Bize de yok tatil, boşver kız napalım.yaaa benene benene bende istiyom cuma tatili burada dizimize kadar kar yağdı tatil yok hanfendi Antalya da idari tatil oldu nirede edelet nirede bu pijamalarrr
Bize de yok tatil, boşver kız napalım.
Canım izin alsaydınız keşke, yıllık izinlerinizden bir güncük.offf özel sektör offff bide hep ağlarlar memur sürünüyor diye ( sözüm topikten dışarı)
İstanbul a erken gitseydik nolurdu yani(
Canım izin alsaydınız keşke, yıllık izinlerinizden bir güncük.
nispet nispet nispet
kızlar kıyamam size yaaa ben sizin yerinize de tatil yaparımnolcak elime mi yapışacak ayol
günaydın kızlar bu izin resmi mi idarimi bir yerde resmı yazıyor bıryerde ıdarı off resmı olsada bızde tatilden nasiplensek
ay kız biz tam zamanında dönmüşüz baksana. kar lastiklerini de takmamıştık ant da gerek olmuyor diye. dönemezdik inanki. uff yaa benim kızı yatırırdım şimdi o karın içine nasıl mutlu olur du çok seviyor karı.
kız biz döndük antalyadayız zaten
Günaydın kızlar.
Benim için mutlu bir gün, umarım sizler için de öyledir.
Valla burada da hava o kadar soğuk ki, sabah işe gelirken uçacaktım nerdeyse.yaaa yeni yıl coşkusu güzel ama bu havada dışarı çıkamıcaz evde ne yapılabilir onu düşünüyoruz
Valla burada da hava o kadar soğuk ki, sabah işe gelirken uçacaktım nerdeyse.
Arkadaşlarınızı davet etseniz olmaz mı?
Ama düğüne gidecektiniz.burada pek samimi arkadaşımız yok baş başa kutlucaz akşama menü düşünüyorum havalar böyle giderse hafta sonu İstanbul planımızı da ertelememiz gerekebilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?