Kalori Arkadaşım

o nerden çıktı kız.
uuuu hakkaten depresyona girivermmişsin sen
Öyle hissediyorum, Sinoki'de gelmiyor, benim yüzümden olduğunu düşünüyorum.
Bu hafta hiç tartılmadım, cesaret edemedim açıkçası.
51.9 a düştüğümde akşamları yemek yemiyordum ve bisiklete biniyordum her akşam.
Ama bu hafta hiçbir şey yapamadım.

sinokinin işleri falan çoktur belki yine . yoksa o foruma gelmemezlik etmez. bildirim yaptı sabah.

kız sinoki nerdesin bizi unuttun mu bildirim yapıp nereye kaçıyon ?

tabi verdin kiloları keyfin yerinde

sinoki ne yaptın yemedin içmedin kilo mu verdin
diğer arkadaşlarda kilo vermiş hep

bi ben sizin verdiğiniz kilo kadar alıvermişim.

ne yaptınız verdiğiniz kiloları bana mı yolladınız ayol aaaaaa

benim ki aylık su toplama günüme denk geldiğinden ve de haftasonundaki yarım kilo baklavanın katkısıylan bu hale geldi. seneye kadar veremem ben. ama seneye kilo vermeye başlayacağım inş

yyaa hiç güleceğim yoktu

benimde aylık su toplama günüm olmalı ama bi kıpırtı yok neden acaba genelde olmadan 1-2 gün önce hissettirirdi kendini

ben kilolarımı eşime gönderiyorum benim popodakiler onun göbeğine yerleşti sayılır

gr olarak vermişiz ama sinoki gerçekten süper vermiş ben bu hafta griptim spor yapmadım hiç malesef yansıması da -400 oldu daha fazla vermeliyim ama hızlı değil mayısa kadar gerçekten kurtulacagım bu sefer bu kılocıklarımdannnn

evet o annecıklerın yanına gıdınce artıların kacarı yok bende ailemden uzakta yasıyorum kızlar gıdınce oo hergun bırınde ne ıstersem catlayana kadar yerım dıyet falan bıter orda

bizimkinde de tam tersi
geçen kızdım baklavadan neden hiç yemedin dedim ben kilo alayım diye demi dedim. o da dedi ki : kendime dikkat ediyorum artık şerbetli tatlılardan uzak duruyorum. oğlum bu kuru baklavaydı şerbetsiz yeseydin ya dedim. yok amacı bana laf çarpıtmak

kız sinokinin diyet arkadaşı sitesinde bi arkadaşı var sinekimi bi gazlamış kilo vermesi için varya görsen şaşarsın. o gazlan bu hafta bu kiloyu verdi eminim.

bu arada ellerine emeğine sağlık tablo çok detaylı bende 1 yılda 4,9 kilo vermişim sinoki 3 hafta da verirmiş walla bense 1 yıldır uğraşıyorum

aynen bende sallaya sallaya kilo vermişim olsun o bile yeter almaktansa

tşk ederim canım sizlere layık olmaya çalışıyorum

evet cnm emeğine sağlık yine başarı tablomuzu gururla sunmussun
sizin başarı benim başarısızlık tablomuzu öyle bi gururlan sundum ki anlatamam yerin dibinden gönderdim tabloyu size

yeni yılda ayda2kilogo yu geçersin o şimdi 1 hafta anacığıyla olacağından kilo veremeyecekmiş
öyle zaten benden kilolular geliyor beni geçip gidiveriyor ben olduğum yerde debelenip duruyorum

evet o annecıklerın yanına gıdınce artıların kacarı yok bende ailemden uzakta yasıyorum kızlar gıdınce oo hergun bırınde ne ıstersem catlayana kadar yerım dıyet falan bıter orda
ben diyete başladığım da sinoki ile aramızda 5 kiloya yakın vardı. kız beni geçti bide 5 kilo da fark attı. haftaya 30 kilo vermiş olur mutlaka. neyse ki pisiklet aldı da artık sıkılaşmaya başlar inşallah.

annem bize gelecek şimdi ben onu ağırlayacam o torunuylan özlem giderecek 1 seneyi geçti torununu göreli. skype dan görüşüyorlar. dün kızıma dedim ki annene yanına gelse yanına otursa birlikte oyuncak oynasanız sen çay koysan ananene falan olur mu dedim . hayır anane bilgisayarda dedi. çocuk ananesini bilgisayar oyunu falan sanıyor sanırım konuşan anane tom

ayyy canım yaaa kızın çok tatlıymış anane bilgisayarda

canım eşim kurban bayramında sigarayı bıraktı ve 4 kilo aldı akşamları evde tazmanya canavarı gibi dolaşıyor ve yatarken nefes alamıyorum diye kıvranıyor göbeği 6 aylık gibi oldu

kuru baklava çekeceği şerbeti yine içine çekmiştir ki

biz hep diyet arkadaşıma giriyor 1 hafta kalori sayıyoruz sonra hooop bırakıveriyoruz sinoki hiç bırakmıyor diyet arkadaşımı hatunn full devam ediyor

çok iyiymiş çocuklar gormeyınce annaneyı tabı benımkıde hıc sevdırmez kadına kendını gelınce ılk hafta oo aannnenecıgım 2 hafta surat duser 3 hafta sen gıtmeyecekmısın demeye başlar babanneden ayrı kalmak varya
senın msjın ıcıne yazmısım acele yazıp sayfayı kapatacagım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…