsen süper olurkızlar banada spor programı yapın
Canımcım bence sen de Jillian'ın programına başla, o programın içinde her şeyi yapmış oluyorsun zaten.
Ben de isterim o videoyu :2::2::2:
en kolay leslie den başlayabilirsin canım plates yapabilirsin incirimin dediği gibi jillian yapabilrsen süper olur
bende mi başlasam tekrardan
Şimdi bunu yapıyorum bebişim
[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?