günaydın kızlarrönce kim yazıyor bildirimi
mesaj sayım 50 değilmiş ama nasıl yapacağım yinede yapabilirmiyim:26:
canım özelden msj ını bekliyorumm
aynen canım dün sabah tartıldığım rakamla bu sabah tartıldığım rakam arasında uçurum vardı,bir şey de yemedim ne oldu anlamadımama çok da moralimi bozmuyorum sanırım gazdan dolayı birde hedefe yaklaştıkça ne kadar uğraşsam da gram gram veriyorum.
günaydın bebeiş
Günaydın kızlar
Doğru canım Meleğe özelden yapıyoruz bildirimi..
cnm özelden yazamazsan burdan yazsanda olur sanrm haftaya özelden yazacak kadar siteye mesaj yazmış olursun zaten sorun olmaz. Ama yinede en doğrusunu sevgili melekciğim bilir. Başkan omesaj sayım 50 değilmiş ama nasıl yapacağım yinede yapabilirmiyim:26:
cnm özelden yazamazsan burdan yazsanda olur sanrm haftaya özelden yazacak kadar siteye mesaj yazmış olursun zaten sorun olmaz. Ama yinede en doğrusunu sevgili melekciğim bilir. Başkan o
ahh cnm ya bendede sorun var sanrmama napalım hayırlısı olsun haftaya 1.5 kilo verebilirsem 79.9 olurum : : önümüzdeki maçlara bakmaya devam
günaydın bebeiş
cnm özelden yazamazsan burdan yazsanda olur sanrm haftaya özelden yazacak kadar siteye mesaj yazmış olursun zaten sorun olmaz. Ama yinede en doğrusunu sevgili melekciğim bilir. Başkan o
oyyşşşş bende şımardımayy yirim senii tatlı şeyşımardım
evet kızlar yazıyorum
17 mart pazartesi 81.9
21 mart cuma 80.9
tamm 1 kilo vermişim emeğimin karşılığı değil amakabız olmama bağlıyorum bunada şükür.haftaya 78 olmalıyım.
günaydın kızlar
utanç verici kilomu yolladım meleğe
dün akşam mantı yedim e bi zahmet o sonucu bekliyodum ama yine de görünce üzüldüm
oyyşşşş bende şımardım
yaaa benden zayıf olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: Beni bekle nolurrrrrrrr :84: haftaya 78 ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:
mantı mı ohh mis
evet kızlar yazıyorum
17 mart pazartesi 81.9
21 mart cuma 80.9
tamm 1 kilo vermişim emeğimin karşılığı değil amakabız olmama bağlıyorum bunada şükür.haftaya 78 olmalıyım.
günaydın kızlar
utanç verici kilomu yolladım meleğe
dün akşam mantı yedim e bi zahmet o sonucu bekliyodum ama yine de görünce üzüldüm
akşam temizliğe kaptırdım kendimi dolayısıyla yemek yapamadım
eşim de aç geliyor yavrum kıyamamhazırda mantı vardı buzlukta kolayıma geldi
tartı öncesi intahar gibi resmen
oyyşşşş bende şımardım
yaaa benden zayıf olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: Beni bekle nolurrrrrrrr :84: haftaya 78 ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:
mantı mı ohh mis
loopdido
haftaya 78 hayalimama bu hayali gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım.hedefi yüksek tutmak en iyisi
loopdido
haftaya 78 hayalimama bu hayali gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım.hedefi yüksek tutmak en iyisi
akşam temizliğe kaptırdım kendimi dolayısıyla yemek yapamadım
eşim de aç geliyor yavrum kıyamamhazırda mantı vardı buzlukta kolayıma geldi
tartı öncesi intahar gibi resmen
cok mutluyumm 1 marttan beri kalori sayımı yapıyordum 78 kilo ile başlamıştım bugün tartıldım 73 kg yum :)
kalori sayımı + yarım saat yürüyüş + ekmeksiz abur cubursuz hayat :)
20 günde 5 kg. mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?