Kalori Arkadaşım

bende annemleri 4 aydır görmüyorum ocak sonu giderim ,o zamana kadar 3 kilo vermeliyim,malum anne yemekleri bide bu kilonun üstüne kiilo alırsam düşünemiyorum

bende annemleri 4 aydır görmüyorum ocak sonu giderim ,o zamana kadar 3 kilo vermeliyim,malum anne yemekleri bide bu kilonun üstüne kiilo alırsam düşünemiyorum

nedir bu hasretlik yaaa

sorma annemlere her gittiğimde bi araba fırça yiyorum annem çok zayıflamışsın bu ne böyle hasta olacaksın sen kilolu değilsin kilon gayet normal sana yakışıyor ....... diye taramalı tüfeğe bağlıyor 58 kilo olduğumda da kadının gözünde aynıyım 52 kilo olduğumda da hep aynı sözler ve inadına kalorili en sevdiğim yemekleri yapıyor ve yemem için ısrar ediyor

Senin annenin bu dediklerini. Bana kaynanam diyor. Aynen sevdiğim yemekleri yapıyor bol bol yağlı. Kilo alayım da kendi gibi olayım istiyor

Senin annenin bu dediklerini. Bana kaynanam diyor. Aynen sevdiğim yemekleri yapıyor bol bol yağlı. Kilo alayım da kendi gibi olayım istiyor

ben gidince babam bayram yapıyor babam şeker hastası börek falan yiyince 350 lere falan çıkıyor şekeri annemim 3 böreği de süper oluyor su böreği , ıspanaklı börek, patatesli börek ben gittiğimde birini muhakkak yapmış olur yanına ayran yapar sonra diğer yemekler gelde yeme

kadın halime üzülüyor ya üzülecek bi durumum olsa gam yemem popo olmuş kamyon dorsesi kadar sen normalsin diyoo

17 yaşında bi hastalık geçirdim çok zor günlerdi kadının bilinç altına yerleşti o korku o yüzden böyle yapıyor

günaydın kızlarr ayda2kilogo bugün izin alacağını falan söylemişti ama ben yine de bildirimi mi yaptım hadi hayırlısı olsun

günaydın kızlarr ayda2kilogo bugün izin alacağını falan söylemişti ama ben yine de bildirimi mi yaptım hadi hayırlısı olsun

günaydın canım bildirimleri bekliyorummm

kız sende hergün beni izinli yapıyorsun.

müdürüm oluvereydin iyiydi

haftaya izinliyim canım bugün işteyim.

ay millet nerde anlamıyorum valla 2-3 gündür giren yok foruma.

september gülü yok

sinoki yok

narinperi geldi geri gitti

fatmiss baktı bunların zayıflayacağı yok geri kaçtı

gamzenn zaten sadece bildirim yapmaya geliyor.

zeynep de yokdu ama dün süper diyetine başladı ortaya çıktı iyi oldu

nerde bu millet nerde bu devlettt...

ben yarın annem gelecek kısmını yarın içinde izin aldın sandım

kız benden müdür olmaz walla herkese izin verir hergünü tatil ilan ederdimm

slm kızlar adım geçmiş aslında ben hep takiptekim hergün giriyorum forma ama burda sanırım arakdaslık olusmus hanı bır sohbet var devam eden bende sazan gıbı dalmayım dıye okuyorum cıkıyorum yoksa takıpteyım

sazan gibi dalacan sohbete girecen

bildirimini yapıver o zaman madem geldin

günaydınlar bugün ağrılarla uyandım pilates işe yarayacak anlaşılan
dünde interden pilates seti aldım

benim de hiç bildirim yapasım yok du sabah tartıya çıkasım da yoktu. keşkem çıkmasaydım da
Ben akşam yatamıyorum, sabah kalkamıyorum, öyle salak bi dönemdeyim ki, her şey içiçe geçmiş durumda.
Depresyon takılıyorum, ne spor ne bişey, yemekten de kısamıyorum, ama aşık gibiyim de aynı zamanda.
Ne diyim allah sonumu hayır etsin.

amin canım Allah kolaylık versin

dünde mi tartılmadın yaaa tüm hafta acaba didoş aldı mı verdi mi diye merak ettim geçen haftada sen 51,9 ü görünce bende toparlanmaya başlamıştım

noluyo kız tamam bünye bu kadar iş yoğunluğuna alışık olmayabilir ama depresyonda neymiş eskiden depresyon mu vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…