günaydın kızlar sabah sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım squatımı bitirdimhejira canım squat işe yarıyor gerçekten deneyimlerimi melinda da paylaştım ama daha isteğim kalkıklığa gelmedi sanırım 2 ay daha devam etmem lazım kalça hareketlerine istediğim şekle bürünmesi için sen ne yaptın kaçtasın seninde artık yavaş yavaş bitmen lazım senin isteğin şekle geldi mi?
kızlar gerçekten hafta başından beri kimse yok bende çok üzülüyorum nerede bunlar loopdido dry dry melek aramıza dönün artık bıraktınız mı diyeti yoksa?
özledik sizi ve aramızda görmek istiyoruz.hele sen melek sen bizi bir araya topladın ve başı çekiyorsun neredesin umarım iyisinizdir.
ben de kendimi hazır hissettiğimde squatsa baştan başlıcam
spora da başlasam iyi olcak çok saldım kendimi
ama buna rağmen kilo veriyo olmak en azından vicdan azabımı bastırıyo
Canım ben bu 6 week six pack ten çok memnunum, spor yaptığımı hissediyorum. Sen de başla istersen
ben başlayıp 20 dk yapıp bırakmıştım sıkıldım diyip
cesaret edemiyom
ama çok ihtiyacım var ona.. karın kası istiyom ben
ama zaman ayıramıyorum üşeniyorum
iyiyim canım da bu topiğe noldu anlayamıyorum
niye kimse gelmiyor nerdesiniz
kızlar ne bu sessizlik nerelerdesiniz
bilgisayarım yoktu giremedim kaç gündür nasıl gidiyor diyetler bakım:18:
sen söyle o zaman nasıl gidiyor
ben de burdayımmmm
kendi adıma çok iyi gidiyo kendime maşallah diyorum bol bol
çünkü ne zaman diyet iyi gidiyo zayıfladım desem anında tam tersi oluyo
yarın için iddialıyım bu arada
ayy kizlar bugun kendimle gurur duydum.markete gitmistim canim bir cikolata istediki sormayin resmen 5 dk abur cubur reyonunda dolandim cok direndim ama almdim sonuctasonra eve gelince 3 adet kuru hurmanin icine biraz kakao serpip yedim.bastirdim o istegimi.ve gercekten geciciymis cikolata krizi hep boyle basarili olurum ins.
süper ben hiç beceremem
Merhaba Melek..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Merhaba Melek..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?