Öyle hissediyorum, Sinoki'de gelmiyor, benim yüzümden olduğunu düşünüyorum.o nerden çıktı kız.
uuuu hakkaten depresyona girivermmişsin sen
Bu hafta hiç tartılmadım, cesaret edemedim açıkçası.dünde mi tartılmadın yaaa tüm hafta acaba didoş aldı mı verdi mi diye merak ettim geçen haftada sen 51,9 ü görünce bende toparlanmaya başlamıştım
noluyo kız tamam bünye bu kadar iş yoğunluğuna alışık olmayabilir ama depresyonda neymiş eskiden depresyon mu vardı
Öyle hissediyorum, Sinoki'de gelmiyor, benim yüzümden olduğunu düşünüyorum.
Bu hafta hiç tartılmadım, cesaret edemedim açıkçası.
51.9 a düştüğümde akşamları yemek yemiyordum ve bisiklete biniyordum her akşam.
Ama bu hafta hiçbir şey yapamadım.
sinoki ne yaptın yemedin içmedin kilo mu verdin
diğer arkadaşlarda kilo vermiş hep
bi ben sizin verdiğiniz kilo kadar alıvermişim.
ne yaptınız verdiğiniz kiloları bana mı yolladınız ayol aaaaaa
benim ki aylık su toplama günüme denk geldiğinden ve de haftasonundaki yarım kilo baklavanın katkısıylan bu hale geldi.seneye kadar veremem ben. ama seneye kilo vermeye başlayacağım inş
evet cnm emeğine sağlık yine başarı tablomuzu gururla sunmussun
bizimkinde de tam tersiyyaa hiç güleceğim yoktu
benimde aylık su toplama günüm olmalı ama bi kıpırtı yokneden acaba genelde olmadan 1-2 gün önce hissettirirdi kendini
ben kilolarımı eşime gönderiyorum benim popodakiler onun göbeğine yerleşti sayılır
kız sinokinin diyet arkadaşı sitesinde bi arkadaşı var sinekimi bi gazlamış kilo vermesi için varya görsen şaşarsın. o gazlan bu hafta bu kiloyu verdi eminim.gr olarak vermişiz ama sinoki gerçekten süper vermiş ben bu hafta griptim spor yapmadım hiç malesef yansıması da -400 oldu daha fazla vermeliyim ama hızlı değil mayısa kadar gerçekten kurtulacagım bu sefer bu kılocıklarımdannnn
bu arada ellerine emeğine sağlık tablo çok detaylı bende 1 yılda 4,9 kilo vermişimsinoki 3 hafta da verirmiş walla bense 1 yıldır uğraşıyorum
sizin başarı benim başarısızlık tablomuzu öyle bi gururlan sundum ki anlatamam yerin dibinden gönderdim tabloyu sizeevet cnm emeğine sağlık yine başarı tablomuzu gururla sunmussun
öyle zaten benden kilolular geliyor beni geçip gidiveriyor ben olduğum yerde debelenip duruyorumyeni yıldaayda2kilogo yu geçersin o şimdi 1 hafta anacığıyla olacağından kilo veremeyecekmiş
ben diyete başladığım da sinoki ile aramızda 5 kiloya yakın vardı. kız beni geçti bide 5 kilo da fark attı. haftaya 30 kilo vermiş olur mutlaka. neyse ki pisiklet aldı da artık sıkılaşmaya başlar inşallah.evet o annecıklerın yanına gıdınce artıların kacarı yok bende ailemden uzakta yasıyorum kızlar gıdınce oo hergun bırınde ne ıstersem catlayana kadar yerım dıyet falan bıter orda
bizimkinde de tam tersi
geçen kızdım baklavadan neden hiç yemedin dedim ben kilo alayım diye demi dedim. o da dedi ki : kendime dikkat ediyorum artık şerbetli tatlılardan uzak duruyorum. oğlum bu kuru baklavaydı şerbetsiz yeseydin ya dedim. yok amacı bana laf çarpıtmak
kız sinokinin diyet arkadaşı sitesinde bi arkadaşı var sinekimi bi gazlamış kilo vermesi için varya görsen şaşarsın. o gazlan bu hafta bu kiloyu verdi eminim.
aynen bende sallaya sallaya kilo vermişim olsun o bile yeter almaktansa
tşk ederim canım sizlere layık olmaya çalışıyorum
sizin başarı benim başarısızlık tablomuzu öyle bi gururlan sundum ki anlatamam yerin dibinden gönderdim tabloyu size
öyle zaten benden kilolular geliyor beni geçip gidiveriyor ben olduğum yerde debelenip duruyorum
ben diyete başladığım da sinoki ile aramızda 5 kiloya yakın vardı. kız beni geçti bide 5 kilo da fark attı. haftaya 30 kilo vermiş olur mutlaka. neyse ki pisiklet aldı da artık sıkılaşmaya başlar inşallah.
annem bize gelecek şimdi ben onu ağırlayacam o torunuylan özlem giderecek 1 seneyi geçti torununu göreli. skype dan görüşüyorlar. dün kızıma dedim ki annene yanına gelse yanına otursa birlikte oyuncak oynasanız sen çay koysan ananene falan olur mu dedim . hayır anane bilgisayarda dedi. çocuk ananesini bilgisayar oyunu falan sanıyor sanırımkonuşan anane tom
bizimkinde de tam tersi
geçen kızdım baklavadan neden hiç yemedin dedim ben kilo alayım diye demi dedim. o da dedi ki : kendime dikkat ediyorum artık şerbetli tatlılardan uzak duruyorum. oğlum bu kuru baklavaydı şerbetsiz yeseydin ya dedim. yok amacı bana laf çarpıtmak
kız sinokinin diyet arkadaşı sitesinde bi arkadaşı var sinekimi bi gazlamış kilo vermesi için varya görsen şaşarsın. o gazlan bu hafta bu kiloyu verdi eminim.
aynen bende sallaya sallaya kilo vermişim olsun o bile yeter almaktansa
tşk ederim canım sizlere layık olmaya çalışıyorum
sizin başarı benim başarısızlık tablomuzu öyle bi gururlan sundum ki anlatamam yerin dibinden gönderdim tabloyu size
öyle zaten benden kilolular geliyor beni geçip gidiveriyor ben olduğum yerde debelenip duruyorum
ben diyete başladığım da sinoki ile aramızda 5 kiloya yakın vardı. kız beni geçti bide 5 kilo da fark attı. haftaya 30 kilo vermiş olur mutlaka. neyse ki pisiklet aldı da artık sıkılaşmaya başlar inşallah.
annem bize gelecek şimdi ben onu ağırlayacam o torunuylan özlem giderecek 1 seneyi geçti torununu göreli. skype dan görüşüyorlar. dün kızıma dedim ki annene yanına gelse yanına otursa birlikte oyuncak oynasanız sen çay koysan ananene falan olur mu dedim . hayır anane bilgisayarda dedi. çocuk ananesini bilgisayar oyunu falan sanıyor sanırımkonuşan anane tom [/QUO
çok iyiymiş çocuklar gormeyınce annaneyı tabı benımkıde hıc sevdırmez kadına kendını gelınce ılk hafta oo aannnenecıgım 2 hafta surat duser 3 hafta sen gıtmeyecekmısın demeye başlar babanneden ayrı kalmak varya
hafta sonu yine misafirlikteydim kıslar azıcık kaçırdımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?