- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ha bu arada ben saçlarımı kestirttim.
küt model önlere doğru uzun arkalar kısa.
kulağımın olduğu iç kısımda kalan 2 tutam saça kırmızı boya yaptırttım. bi de arkada 2 tane yine iç kısımda kırmızı boya ettirttim. güzel oldu. hava kattı. boyalar akınca kendim boyamaya devam edeceğim aynı yerden
34 bta eskişehir de kar mı var bugün. kaynanam göz gözü görmüyor tipi var dedi iyiki gitmişsiniz diyor
Günaydın kızlar.
Bende dün kahküllerimi kısalttırdım, ama baya bi kısaltmışım, küçük beslemeye döndüm
Makası elime kendim doğramışım gibi oldu.
ayda2kilogo kız gezdiğin gördüğün yerler senin olsun, yediğini içtiğini anlat.
kızlar ben geldim günaydınlarr...
döndük geldik yine işin başına.
böyle tatil dönüşlerinde acayip istifa edesim geliyor anlatamam
1 ocak da diyete sıfırdan başlıyorum. 1 haftadır yemediğim şey kalmadı.
kaymaklı ekmek kadayıfı komasına girmediğime şükrediyorum.
eve de getirdim 2 kilo yılbaşına kadar yiyip bitirmem lazım valla 2 tabak da afyon gaymağı
sizler hiç konuşmamışsınız yoksunuz herhalde
Fotoğraf gönderdim sana.kızzz nasıl o kadar kısa kesti kineyse çabuk uzamaz en azından
Günaydın kızlar.
Bende dün kahküllerimi kısalttırdım, ama baya bi kısaltmışım, küçük beslemeye döndüm
Makası elime kendim doğramışım gibi oldu.
ayda2kilogo kız gezdiğin gördüğün yerler senin olsun, yediğini içtiğini anlat.
güzel günlerde kullan saçlarını canım benimde değişiklik yapasım var ama kararsızım siyah saçlarımı boyamaya korkuyorum o yüzden komple boyamam ama aralara attıracağım renlerinde aktığında iğrenç bi renge dönmemesi lazım yani 1 defa aralara bişiler yaptırıcam o akıp gitsede kötü durmucak öyle bişeyde olmadığından beklemedeyim
zamanlamanız süper sabah 1 dakkada kardan nine oldum öyle çok öyle çok yağıyorki her yeri doldurmuş çevre yolunda bile zar zor işe geldik
delirdin galiba 2 günde 2 kilo kaymaklı tatlıyı bitirince burada 2 ay ağlarsın yaa kilo veremiyorum nasıl bu kadar çok kilo aldım diyee
bence o sana böyle yemeğe devam edersen büyük beden pijama lazım olur sana demeye getirmişkızlar dün eşimle alış verişe gittik elimizde hediye çekleri vardı onları harcamaya eşime güzel bi pantolon aldık sonra ne alsak diye dolanırken bana doğum için pijama takımı aldık öyle önünden geçiyorduk aa ne güzelmiş falan dedim sonra off çok gecelik pijamam var ihtiyacım yok dedim eşimde büyük beden al lazım olur dedi gözler çakmak çakmak bende peki diyip aldım
bence o sana böyle yemeğe devam edersen büyük beden pijama lazım olur sana demeye getirmiş
Senin kocanın kafa gitmiş canım, bence sonbaharı beklemeden başlayın çalışmalarayokk kızz üzerine lizöz falanda alalım yakın zamanda lazım olacak falan diyor doğumda hastanede kullanılıyormuş diyo bide gülerek yaa benimki her şeyi biliyor yaa lizözü nereden biliyorsun sen diyorum ben bilirim diyooo
Kız yine çok ballısın he..ay kızlar yılbaşı tatili uzatıldı 4.5 gün tatil oldu
Merhabaaaanerde uzatıldı konuya fransız kaldım bu arada slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?