slm kızlar nasılsınız bende hala gerginim ya benımde bu hafta sonu gunum sanırım onunda etkısı var
evetya birde erkekler tarafından anlasılsa her ay bız bagırıyoruz onlarda bagırıyor hıc demıyorkı bunun gunu geldı dıye
2 gundur evdede estırıyorum bı kocaya bı cocuga
sonrada dönüp kendini tanıyamıyorsun dimi bunu ben mi yaptım içimde nasıl bi canavar yaşıyormuş diye hayret ediyor insan
geçen ay ki isyanımda eşime bi ay sen ol iki ay ben oluyim dedim güldü ( galiba deli olduğumu düşündü) geçenlerde de eğer çocuğumuz olursa son 3 ay sen taşırmışın dedim ya git Allah aşkına istersen bi de ben emziriyim dedi sanırım gerçekten kafayı yediğimi düşünüyor
kesinlikle hep ben böylemiyim yada bana ne oluyor böyle moduna giriyorum neyseki doğum ve doğum kontrol hapın etkısıyle sancılar gıttı yoksa daha vahımdı durum
Nereye?Kızlar ben gidiyorum
Önce memleket e orda iki gün kalacağız oradan da eskişehir e geçeceğiz 2gun de orda olacağız kaynanam hava çok soğuk esk de demiş kocama . Kocam soğuk sevmez izin aldığımızı da biliyor ya gelmeyelim diye hava çok sogukmus acayip ayaz varmış. Öyle mi kız bahar hanım
iyi o zaman o kadar soğuk değilmiş kızı hasta etmeyeyim de önemli olan osabah servis beklerken -5 dereceydi gece nasıldı bilmiyorum ama yerler don olmuştu ve servis gelene kadar ağzımızda dumanlar çıkararak ve olduğumuz yerde duramayarak bekledik
ama öğle tatilinde bahçeye çıktım güneş tepede ve öyle güzel ısıtıyordu ki ceketimi çıkardım sadece uzun kollu t shirtle durdum 2 gündür öğlenleri hava çok güzel insanın öğrenci olup okulu kırası geliyor
Günaydın canım.Günaydııınnnn
kızlaaarr 5741369812357692 kadar + dayım hala R olmadım offf yaaa
Günaydın canım.
Ben de iki hafta öncesine göre tam 1 kilo artıdayım. Ve kendime dur diyemiyorum, iştahım acaip açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?