kızlar sizinle 1 aydır birlikteyim ve sayenizde bu kiloları verebildim hepinize çook teşekkür ediyorum iyi ki sizi bulmuşum inşallah daha nice bi kaç ay daha sizlerle güzel kilolar vermek dileğiyle sonsuz saygılar sunarım
hepinizi çok öpüyorummmm
kızlar sizinle 1 aydır birlikteyim ve sayenizde bu kiloları verebildim hepinize çook teşekkür ediyorum iyi ki sizi bulmuşum inşallah daha nice bi kaç ay daha sizlerle güzel kilolar vermek dileğiyle sonsuz saygılar sunarım
hepinizi çok öpüyorummmm
Günaydın kızlarhayırlı haftalar
ayy çok ciddi gördüm senihayırlı niice aylara
ben de saba teşekkür ederim canım
sen geldin neşe getirdin, rekabet getirdin
ben diyet arkadaşımı sıfırladım 60 küsür günlük kayıtları valla
üstelik bronz madalya mı ne vermiş bana ona rağmen acımadım sildim
sıfırdan başlıyorum
hepinizi çok öpüyorummmm
Günaydın kızlarhayırlı haftalar
ayy çok ciddi gördüm senihayırlı niice aylara
hepinizi çok öpüyorummmm
Tünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler sporlar benim pek iç açıcı değil haftasonu güne gittiğim için ipin ucu acayip kaçmış aldıklarımı fazlasıyla geri almışım yazık o kadar emeklerimeşimdi aldıklarımı vermeye uğraşıyorum bakalım inşallah cuma günü artılarda olmam
günaydın kızlar
Ben bu ara çok halsiz bitkin aç birisi oldum.
Cumaya kadar napcam bilmiyom :18::18::18:
Sizi gördükçe maşallah diyorum ne güzel azimli azimli devam ediyorsunuz hepinizi tebrik ediyorum.
günaydın kızlar
sabah tartıldım dünkü kilomdan 1.1 kilo az çıktım
bu performansı cumaya kadar muhafaza etmeyi diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?