şu an sana uzaylıymışın gibi bakıyorumilk kez kaban mı giyindin benim sabah giyindiklerimi görmen lazımdı kalın tayt üzerine dize kadar kalın kışlık çorap üzerine pantolon kalın boğazlı üzerine kalın hırka mont atkı bere eldiven ne bulduysam giyindim -5 derece dışarısı ve öyle bi rüzgar var ki ne yürüyebiliyorsun ne de gözlerini açabiliyorsun
Bu liste kiminnnn?
- 5.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)300 kcal
- 4.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)80 kcal
- 0.50 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)54 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)73 kcal
- 0.50 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal)57 kcal
- 0.25 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal)28 kcal
- 0.50 x 1 Kase (200gr) Keşkül (294 kcal)147 kcal
- 0.25 x 1 Kase (200gr) Keşkül (294 kcal)74 kcal
- Alınan Kalori Toplamı812 kcal
kız ben geçen sene -30 derecede pazar alışverişi yapıyordum. bugünleri hakettim biraz
acaba kimin.ne varmış listemde daha eksik bile akşam üstüne ilave etmedim yediklerimi. bu gördüklerin öğlene kadar yediğim yemekler
görelim görelimbenim listemi hiç görmeyin o zaman
Kız safi şeker yemişin dün.kız ben geçen sene -30 derecede pazar alışverişi yapıyordum. bugünleri hakettim biraz
acaba kimin.ne varmış listemde daha eksik bile akşam üstüne ilave etmedim yediklerimi. bu gördüklerin öğlene kadar yediğim yemekler
benim listemi hiç görmeyin o zaman
baktım kızım seninki iyi hiç yoktan spor etmişsin ben spor da etmedim bide akşam yediklerimi de ekledim daha da yükseldi benimki
Sen kimle yarışıyordun?evet kola keşkül küp şeker şekere doyamadım dün
küp şekerleri at gibi kıtır kıtır yemedim emme çayla içtim de çayın kalorisi yok diye uğraşmadım yazmaya
kız ben geçen sene -30 derecede pazar alışverişi yapıyordum. bugünleri hakettim biraz
Valla ben spor falan yapmıyorum, sadece 3 gündür biraz yediklerime dikkat ediyorum, onun da faydalı olacağını sanmıyorum.
Sen kimle yarışıyordun?
gamzenn leSen kimle yarışıyordun?
aynen yeşillikleri falan arabada tutuyorlardı alacak olursa içerden çıkarıyorlardı. kız sorma bi de balık falan satıyorlar pazarda. balık satan adamların elleri devamlı ıslak buz gibi kıpkırmızı tüm gün öyleler anlatamam varya gözümün önünde hala. kesin ellerini hisssetmiyordur yoksa yapılacak şey değil.offf -30 derecede pazarda ne satılır ki her şey donar
hiç şansı yok yani mi demek istedingamzenn le yarışıyor ama gamzenn sabah 6 da kalkıp 45 dk zumba yapıyor ve salata çorba ağırlıklı besleniyor
Evet Gamzenn çok iyi gidiyor, diğer kızımız da tatlıları şekerleri götürsün.gamzenn le yarışıyor ama gamzenn sabah 6 da kalkıp 45 dk zumba yapıyor ve salata çorba ağırlıklı besleniyor
gamzenn le
aynen yeşillikleri falan arabada tutuyorlardı alacak olursa içerden çıkarıyorlardı. kız sorma bi de balık falan satıyorlar pazarda. balık satan adamların elleri devamlı ıslak buz gibi kıpkırmızı tüm gün öyleler anlatamam varya gözümün önünde hala. kesin ellerini hisssetmiyordur yoksa yapılacak şey değil.
hiç şansı yok yani mi demek istedin
Evet Gamzenn çok iyi gidiyor, diğer kızımız da tatlıları şekerleri götürsün.
ay onu bende götürürüm vallabenim listeme göre sende çok iyi gidiyorsun dün öğlen o tatlıyı yemeyeydim iyiydi ama canım acayip tatlı çekiyor şu an yarım kilo baklavayı bi kerede götürürüm
ay onu bende götürürüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?