çok süper maşallah. Ben bu ara saldim kendimi. Yarın annem gelecek bi senedir gorusmemistik skype la idare ediyorduk. Bende haftaya izin aldım. Sonrada yılbaşı geliyor. Ben yılbaşına kadar diyet yapamam gibi duruyor. Ama yeni sene sen gibi supper sıkı bi kalori sayımına başlamayı düşünüyorum yaza 60 olacağım ınş allah nasip ederse.
bende annemleri 4 aydır görmüyorum ocak sonu giderim ,o zamana kadar 3 kilo vermeliyim,malum anne yemekleri bide bu kilonun üstüne kiilo alırsam düşünemiyorum
Senin annenin bu dediklerini. Bana kaynanam diyor. Aynen sevdiğim yemekleri yapıyor bol bol yağlı. Kilo alayım da kendi gibi olayım istiyornedir bu hasretlik yaaa
sorma annemlere her gittiğimde bi araba fırça yiyorum annem çok zayıflamışsın bu ne böyle hasta olacaksın sen kilolu değilsin kilon gayet normal sana yakışıyor ....... diye taramalı tüfeğe bağlıyor 58 kilo olduğumda da kadının gözünde aynıyım 52 kilo olduğumda da hep aynı sözler ve inadına kalorili en sevdiğim yemekleri yapıyor ve yemem için ısrar ediyor
Senin annenin bu dediklerini. Bana kaynanam diyor. Aynen sevdiğim yemekleri yapıyor bol bol yağlı. Kilo alayım da kendi gibi olayım istiyor
Geçmiş olsun canım . Hastayken zayifladiysan yine öyle olacan diye korkuyordur.
günaydın kızlarrayda2kilogo bugün izin alacağını falan söylemişti ama ben yine de bildirimi mi yaptım hadi hayırlısı olsun
çok süper maşallah. Ben bu ara saldim kendimi. Yarın annem gelecek bi senedir gorusmemistik skype la idare ediyorduk. Bende haftaya izin aldım. Sonrada yılbaşı geliyor. Ben yılbaşına kadar diyet yapamam gibi duruyor. Ama yeni sene sen gibi supper sıkı bi kalori sayımına başlamayı düşünüyorum yaza 60 olacağım ınş allah nasip ederse.
günaydın canım bildirimleri bekliyorummm
kız sende hergün beni izinli yapıyorsun.
müdürüm oluvereydin iyiydi
haftaya izinliyim canım bugün işteyim.
ay millet nerde anlamıyorum valla 2-3 gündür giren yok foruma.
september gülü yok
sinoki yok
narinperi geldi geri gitti
fatmiss baktı bunların zayıflayacağı yok geri kaçtı
gamzenn zaten sadece bildirim yapmaya geliyor.
zeynep de yokdu ama dün süper diyetine başladı ortaya çıktı iyi oldu
nerde bu millet nerde bu devlettt...
günaydın canım bildirimleri bekliyorummm
kız sende hergün beni izinli yapıyorsun.
müdürüm oluvereydin iyiydi
haftaya izinliyim canım bugün işteyim.
ay millet nerde anlamıyorum valla 2-3 gündür giren yok foruma.
september gülü yok
sinoki yok
narinperi geldi geri gitti
fatmiss baktı bunların zayıflayacağı yok geri kaçtı
gamzenn zaten sadece bildirim yapmaya geliyor.
zeynep de yokdu ama dün süper diyetine başladı ortaya çıktı iyi oldu
nerde bu millet nerde bu devlettt...
sazan gibi dalacan sohbete girecenslm kızlar adım geçmiş aslında ben hep takiptekim hergün giriyorum forma ama burda sanırım arakdaslık olusmus hanı bır sohbet var devam eden bende sazan gıbı dalmayım dıye okuyorum cıkıyorum yoksa takıpteyım
Günaydınlar...
Ben bildirim yapamayacağım bugün üzgünüm, sabah uyuyakaldım, tartılamadım o sebepten.
Ben akşam yatamıyorum, sabah kalkamıyorum, öyle salak bi dönemdeyim ki, her şey içiçe geçmiş durumda.benim de hiç bildirim yapasım yok du sabah tartıya çıkasım da yoktu. keşkem çıkmasaydım da
amin canım Allah kolaylık versinBen akşam yatamıyorum, sabah kalkamıyorum, öyle salak bi dönemdeyim ki, her şey içiçe geçmiş durumda.
Depresyon takılıyorum, ne spor ne bişey, yemekten de kısamıyorum, ama aşık gibiyim de aynı zamanda.
Ne diyim allah sonumu hayır etsin.
Bu arada artık burada benden rahatsız olunduğunu hissediyorum.
Ben akşam yatamıyorum, sabah kalkamıyorum, öyle salak bi dönemdeyim ki, her şey içiçe geçmiş durumda.
Depresyon takılıyorum, ne spor ne bişey, yemekten de kısamıyorum, ama aşık gibiyim de aynı zamanda.
Ne diyim allah sonumu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?