Kalori Arkadaşım

çok güldüm bu mesaja ama ben ya
benimde sırf o yatıp kalkmalar yüzünden aram açıldı jiliyle

selam arkadaşlar özlendiniz. dün sürekli hata verdi site bi türlü giremedim.bugun de malesef kendi internetimde sorun vardı yeni yapıldı
elektrik bakımından okadar sanssız bir yerde yaşıyorum ki sormayın.turkiyenin 15 yıl gerisinde kalmış bir arap ülkesi..ama sporumu yaptım.diyete devamm.süperim yarın tartı günü sanırım ama ümitsizim .nedense 4 gündür kabızım :-[ napcam ben yaa

iyi akşamlar kızlar
1 günlük ayrılıktan sonra sizinleyim bir de bakımda şifremi de sıfırlamışlar bende diyorum ne oldu benim şifreme tekrardan yeni şifre aldım yarın tartı günü herkes nasıl bakalım ben fena değilim ama çok da eksilere inemicem sanırım hafta sonu aldığım kaloriyi sporla azaltmıştım ama kalan kaloriyi yakmam zaman aldı yarın tartı kaç çıkacam merak ediyorum

aa nerede yaşıyorsun ki? form çayı iç yada kayısı falan iyi geliyor ben karbonatlı su içiyorum o da çok iyi geliyor

yarışmayı ben kazanacağım heyooo
ama veremdn diye de üzüldüm hoş bende veremedim aslında geçen haftaki şişliğim sağolsun fazla vermiş gibi duruyorum

lübnan da yaşıyorum canım .karbonat bulamadım burda.ama su şişeme limon sıkıp içiyorum.yarın sabahmı yapıyoruz bildirim.

arkadaşlar spor programım nasıl sizce?hergün leslie 3mil bazen 2mil, 300-500 arası ip atlama, basen hareketleri bu kadar. bu arada sizlerle bişey paylaşmak istiyorum. benim basenlerimden çok şikayetim vardı.üst 42 iken alt 46 beden ama bişey keşfettim ip atlarken bacaklarımı omuz hizasında açarak atlıyorum, 2 haftadır gözle görünür şekilde incelme oldu deneyin derim

hımm sabah görecez bakalım

benim moralim bozuk kilo verdim ama istediğim kadar değil

aynen canım dün sabah tartıldığım rakamla bu sabah tartıldığım rakam arasında uçurum vardı,bir şey de yemedim ne oldu anlamadımama çok da moralimi bozmuyorum sanırım gazdan dolayı birde hedefe yaklaştıkça ne kadar uğraşsam da gram gram veriyorum.

Son düzenleme:
kızlar kilo bildirimimi yaptım meleğe istediğim gibi olmasa da yapacak bir şey yok.ben bugünkü sabah sporumu yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…