Kalori Arkadaşım

Kızlar kalori hesabıyla diyet yapmaya karar verdim günlük kalorime dikkat etmeye çalışacağım. Telden indirilebilecek bir program var mı kalori takip eden fittingo var site beğendim ama yediğim anda telde girebilsem iyi olacak.

merhaba benim kullandığım program güzel ama ingilizce bir program (myfitnesspal)

cok mutluyumm 1 marttan beri kalori sayımı yapıyordum 78 kilo ile başlamıştım bugün tartıldım 73 kg yum :)
kalori sayımı + yarım saat yürüyüş + ekmeksiz abur cubursuz hayat :)
maşallah çok güzel vermişsin

HAFTANIN 1.si _________ -1.9 kg. ________masalmelek :81::118:

HAFTANIN 2.si _________ - 1.5 kg. _________ cimcime_89 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ -1 kg. _________ hilal777
:81::118:

sağol bebişim
evet elma işe yaradı kızlar
aşk olsun ya sizli bizli mi olduk diyodun ama bak sen yapıyon
evet canım yarış işe yaradı sanırım
masalmelek ve cimcimeyi ve tabiki kendimi tebrik edrim inş haftaya ben 1.olurum

teşekkürler canım

alıntı yapa yapa bitiremedim ee tabi bu saate kadar girmezsem olacağı bu

Haftaya 56 ları görmek istiyorum 56.9 bile olur

Günaydın kızlar

Benim haftasonlarım çok düzensiz oluyor ya bugün 2-3 saatliğine şirkete geldim, sonra nereye giderim bilmiyorum.
Sabah kalkınca elma sirkeli ballı suyumu içtim, elma yedim bi tane, 2 tane de minik poğaçalardan yedim.. Günün geri kalanında dikkat etmeye çalışacağım ama inşallah başarılı olabilirim..
Bu arada dün akşam spor da yapamadım, akşam eve çok geldim çünkü bir de squat yapmayı bıraktım, 50 den yukarı çıkamıyorum ya sinirim bozuluyor

S3n cok kilo verdin kusum ben sana
2 kilo daha vereyim seni bekleyecem küsme

kendi adıma benim günüm aşırı kalorili geçiyo, evimde misafir ağırladım poğaçalar pastalar gitti valla
akşam da eşimle keyif yapıcaz ve yiceklerimi hiç söylemiyim
yarın da benim annemlerde doğum günümü kutlucaz gecikmeli olarak
bu hafta ben fenalardayım.. hafta içi ölüm orucu yapmam lazım
pişman değilim ama 2 aydır diyet yapıyom yiter yea azcık kaçamağa ihtiyacım var
p.tesi devam

ben yarın sil baştan başlıcam valla hatta diyet arkadaşımı sıfırlıcam çünkü ipin ucu fena kaçtı.. bi de ordaki kilo verme miktarı ile uyumlu değil verdiğim kilo
motivasyon da düştü
diyete de spora da yarın sıfırdan başlıyorum
kaç gündür ne squats yaptım ne de sirkeli su içtim
sopa lazım bana

iyi geceler kızlar
Bugün diyeti çok güzel salladım sabahelmalı sirkeli suyumu içtim. 2 yemek kaşığı zeytinyağı çok az tuz 1 tatlı kaşığı kekikle patates kırmızı biber yeşilbiber ve sosisle soteleyerek fırına attım.Burası iyi az kalorili oldu ama 2 tatlı kaşığı fındıklı krema domates salatalık 2 tatlı kaşığı krem peynir ve 3 dilim tam buğday ekmeği yedim
öğleden sonra 225 squatımı çektim ama artık hakikaten eziyet olmaya başladı bu squat son 3 kaldı geriye ama bende mahvoldumama programı bitireceğim kararlıyımNeyse akşam da ablamın doğum günü var diye mutfağa girdim sodalı mayalı poğaça havuçlu tarçınlı kek ve İstanbul kısırı yaptım.Akşam hepsinden ve profiterollü yaş pastadan yedim ohhh afiyet olsun bana derken bir yandan da suçluluk duygusuyla mekik çeksem mi diyorum :44::44:Yarın diyete kaldığım yerden devam sabah tartı da kaç çıkacağım bakalım

aynen canım yarın kaldığımız yerden devam artık 5 gün aç gezmemiz lazım

günaydın kızlar. Hafta sonu bende yedim yedim şiştim geldim.
Ama yılmak yok 5 gün boyunca dikkat edeceğim inş.

kızlar günaydınlarr..

haftasonu yediklerimi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim

ama kilo vermeye devam etmişim buna rağmen

çok yürüdük gezdik tüm gün ondan herhalde

günaydın kızlar
haftasonu intaharından sonra baya artıda çıkmışım
ama bu gün sil baştan başlıyorum hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…