Ama düğüne gidecektiniz.
Üzüldüm canım valla.yollar kapalı olunca gidemeyeceğiz napalım
Üzüldüm canım valla.
Canım "evde yılbaşı menüsü" yaz google amcaya, bir sürü şey çıkıyor.amann canım üzülme kısmet bu işler bizde bi hafta sonra gideriz İstanbul a
asıl bu gece ne yemek yapsam onu düşünüyorum
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl sizlere kutlu olsun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun.
kardeşiz biz hepimiz bitmesin hiç sevgimiz
yeni yıl da hep birlikte yeni yılda heey heey
ay hep yeni yıl da aklıma bu şarkı gelir ilk okuldan öğrendiğim.
bi de kar yağınca yine ilkokulda öğrendiğim şu şarkı gelir aklıma.
gelme kış gelme
yağma kar yağma
köylüümü kentlimi soğuk da koyma
odunun var mı yakacak
evin var mı barınacak
kış geldi kar yağacak yoksullar naaaapacak
bilen var mı bu şarkıları
Ayy harika çok güzel ben çok beğendim.Eki Görüntüle 1358564 Eki Görüntüle 1358565
kızlar nasıl saçlarımı böyle yapsam mıı ???? fikirlerinize ihtiyacım var eşim beğendi ben kararsızım bana gider mi??
Ben böyle saçları çok beğeniyorum canım ama senin saçların siyah değil miydi ve saçının tamamına boya sürmek istemiyordun yanlış hatırlamıyorsam..Eki Görüntüle 1358564 Eki Görüntüle 1358565
kızlar nasıl saçlarımı böyle yapsam mıı ???? fikirlerinize ihtiyacım var eşim beğendi ben kararsızım bana gider mi??
Ayy harika çok güzel ben çok beğendim.
Kızlar hepinize kocaman kocaman günaydın.
Yeni yılınız kutlu olsun. Gönlümüzdeki dilekler hayırlısıyla kabul olsunBol gülmeli ve az kalorili bir yıl olsun
Mevlid kandilimizde kutlu olsun
Ben hedefime çok şükür ulaştım. Yılbaşına 63.6 ile girmeyi başardım
ayda2kilo gelecek mi gelmeyecek mi bilmediğimden kilomu yazıyorum
Geçen hafta 65
Bu hafta 63.6
1.4 kilo vermişim çok mesuduuum
Ben böyle saçları çok beğeniyorum canım ama senin saçların siyah değil miydi ve saçının tamamına boya sürmek istemiyordun yanlış hatırlamıyorsam..
Bence çok güzel olur, kesinlikle yaptırmalısın. Ama önce iyi bi kuaför bulmalısın, ve onun da fikrini almalısın.günaydıınn seninide yeni yılın kutlu olsun canım kalbinden ne geçiyorsa gerçekleşsin
yine çok güzel kilo vermişsin
canım senin de yeni yılın kutlu olsun yüreğinden geçirdiğin herşeye sahip olman dileğiyle
benimde bol kaloriliydi ama pek bi fark yok tartıda ayda2kilo bu haftayı es geçelim 2015 te sıfırdan tüm motivasyonumuzu toplayarak başlayalım demişti
evet canım saçlarım siyah ben buradaki kadar açık renk yapmıcam 1-2 ton koyusuna boyatıcam resimdeki saçta komple boya yok kızın saçı koyu kahve uçlarına ışık yaptırmış bide maşa yapınca renkleri daha hoş çıkmış meydana
yorumlarınıza ihtiyacım var kızın saçları çok hoşuma gitti doğal duruyor abartılı değil renk geçişleri güzel renkler birbiriyle uyumlu tüm tavsiyelerinizi bekliyorum kafaya koydum 2015 e değişiklik yaparak gireceğim
Bence çok güzel olur, kesinlikle yaptırmalısın. Ama önce iyi bi kuaför bulmalısın, ve onun da fikrini almalısın.
Benim saçlarımın uçlarında da ışıltılar var. Işıltıyı tekrar boyamana gerek kalmaz zaten, saçınla birlikte uzar gider, sadece zamanla daha iyi oturur, çiğliği kaybolur.bulunduğum mahallede yeni bi kuaför açıldı 40 lı yaşlarında bi bayan açmış 20 yıllık kuaförmüş Tokat ta dış görünüşü bakımlı ve doğal kadının saçları koyu kahve siyaha yakın uçlarına hafif renk geçişleri yapmış ama ok doğal güler yüzlü bi kadın bilindik incecik kaşlı sarışın kuaför ablalara benzemiyor ben 10 yıl sonra ilk defa ona kaşlarımı aldırttım çok güzel aldı saçlarımın uçlarını ona kestirtmiştim tam istediğim boyda kesti ama boyasını bilmiyorum dün kendisine kaş aldırmaya gittim o sırada konuştuk biraz ben aralara bişiler yaptırmak istiyorum dedim oda saçının 2 ton açık rengiyle ışık atılabilir dedi sonra eve gidip netten bakındım bu resmi gördüm resimdeki renk benim için fazla açık olur sonuçta hiç boyatmamışım saçlarım siyah birden bu kadar açık bi renge geçmek ve kabullenmek zor olabilir
ben bir defalık bişey istiyorum yapacağım renk aktığında iğrenç bi renk olmamalı saçlarımla uyumsuzluk oluşturmamalı resimdeki kız gibi ansemden aşağıdaki saçlara uygulama yaptırıcam
kızlar özellikle boya tecrübesi olanlar yorumlarınızı bekliyorum
Benim saçlarımın uçlarında da ışıltılar var. Işıltıyı tekrar boyamana gerek kalmaz zaten, saçınla birlikte uzar gider, sadece zamanla daha iyi oturur, çiğliği kaybolur.
İşinin ehli bi kuaförse saçına en iyi gidecek tonu bulur.
Bence sen o kuaföre güvenmişsin, hafta sonu yaptır, fazla düşünme. Olmazsa en kötü ihtimalle saçının aynı rengine boyar kapatır kuaför.
Ben bu zamana kadar saçımla ilgili hep ani kararlar vermişimdir. Boyamadığım renkte kalmadı nerdeyse. Ama hiç pişman olmadım..
günaydın cnm
bende bugun daha bir istekli ve heyecanla başladım güne 71.7 olmusum bende 1 kg cok az ama ne yapalım benımde artık nısana kadar 60 kg olmam lazım oglusum sunnet tarıhını erkene aldık dıyet arkadasım cok ıyı bır site ınsan gercekden kısıtlıyor kendını ordakı kalorılerı gorunce hadı bakalım başaracagız kızlar
gamzenn seninle kilolarımız aynı gel yarış yapalım. insanı çok motive ediyor. bişey yiyeceğim geldiğinde yok yok yemeyeyim ya beni geçerse diyor insan frenliyor kendini. ne dersin yarışalım mı. hedeflerimiz de aynı. benim diyet arkadaşı nikim ecedry . seninki ne ? yazıyormusun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?