Selam kızlar,
ben de kilo vermek istiyorum fakat bi türlü istikrarlı gidemiyorum
kalori hesabı yapmadım daha önce hiç.
ben maalesef ki boğazına dur diyebilen bi insan değilim
boyum 1,60, kilom da sanırım 60-61 gibi. yaklaşık 6-7 kilo vermek istiyorum.
bana da yardımcı olur musunuz?
selam kızlar...diyetinizde başarılar...bende aralıktan beri diyetteyim kalori sayarak 88 den 79 düştüm çok şükür ama nedense 4 gündür diyetimi bozup duruyorum sonra vicdan azabından duramıyorum...:18::18:bebeğimde bu aralar çok huzursuz ölede olunca iyice gerildim çok canım sıkkın salıyorum kendimi ama bırakmakta istemiyorum en geç nisan ortalarına kadar 65 kiloya düşmem lazım... bu zamana kadar çok kararlı geldim ben zaten kein karar verdimmi zayıflarım neyse çok uzattım bende size katılmaya çalışayım nete girebildikçe bana da destek verdin bu ara ihtiyacım var çoooookkkkk...........
işte bu benim
canım tablo işi çok güzel olmuşKızlarrrrrrr Tablo yapmayı öğrendimmmmmmmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kulanıcılar[/TD]
[TD]1.hafta[/TD]
[TD]1.Hafta
(Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta
(Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta
(Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcime_89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loopdido[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dabidap[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensen99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide67[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oglusum_yh[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
YUPPİİİİİİİİİİİİİ
canım yokluğumu senden başka hisseden olmadıCimcime nerelerdesin uzun süredir yoksun sanki yoksa bana mı öyle geldi:26:
Selam kızlar,
ben de kilo vermek istiyorum fakat bi türlü istikrarlı gidemiyorum
kalori hesabı yapmadım daha önce hiç.
ben maalesef ki boğazına dur diyebilen bi insan değilim
boyum 1,60, kilom da sanırım 60-61 gibi. yaklaşık 6-7 kilo vermek istiyorum.
bana da yardımcı olur musunuz?
kızlar merhaba
ben de geçen sene kalori sayma yöntemiyle çok güzel zayıflamıştım ama sonra saldım çayıra mevlam kayıra
çok şiştim ya, yemekten de vazgeçemiyorum bi türlü aslında iradeli insandım ben ama noldu bilmiyorum
aranıza gelip kalori saymaya devam mı etsem acaba
canım tablo işi çok güzel olmuş
kızlar bu arada detoks yapmayı düşünüyorum iki günlük dün film günü yaptım sabaha hoooop şiştim tabi
Teşekkür ederim canım nihayet öğrenebildim tablo yapmayı
Film günü çok güzel umarım sadece film izliyorsundur başka şeyler yemiyorsundur yanındadiyetini bırakma nazar mı değdi sana maşallah çok iyi gidiyordun kız :44:
sadece film olsa keşke:26::26: çok fena bıraktım canım hiç sorma bu hafta gram veremedim üstüne aldım sanırım şu detoksu yapayım da ödemleri atayım en azından cuma ya kadar sonra kaloriye dönerim tekrar
nasıl detoks yapacaksın ki canım?
sadece film olsa keşke:26::26: çok fena bıraktım canım hiç sorma bu hafta gram veremedim üstüne aldım sanırım şu detoksu yapayım da ödemleri atayım en azından cuma ya kadar sonra kaloriye dönerim tekrar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bunu yapmayı düşünüyorum canım
bende o tatlı krizleri yüzünden çığırdan çıktım zaten canımBu hafta ben de veremedim durdu resmen artış bile oldu birşey yemediğim halde dünde regl oldum ondan oldu diyorlar ama
bilemiyorum tartı da sürekli aynı ve fazla rakamları görünce içim gidiyorAma kendimi bırakmıyorum bi kere bırakırsam tam
bırakırım başlayamam diye korkuyorum o gün 1 tatlı kaşığı irmik tatlısı yedim bir sonraki gün canım sürekli tatlı istedi galiba bünyene ne versen ona alışıyo benimki artık nasıl bi açsa hemen alışıyoSende kendini bırakma canım hemen başla
kaçamaklara son ver bakim
bir arkadaşım yapmıştı bunu ama açıkcası midesi çok rahatsızlandı bu yüzden bıraktı bakliyatler şişlik ve gaz yapmıştı ama sende inşallah yararı olur
Hoşgeldin canım bende ilk defa kalori hesabıyla zayıflıyorum inşallah daha çoooook zayıflayacam inşallah Malesef boğazımıza dur diyemediğimiz için kilo problemi yaşıyoruzAma insanın yapamayacağı şey yok hele bi kadının hiç bir şey yok yeter ki karar ver ve aklına koy ben yapacam de yapabilirsin elbette kendine güven ve başla devamı gelecektir
bende o tatlı krizleri yüzünden çığırdan çıktım zaten canımaman tut kendini ondandır kilo da dğişme olmaması hemen toplayacağım kendimi
baktım yapamıyorum bende bırakırım canım
100 günüm kaldı
Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsünDikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim
Dün gece tartı kafayı yedi galiba kilomu görmeye dayanamadı sürekli yanlış gösteriyordur hep hayalimdeki hayal ettiğim rakamlar çıkıyorduannem valla ben bozmadım dedi canım ya tabi aynaya bakıncı bu görünüşle o kiloda olamayacağımı anladım sonrada düzeldi ve acı gerçekle karşılaştım ama inşallah o kiloları da görecem
bende öyleyim canım ya kaç kere çıkıyorum o tartının üzerine bende bilmiyorum e kafayı yer tabiDetoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsünDikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim
Dün gece tartı kafayı yedi galiba kilomu görmeye dayanamadı sürekli yanlış gösteriyordur hep hayalimdeki hayal ettiğim rakamlar çıkıyorduannem valla ben bozmadım dedi canım ya tabi aynaya bakıncı bu görünüşle o kiloda olamayacağımı anladım sonrada düzeldi ve acı gerçekle karşılaştım ama inşallah o kiloları da görecem
ay kıyamam canım diyet için kısa ama asker yolu gözlemek için uzun bir zaman tecrübe ile sabit :)
ikisini bir arada götürmeye çalışıyorum bende canımşöyle mart gibi istedğim kiloya inmek istiyorum inşallah
Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?
cnm istersen şok diyerler uygula bir haftalık kilo vermen durduğu için sonra tekrar kalori sayarsın
100 günüm kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?