Kalori Arkadaşım

Hoşgeldin canım bende ilk defa kalori hesabıyla zayıflıyorum inşallah daha çoooook zayıflayacam inşallah Malesef boğazımıza dur diyemediğimiz için kilo problemi yaşıyoruz Ama insanın yapamayacağı şey yok hele bi kadının hiç bir şey yok yeter ki karar ver ve aklına koy ben yapacam de yapabilirsin elbette kendine güven ve başla devamı gelecektir

Günaydın kızlarrr Mutlu ve Hayırlı Sabahlar

Eki Görüntüle 933149
işte bu benim
canım tablo işi çok güzel olmuş
Cimcime nerelerdesin uzun süredir yoksun sanki yoksa bana mı öyle geldi:26:
canım yokluğumu senden başka hisseden olmadı pek giremedim bu aralar diyet de yapamadım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar bu arada detoks yapmayı düşünüyorum iki günlük dün film günü yaptım sabaha hoooop şiştim tabi

canım tablo işi çok güzel olmuş
kızlar bu arada detoks yapmayı düşünüyorum iki günlük dün film günü yaptım sabaha hoooop şiştim tabi

Teşekkür ederim canım nihayet öğrenebildim tablo yapmayı

Film günü çok güzel umarım sadece film izliyorsundur başka şeyler yemiyorsundur yanında diyetini bırakma nazar mı değdi sana maşallah çok iyi gidiyordun kız :44:

sadece film olsa keşke:26::26: çok fena bıraktım canım hiç sorma bu hafta gram veremedim üstüne aldım sanırım şu detoksu yapayım da ödemleri atayım en azından cuma ya kadar sonra kaloriye dönerim tekrar

Bu hafta ben de veremedim durdu resmen artış bile oldu birşey yemediğim halde dünde regl oldum ondan oldu diyorlar ama

bilemiyorum tartı da sürekli aynı ve fazla rakamları görünce içim gidiyor Ama kendimi bırakmıyorum bi kere bırakırsam tam

bırakırım başlayamam diye korkuyorum o gün 1 tatlı kaşığı irmik tatlısı yedim bir sonraki gün canım sürekli tatlı istedi galiba bünyene ne versen ona alışıyo benimki artık nasıl bi açsa hemen alışıyo Sende kendini bırakma canım hemen başla

kaçamaklara son ver bakim

bende o tatlı krizleri yüzünden çığırdan çıktım zaten canım aman tut kendini ondandır kilo da dğişme olmaması hemen toplayacağım kendimi
bir arkadaşım yapmıştı bunu ama açıkcası midesi çok rahatsızlandı bu yüzden bıraktı bakliyatler şişlik ve gaz yapmıştı ama sende inşallah yararı olur

baktım yapamıyorum bende bırakırım canım

hoşbuldummm başlıyorum vallahi bugün
bakalım inşallah bu sefer kısa süreli olmaz

Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?

bende o tatlı krizleri yüzünden çığırdan çıktım zaten canım aman tut kendini ondandır kilo da dğişme olmaması hemen toplayacağım kendimi

baktım yapamıyorum bende bırakırım canım

Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsün Dikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim

Dün gece tartı kafayı yedi galiba kilomu görmeye dayanamadı sürekli yanlış gösteriyordur hep hayalimdeki hayal ettiğim rakamlar çıkıyordu annem valla ben bozmadım dedi canım ya tabi aynaya bakıncı bu görünüşle o kiloda olamayacağımı anladım sonrada düzeldi ve acı gerçekle karşılaştım ama inşallah o kiloları da görecem

cnm istersen şok diyerler uygula bir haftalık kilo vermen durduğu için sonra tekrar kalori sayarsın

bende öyleyim canım ya kaç kere çıkıyorum o tartının üzerine bende bilmiyorum e kafayı yer tabi o hayalimizdeki kiloları da göreceğiz melekciğim
ay kıyamam canım diyet için kısa ama asker yolu gözlemek için uzun bir zaman tecrübe ile sabit :)

ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum bende canım şöyle mart gibi istedğim kiloya inmek istiyorum inşallah

ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum bende canım şöyle mart gibi istedğim kiloya inmek istiyorum inşallah[/QUOTE]

inşallah canım

Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?

Canım verirsin hiç üzülme verecem zayıflayacam göbüşümde gidecek de beynine olumlu sinyaller gönder Canım ben diyetarkadaşım adında bi sitede kalori hesaplıyorum fittiggo diye bi site de var bak hangisi sana uygun geliyorsa ona kaydol ordan hesaplarsın

cnm istersen şok diyerler uygula bir haftalık kilo vermen durduğu için sonra tekrar kalori sayarsın

Canım diyet uygulamada biraz kıt biriyim yapamıyorum kafama göre takılıyorum ama ekstra birşeyler düşünebilirim araştırayım bi yoksa çıldıriciğimmmm

100 günüm kaldı

Rabbim kavuştursun sağsalim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…