- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
daha 7li hanelere inmek kısmet olmadı 2 haftadır aynyım.bu durum canımı sıkıyorcnm benm kilom 81.1 dü geçen cuma günü hafta sonu + ya çıktım - meye çalışıyorum . Boyum 1.63-64-65 olabilir emin değilim hangisi
ben de jilliana başlamak istiyorum ilk hangi videosuyla başlamam gerekiyor acaba bilen var mı ?
hejirra sen youtube videosunu buraya koyuyorsun ya onu nasıl yapıyorsun ?
ben işyerindeyim ya youtub açılmıyor ama sen buraya video koyunca onu izleyebiliyorum.
bana jillian nın ilk başlama videosunu bulup youtube dan buraya koyabilirmisin nasıl zormuymuş bi bakayım yapabilirmiyim ki ? ben başka bi videoyu takip ediyorum ama o da çok uzun sürüyor. vaktim yok benim jillianın 6 week videosunu izledim de az önce yarım saatte heryerini çalıştırtıyor. bi denemek lazım. ama önce hangisinden başlamalıyım bu izlediğim biraz daha zoru sanırım.
daha 7li hanelere inmek kısmet olmadı 2 haftadır aynyım.bu durum canımı sıkıyor
ben de jilliana başlamak istiyorum ilk hangi videosuyla başlamam gerekiyor acaba bilen var mı ?
hejirra sen youtube videosunu buraya koyuyorsun ya onu nasıl yapıyorsun ?
ben işyerindeyim ya youtub açılmıyor ama sen buraya video koyunca onu izleyebiliyorum.
bana jillian nın ilk başlama videosunu bulup youtube dan buraya koyabilirmisin nasıl zormuymuş bi bakayım yapabilirmiyim ki ? ben başka bi videoyu takip ediyorum ama o da çok uzun sürüyor. vaktim yok benim jillianın 6 week videosunu izledim de az önce yarım saatte heryerini çalıştırtıyor. bi denemek lazım. ama önce hangisinden başlamalıyım bu izlediğim biraz daha zoru sanırım.
teşekkür ederim canım hemen izleyeyim bakalım zor mu ?ben yardımcı olayım
ilk önce 30 day shred ile başlanmalı.. 3 level dan oluşuyo
her level 10 gün yapılıyo
bu da ilk level canım
[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]
daha 7li hanelere inmek kısmet olmadı 2 haftadır aynyım.bu durum canımı sıkıyor
teşekkür ederim canım hemen izleyeyim bakalım zor mu ?
buna başlamadan önce cardio yapıyormusunuz?
bide ayakkabıyla çalışmak lazımmış dizlerde falan ağrı olabilirmiş yoksa. sen öyle mi yaptın canım ayakkabı giydin mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=480919&page=490
burda bi kız var ismi balmem
benle aynı gün başlamış diyete 1100 kalorilik diyet yapıyormuş 77.2 ile başlamış şimdi 71.3 olmuş
ben de aynı gün başladım onla 79.2 ile aramızda 2 kilo varmış yani şimdi ben anca 2.5 kilo verdim kız 6 kilo vermiş 5 gün öncesi bugün dahada vermiştir herhalde.
jillian yapmış onun faydası diyor.
ben 900 kalorilik diyet yaptım o kadar veremedim gıcık oldum kendime.
bende başlayayım bari buna
teşekkür ederim canım hemen izleyeyim bakalım zor mu ?
buna başlamadan önce cardio yapıyormusunuz?
bide ayakkabıyla çalışmak lazımmış dizlerde falan ağrı olabilirmiş yoksa. sen öyle mi yaptın canım ayakkabı giydin mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=480919&page=490
burda bi kız var ismi balmem
benle aynı gün başlamış diyete 1100 kalorilik diyet yapıyormuş 77.2 ile başlamış şimdi 71.3 olmuş
ben de aynı gün başladım onla 79.2 ile aramızda 2 kilo varmış yani şimdi ben anca 2.5 kilo verdim kız 6 kilo vermiş 5 gün öncesi bugün dahada vermiştir herhalde.
jillian yapmış onun faydası diyor.
ben 900 kalorilik diyet yaptım o kadar veremedim gıcık oldum kendime.
bende başlayayım bari buna
içerisinde cardio var zaten ayrıyeten yapmaya gerek yok canım
ben ayakkabı kullanmadım çorapla yaptım sıkıntı olmadı bunda.. ama mesele leslie de muhakkak giyiyodum
ben leslie i çıpıldak ayak yapıyom ya kız
tabanların acımıyo muyduuuu
45 dakka yürü yürü yürü ayacıklarım acıyodu benim
yoo ayaklarımla parkeye şap şap bastıkça acaip gaza geliyom
bando eşliğinde yürüyüş yapar gibi
ayy beni çok güldürdün
gül cnm gülmek bile zayıflatıyormuş
hadi inşallah ne diyimnasıl gidiyor canım
günaydın kızlar
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elma sirkesi + az limon sıkıp içtim ardından 20 dk 200 kalori ve 20 dk abs çalıştım acayip terledim duşumu yaptım şimdi kahvaltı zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?