Kalori Arkadaşım

evde cnm sabah 6 da kalkdım esım zumbanın vıdosunu getırdı flas bellegı takıyorum sabahın korunde evde cosuyorum

cnm yapmam gerekıyor vucudumu bılıyorum kac haftadır salata yıyorum yada corba ama kılolar ıstedıgım gıbı gıtmıyor gun boyunca masabası calsıyorum aksam eve gelınce yemek bulasık cocugun dersı derken mecbur sabah ezan ile ayaktayım cnm

evde cnm sabah 6 da kalkdım esım zumbanın vıdosunu getırdı flas bellegı takıyorum sabahın korunde evde cosuyorum
bende istiyorum nerden bulacağım. youtube da falan salonlardaki reklam şeyleri var doğru düzgün göstermiyor. eğlenceli mi nasıl. zamanın nasıl geçtiğini anlıyormusun anlamıyormusun bu önemli

ay kız şimdi baktım senin yediklerine de çok az yemişsin 768 kalori vay vay vayy... iyiki de bakmışım bide üstüne spor etmişsin 668 kaloriye düşmüş dünkü aldığın kalori. hemen toparlanmam lazım. şimdi öğlen yemeğini yedim keşke yemeden önce senin yediklerine baksaydım. daha az yerdim. neyse akşama toparlarım artık. sporada başlayacağım. ay yoksa kaybedecem valla önümde bi kase keşkül var hemen bi hesap yapayım bakayım yiyebilirmiymişim. ay sinir oldum ne boğazsakım yaaaa

kayınpederim emekli kredi çektiler ev aldılar kredi ödüyorlar. ödeyemeyecekleri belliydi yine de dinlemediler bizi çektiler. 2500 tl istediler. son kez yolladık bakalım. bi daha karışmam isterse haciz yesinler.
buldum şimdi senı ne guzel yemekler yemıssın oyle bırde herseyın gızlı yazıyor neden oyle
ben hiçi 1000 kaloriyı geçmiyorum hatta alında bıle kalıyorum

aynen dediğin gibi ne güzel yemişim homili gırtlak evet profilimi gizli yapmıştım açayım.

keşkülü de yedim hadi hayırlısı

Cnm ben yemeği kesince inadım tutunca daha doğrusu yemem amatabıı benımde dayanamadıgım noktolar oluyor tadımlık alıyorum bırde artık kendımı dahada hısrlandırıyorum ozel hayatımda bazı ınsanların bana soyledıgı kırıcı sozler aklıma geldıkce daha da az yıyorum ama spor yapmayınca bende cok etkı olmuyor kac haftadır boyle yıyorum aslında
zumba super bırsey hareketlerı tam yapamasamda cıddı anlamda terlıyorum 45 dk gıbı yaptım benım cok vaktım yok dus alıp cocugu kaldır kocayı kaldır kahvaltı derken o yuzden bu kadar az yapıyorum aksamlarıda mekıke başladım oturdugum yerde en azından onuda yapayım da bu gobısden kurtulayım ıstıyorum eğer gonderebılırsem maıl ıle olmazsa gonderırım sana cnm dansı bırde bır sıte vardı tam hatırlamıyorum ordada hep dans vıdeoları var ben arastırayım bulunca cvp yazarım

youtube dan baktım zumba ya biraz zor gibi geldi bi kadın öğretiyordu beginner yazıyordu video da. aynısını zaten yapman imkansız gibi. bende havalar sıcakken öğlen arasında 4000 adım atıyordum amaşimdi olmuyor. gerçi yan binamız da spor salonu var ama eşofman giy koşu bandında yan tarafında müdürün le filan spor etmek hoş olmayabilir. bedava hemde ama dediğim gibi. burda mart gibi ısınır hava yürüyüşe başlarım belki yine.
ben evde youtube da tıffany rothe var onun videolarını yapıyorum 7-10 dk lık videolar 3 tanesini belirledim sırayla onları yapıyorum toplam 30 dk sürüyor ama karın kaslarımı acayip çalıştırıyor. bacak kalça için de var ama ona üşeniyorum 15 dk da popo bacak çalışsam olacak aslında. dün yapamadım hiç bugün yapayım bari kalçayla birlikte.

benim kızım 3 yaşında. hala kendi kendini eğlemeyi bilmiyor. yanına oyun arkadaşı arıyor. az daha büyüse kendi kendine oynasa bişeyler yapsa rahat edeceğiz.ya beni tutuyor ya babasını. yatana kadar bırakmıyor. tv açıp ekran karşısında da bırakmak istemiyorum. hele bu ara bi oyun uydurmuş gemicilik diye. anne gel gemicilik oynayalım
koltuğa oturuyoruz minderlerle etrafımızı kapatıyoruz ben bacağımı uzatıyorum bacağım geminin kapısı oluyor. düğmeye basıyor gibi yapıyor kapıyı açıyorum ben bacağımı yani gemiden çıkıyor aaa denize düştüm diyor yüzüyor yerde kurtar beni diyor iniyom kurtarıyom kucağımda birlikte yerde yüzüyoruz ( hem gemi kapısıyım hem cankurtaranım )
sonra gemiye çıkıyoruz geri. havlu kağıdın içinden çıkan kartonlardan dürbünlerimiz var bakıyoruz yıldızlara. oooooooo neler neler.....
asansörcülük oynuyoruz. ben asansör oluyorum bacaklarımın ortasına oturuyor asansözrün düğmesine basıyor bacaklar kapı ya yine kapanıyor kapı nereye gidiyoruz diyom dedeye gidiyoruz asansörle orda iniyor asansör den dedesiyle bahçe suluyor parka gidiyor tramplene biniyor sonra geri asansöre biniyor ananeye gidiyoruz .......arada asansör kapısına sıkışıyor tam çıkarken gülmekten yıkılıyor aslında bu yaptıklarımda benim spordan sayılmalı

yerim o cadııyı yaaa çocukların hayal gücü çok geniş ama çoğu anne baba onları tv karşısına oturtup köreltiyor çizgi filmin bile fazlası aptallaştırıyor çocukları biz küçükken bi sabah kahvaltısında bide öğleden sonra çizgi film çıkardı tv de şimdiyse onlarca çizgi film kanalı var gece saat 1 de bile çizgi film yayınlanıyor hatta bazı anne babalar tableti veriyorlar çocuğun eline yeterki sesi çıkmasın rahatsız olmasınlar

2kilocu bence akşamları kızınla dans et o da çok eğlenceli olur ana kız mezdeke yapın

dediğim youtube videosu zaten dans gibi açıyorum ona da oyun çıkıyor bacağımın arasından geçiyor dönüyor bi daha geçiyor dönüyor bi daha geçiyorr ... poposunu falan çeviriyor ama 5 dk. sonra kapat anne kapat anne demeye başlıyor.

ay bi ara ne oynardık mezdeke mezdeke diye. kına gecelerinde filan

ayyy esmerayii vırra
ayyy esmerayiii vıraaaaaaaa

liililiii liliiii liliiiiii lili

maşallah cok zekı bır kızın var bence benımde 1 sınıfa gıden bır yaramaz oglum var yanı benım ıcınde cok zor oluyor ama bırseylerı başarmak ıcın zor olan yolu secmelıyız kolaydan gıdınce sonuncda kalıcı olmuyor benım zumba erkek genc bır danscıydı bulamadım netde ben kocısden ogrenırım eger maıl olarak vıdeoyu atabılırsem gonderırım ıstersenız sıze

Sarışın top olma ihtimali yüksek bi oğlan izlemiştim bende o mu ki arkasında da millet yapıyor

günaydınn kızlaaar

burası -5 derece ve benim çoook uykum var bu hafta bir an önce bitse ne güzel olur

günaydın cnm burasıda soğuk karlar buz halıne almıs bır sekılde bırde cok ayaz var sevmıyorum bu Ankarayı hıc

günaydın cnm burasıda soğuk karlar buz halıne almıs bır sekılde bırde cok ayaz var sevmıyorum bu Ankarayı hıc

bugünden sonra daha da soğuyacakmış off çok lazımdı sanki yağacaksa kar yağsın da bu kadar soğuk ne oluyor

günaydınlarrrr....

burası da çok soğuk bugün. antalya da ilk kez kaşe kabanımı giydim.

günaydınlarrrr....

burası da çok soğuk bugün. antalya da ilk kez kaşe kabanımı giydim.

şu an sana uzaylıymışın gibi bakıyorum ilk kez kaban mı giyindin benim sabah giyindiklerimi görmen lazımdı kalın tayt üzerine dize kadar kalın kışlık çorap üzerine pantolon kalın boğazlı üzerine kalın hırka mont atkı bere eldiven ne bulduysam giyindim -5 derece dışarısı ve öyle bi rüzgar var ki ne yürüyebiliyorsun ne de gözlerini açabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…