Kalori Arkadaşım

kızlar ben geldim günaydınlarr...

döndük geldik yine işin başına.

böyle tatil dönüşlerinde acayip istifa edesim geliyor anlatamam

1 ocak da diyete sıfırdan başlıyorum. 1 haftadır yemediğim şey kalmadı.
kaymaklı ekmek kadayıfı komasına girmediğime şükrediyorum.

eve de getirdim 2 kilo yılbaşına kadar yiyip bitirmem lazım valla 2 tabak da afyon gaymağı

sizler hiç konuşmamışsınız yoksunuz herhalde

ha bu arada ben saçlarımı kestirttim.
küt model önlere doğru uzun arkalar kısa.
kulağımın olduğu iç kısımda kalan 2 tutam saça kırmızı boya yaptırttım. bi de arkada 2 tane yine iç kısımda kırmızı boya ettirttim. güzel oldu. hava kattı. boyalar akınca kendim boyamaya devam edeceğim aynı yerden

34 bta eskişehir de kar mı var bugün. kaynanam göz gözü görmüyor tipi var dedi iyiki gitmişsiniz diyor

Günaydın kızlar.

Bende dün kahküllerimi kısalttırdım, ama baya bi kısaltmışım, küçük beslemeye döndüm
Makası elime kendim doğramışım gibi oldu.

ayda2kilogo kız gezdiğin gördüğün yerler senin olsun, yediğini içtiğini anlat.

güzel günlerde kullan saçlarını canım benimde değişiklik yapasım var ama kararsızım siyah saçlarımı boyamaya korkuyorum o yüzden komple boyamam ama aralara attıracağım renlerinde aktığında iğrenç bi renge dönmemesi lazım yani 1 defa aralara bişiler yaptırıcam o akıp gitsede kötü durmucak öyle bişeyde olmadığından beklemedeyim

34 bta eskişehir de kar mı var bugün. kaynanam göz gözü görmüyor tipi var dedi iyiki gitmişsiniz diyor

zamanlamanız süper sabah 1 dakkada kardan nine oldum öyle çok öyle çok yağıyorki her yeri doldurmuş çevre yolunda bile zar zor işe geldik

kızzz nasıl o kadar kısa kesti ki neyse çabuk uzamaz en azından

delirdin galiba 2 günde 2 kilo kaymaklı tatlıyı bitirince burada 2 ay ağlarsın yaa kilo veremiyorum nasıl bu kadar çok kilo aldım diyee

yediğimi içtiğimi anlatsam aklınız durur. yaş pastalarrr... bükmeler ağzıaçıklarrr zeytinyağlı yaprak sarmalarıııı aşureee kabak tatlısıııı (kaymaklı) pogacalarrr böreklerrrr ekmek kadayıflarrrııı oooooooo

bende kızıl akınca hiç sevmem turuncu oluyor ya. ondan kırmızı boyattım akınca pembe olacak. ben aslında ilk gittiğim de adama pembe istiyorum dedim o kırmızı yapalım dedi akınca pembe olacakmış bakalım. kırmızı boya diğerlerinden pahalıymış filan öyle dedi.

zamanlamanız süper sabah 1 dakkada kardan nine oldum öyle çok öyle çok yağıyorki her yeri doldurmuş çevre yolunda bile zar zor işe geldik

iyi ki gelmişiz o zaman . ama kızım kar görsün istiyordum oynatacaktım o nasip olmadı. burada kar mar göremez.

delirdin galiba 2 günde 2 kilo kaymaklı tatlıyı bitirince burada 2 ay ağlarsın yaa kilo veremiyorum nasıl bu kadar çok kilo aldım diyee

delirdim hem de nasıl delirdim. bu sabah tartılmaya korktum. şimdi yılbaşında da yerim sonra yılbaşı sabahı diyet arkadaşıma sıfırlayıp başlayacağım yaza kadar 10 kilo vermem lazım en az.

kızlar dün eşimle alış verişe gittik elimizde hediye çekleri vardı onları harcamaya eşime güzel bi pantolon aldık sonra ne alsak diye dolanırken bana doğum için pijama takımı aldık öyle önünden geçiyorduk aa ne güzelmiş falan dedim sonra off çok gecelik pijamam var ihtiyacım yok dedim eşimde büyük beden al lazım olur dedi gözler çakmak çakmak bende peki diyip aldım

bence o sana böyle yemeğe devam edersen büyük beden pijama lazım olur sana demeye getirmiş

bence o sana böyle yemeğe devam edersen büyük beden pijama lazım olur sana demeye getirmiş

yokk kızz üzerine lizöz falanda alalım yakın zamanda lazım olacak falan diyor doğumda hastanede kullanılıyormuş diyo bide gülerek yaa benimki her şeyi biliyor yaa lizözü nereden biliyorsun sen diyorum ben bilirim diyooo

Senin kocanın kafa gitmiş canım, bence sonbaharı beklemeden başlayın çalışmalara
Adamın akıl sağlığı açısından bu kesin gerekli.
Lizöz ne bu arada?

walla haklısın canım geçen gün milletin çocuğuna yiyecekmiş gibi bakıyorken yakaladım kızda çok şirin bişeydi

lizöz m.ö. annanelerimiz ve annelerimizin genellikle doğumdan sonra kullanılan bi çeşit sabahlık türü

aman ölyeymiş bizlere neden yok tatil offf özel sektör diye üvey evlat oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…