Kalori Arkadaşım

patlıcanlı börek mi hiç sevmem
kızlar nasılsınız bakalım
bu aralar yoğunluk oluyor gelemiyom yaaa

havalar sıcak ama benm genel olarak buz tutma halşm var inanırmısınız bu sıcaklarda yorgana sarılıp uyuyorum

Ellerim ayaklarım buz olyor

Kız kansızlık mı oldu yoksa?

birşey yazacağım ama sakın kızmayın kendi kendime cok güldümde yazayım dedim KALORi ARKADAŞI yazıyormuş oruç başıma vurmuş heralde..kabir arkadaşı diye okuyorum bende :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ala ala bu nasıl bir konu diyorum

çok güldüm

sülemem kızarsın
pilav yidim çünküüü :18:

seni tombalak sosis seni Pilav makarna oh ye yapışsın göbüşüne kat kat olsun

ben yediklerimi iftiharla açıklıyorum
yayla çorbası güzel dolu dolu bir kase
kıymalı nohut yemeği 2 kaşık
2 kaşık kıymalı musakka
1 dilim kek
kavun
karpuz
1 su bardağı süt
3 çatal siron
mis gibi doydum şükürler olsun
yarın tartıda seni geçeyim de ortadan ikiye çatla

Kız kansızlık mı oldu yoksa?

kansızlık mı yoksa oruç yüzünden açlıktan mı üşüyorsun anlamadım?? değerlerim normal diyorsun da bu durum hiç normal değil hangi şehirde yaşıyorsun ??

siron ne ola ki :26:
geççen zati o belli bişey.. ben ramazanda diyet olaylarına girişemiyom çok yemiyom ama yine de yiyom yani pilav makarna falann
hayırlısı artık

kansızlık mı yoksa oruç yüzünden açlıktan mı üşüyorsun anlamadım?? değerlerim normal diyorsun da bu durum hiç normal değil hangi şehirde yaşıyorsun ??

siron ne ola ki :26:
geççen zati o belli bişey.. ben ramazanda diyet olaylarına girişemiyom çok yemiyom ama yine de yiyom yani pilav makarna falann
hayırlısı artık

siron
elde açılmış yufkanın yuvarlak sıkıca sarılıp minnak minak kesilip fırınlanması . Üzerine su döküp yumuşatıyorsun soğuduktan sonra tereyağlı sos yapıp mantı gibi afiyetle mideye indiriyorsun. Çoook severim

Bu arada akşam salatada yemişim

Geçecem seni nihhahahahahhaha

ay bu siron pek hoşuma gittiiii ben de yapçam bi ara
bu arada sen de çakma da olsa götürmüşsün mantıları işteeee
ben de bu akşam gerçeğini yapçam :18:

ay bu siron pek hoşuma gittiiii ben de yapçam bi ara
bu arada sen de çakma da olsa götürmüşsün mantıları işteeee
ben de bu akşam gerçeğini yapçam :18:

yap cnm yap ama çok yeme
internetten görünüşünede bakabilirsin

yarın tartı günü

Bebeklerim kendimi öküz gibi hissettiğim bir günden daha hepinize selamlar olsun
Dün abarttım her şeyi, ne yediğimi söylemeye yüzüm yok
Bugün telafi etmeye çalışacağım fekat faydası olur mu bilmem :18:

Günaydın cnm.
Demek oluyor ki yarın senide elemiş oldum. Birinciliğe adım adım ilerliyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…