Yok ben yazmıyorum zaten yenı keşfettım sıteyı olur cnm cokda guzel olur
Baharrrrr bizde seninle yarışalım mı?
Cnm benım yedıklerım gunluk 100 kalorıyı gecmıyor gecmemesı ıcın cabalıyorum ama ıste haftasonları bıraz serbest bırakıyorum kendımıgamzenn günlük kaç kalori almayı planlıyorsun. ben 1000 i üst sınır olarak belirledim. ayda 3.18 kilo verecekmişim günlük 1000 kalori alırsam.
bu arada sinoki eliptik bisikletle bi saat spor edivermiş 600 kalori yakmış. 63 lere indi bisiklet sayesinde baksanıza.
Bende 53 kg olarak yazdım, eski kayıtları da sıfırladım.yarışalım kuzum ama ben su sabah tartılmadım 53 kilo olarak kabul edelim
merhababenimde boy 170 kg 66 benlen kim yarışır:)
HELAL O ZAMAN:))merhaba
biz zaten hepimizaramız da yarışıyoruz birinciyi belirliyoruz. sadece daha motive olalım diye yakın kilolu arkadaşlar arada birbirlerine yarış ilan ediyorlar
senin kilon sinoki mize yakın o da 63.9 kilo onunla yarışabilirsin fakat biraz dişli bi rakiptir söyleyeyim 95 den indi o kiloya bi senede
ayda2 kilo senın nıkın ne canım dıyetarkadasımda bırde ne yapmalıyız başlıyormuyuz yarısa
,kızlar nerdesiniz günaydınlarrr...
tartıldınız mı bugün nasıl hemen kendini belli ediyor kalori saymaya başlamak değil mi
ben dün birazcık aştım 1000 kaloriyi 1051 kalori aldım.
spor edemedim bi de onu ediverseydim tam olacaktı.. kaynanamlar yine para istedi onu çözecez diye uğraştık kocamlan. telefona ses kaydı yaptık. bu son para verişimiz bi daha isterlerse kesinlikle vermeyeceğiz diye. çünkü her seferinde bu son bi daha bi kuruş vermeyeceğim diyor. ama yine veriyor.
buldum şimdi senı ne guzel yemekler yemıssın oyle bırde herseyın gızlı yazıyor neden oyle
ben hiçi 1000 kaloriyı geçmiyorum hatta alında bıle kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?