canım ye ye nereye kadar önümden de kaçırmıyorlar istediğim zaman istediğimi yapıp yiyebilecek durumum var çok şükür aç gözlülük yapmaya gerek yokne zorlukla verdik nelerden kısıp bu zamana geldik sende biliyorsun o yüzden kendine dur de bakim ve benimle başla
Kilo vermek uğruna bütün iğrenç tatlı şeylere alıştık
_meLinDa_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
aç karınla spor yapmamak lazım denmiyor muydu ya
sırf o yüzden eve gidince spor yapmıyorum yemek yiyince de geç oluyo üşeniyom
bi zararı yoksa ben de öyle yapıcam.
günaydın cnm aç karnına nasıl enerjin oluyor cnm maşallah .
slm kızlar
öğle yemeğimi yedim 1 kase kırmızı mercimek çorbasının içine 1 dilim kepekli ekmek doğradım yanına da 2 yeşil acı biber yedim.1.5 saat sonra bitki çayımı içeceğim ve sonrasında 180 squatımı ve 15 dk karın çalışacağım.ara öğünde de 1 tane yeşil elma yerim.gelelim sorularınıza hejira canım artık bana iğrenç gelmiyor sirkeli ballı su 2 ayı geçkindir içiyorum alıştımmelindacım ben başladığım günden beri sabah aç karnına yapıyorum spor önce sirkeli ballı suyumu içtiğim için biraz tok oluyorum. loopdido valla canım öyle alıştırdım kendimi şuan çalışmadığım için genelde enerjim oluyor bazen yapasım gelmiyor ama istemeye istemeye de olsa yapıyorum.çünkü bırakırsam soğukluk gelir diye düşünüyorum.kızlar cumaya şurada 2 gün kaldı ve tam gaz diyete devam bakalım 1.5 kilo verebilecek miyim?
_meLinDa_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
aç karınla spor yapmamak lazım denmiyor muydu ya
sırf o yüzden eve gidince spor yapmıyorum yemek yiyince de geç oluyo üşeniyom
bi zararı yoksa ben de öyle yapıcam.
günaydın cnm aç karnına nasıl enerjin oluyor cnm maşallah .
slm kızlar
öğle yemeğimi yedim 1 kase kırmızı mercimek çorbasının içine 1 dilim kepekli ekmek doğradım yanına da 2 yeşil acı biber yedim.1.5 saat sonra bitki çayımı içeceğim ve sonrasında 180 squatımı ve 15 dk karın çalışacağım.ara öğünde de 1 tane yeşil elma yerim.gelelim sorularınıza hejira canım artık bana iğrenç gelmiyor sirkeli ballı su 2 ayı geçkindir içiyorum alıştımmelindacım ben başladığım günden beri sabah aç karnına yapıyorum spor önce sirkeli ballı suyumu içtiğim için biraz tok oluyorum. loopdido valla canım öyle alıştırdım kendimi şuan çalışmadığım için genelde enerjim oluyor bazen yapasım gelmiyor ama istemeye istemeye de olsa yapıyorum.çünkü bırakırsam soğukluk gelir diye düşünüyorum.kızlar cumaya şurada 2 gün kaldı ve tam gaz diyete devam bakalım 1.5 kilo verebilecek miyim?
o zaman eve gittiğimde yemek yapmadan önce ben de sporumu yapayım çünkü eşim geç geliyor, yemeği de onla yemek istiyorum
sonra saat geç oluyo üşeniyom spora..
eve gidince bi iki kuru kayısı atayım ağzıma sonra spor yapayım ben
evet cnm şişkinliktir.
günaydın cnm
seni kandırıkçı seni öyle söylüyorsun cuma günü 1. oluyorsun yemezler
günaydın cnmaç karnına nasıl enerjin oluyor cnm maşallah
bende aç karnına yapmamak gerektiğini okumuştum. Tok karnına yapılan spor yağ yakımında daha etkili diye biliyorum.
o zaman eve gittiğimde yemek yapmadan önce ben de sporumu yapayım çünkü eşim geç geliyor, yemeği de onla yemek istiyorum
ceviz de yiyebilrsin canım kalorisi fazla ama spordan önce tok tutaro zaman eve gittiğimde yemek yapmadan önce ben de sporumu yapayım çünkü eşim geç geliyor, yemeği de onla yemek istiyorum
spor yapmayın çok zayıflamayın beni bekleyn :18::18:
aynen canım benimde 2 tane ablam var onlar da geç geliyor işten ben onları beklemiyorum 6. 6.30 yiyorum sadece bitki çayını beraber içiyoruz.kuru kayısını akşama bırakma derim onu ya sabah ye ya da 3-4 arası ye canım.akşam eve gidince ya çorba salata ya da yoğurt ye daha etkili akşam için ve yatağa muhakkak aç gir sabah tartı da farkı göreceksin.
aferin cnm maşallah ben sana güveniyorum kesinlikle vereceksin
ceviz de yiyebilrsin canım kalorisi fazla ama spordan önce tok tutar
tatlım ben bekliyorum
sarışın olan çok korkunç
hemen linkini yollayayım o zaman
https://www.youtube.com/watch?v=YlPYj7dwNmo
beğenirsen sende bitince buna başlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?