Günaydın bebeklerim..
Dünü 804 kaloriyle kapattım, sporumu da grip gibi olmama rağmen yaptım
Bu arada her sabah elma sirkeli ballı suyumu içiyorum
İnşallah bu hafta 56 ları görürüm
günaydın kızlar
dünü 977 kalori ile kapattım ve sabah yine ekside çıktım
kendime maaaaaşallah diyorum ve inşallahhh diyorum cuma da aynı şekilde az çıkayım
Günaydın beybilerim, hafta başından beri ilk kez kendimi bu kadar enerjik hissediyorum şükürler olsun
Aynı ofiste çalıştığım üstüm p.tesiden beri çok asık sıratlı, bütün enerjimi emiyor, 2 gündür hayatı zindan etti bana.. Hapşuruyorum bi "çok yaşa" bile demiyor..
Ama bugün kesin kararlıyım enerjimi vermeyeceğim ona, kendi kendime mutlu olacağım
Tü tü tü tü maşallah
Kız arap atı gibi sonradan açıldın
ben açılıp açılıp sonradan patlıyorumama bu sefer hedef kiloma gelene kadar sapıtmak yok
Ama bu aralar baya bi kaçamaklar yaptın, doğumgünündü kutlamalardı falan, patatesler kalamarlar sosisler , yanlış mı gördüm yoksa
Kaçamak yaptığın halde veriyorsun
günaydın kızlar
maşallahmelinda cumaya ne olacak bakalım. kızlar sabah sporumu yaptım arkasından 240 squatımı da yaptım bacaklarım fena hayırlısıyla yarını da yaparsam programı bitirmiş olacağım neymiş bu böyle ya önceki squatımda resmen bacaklarım sızladı allahdan dün dinlenme günümdü yoksa bugün 240 squatı nasıl çekerdim bilmiyorum kızlar sizin nasıl gidiyor squat kaçı çekiyorsunuz?
evet hafta sonları özellikle zıvanadan çıkıyorum ben
p.tesinden beri ama dikkat ediyorum şaşırtıcı bi şekilde çok gidiyo kilo
korkuyom yine nazar değcek diyeo nedenle kosssskocaman maşallah
kimse gelmemiş
Günaydın canım
Nasılsın?
iyiyim canım da bu topiğe noldu anlayamıyorum
niye kimse gelmiyor nerdesiniz
ben 160 tayken bıraktım
bi ara cesaretimi toplayıp en baştan başlıcam
bu aralar spor da yapmıyorum
Evet ben de çok üzülüyorum, Cimcime yok, Melek yok, Loopdido yok, Dry yok, Orkide yine geliyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?