Kalori Arkadaşım

kız ben geçen sene -30 derecede pazar alışverişi yapıyordum. bugünleri hakettim biraz

acaba kimin. ne varmış listemde daha eksik bile akşam üstüne ilave etmedim yediklerimi. bu gördüklerin öğlene kadar yediğim yemekler

benim listemi hiç görmeyin o zaman

evet kola keşkül küp şeker şekere doyamadım dün
küp şekerleri at gibi kıtır kıtır yemedim emme çayla içtim de çayın kalorisi yok diye uğraşmadım yazmaya

baktım kızım seninki iyi hiç yoktan spor etmişsin ben spor da etmedim bide akşam yediklerimi de ekledim daha da yükseldi benimki

spor ettim ama tartıda bi değişiklik yok tartı aynı sanırım bu soğuklardan benim yağlarda dondu

Valla ben spor falan yapmıyorum, sadece 3 gündür biraz yediklerime dikkat ediyorum, onun da faydalı olacağını sanmıyorum.

Valla ben spor falan yapmıyorum, sadece 3 gündür biraz yediklerime dikkat ediyorum, onun da faydalı olacağını sanmıyorum.

listene baktım iyi gidiyorsun bence faydası olur

bende ilk defa dün spor yaptım baktım fazla kaçırmışım sporla dengeliyim dedim

Sen kimle yarışıyordun?
gamzenn le

offf -30 derecede pazarda ne satılır ki her şey donar
aynen yeşillikleri falan arabada tutuyorlardı alacak olursa içerden çıkarıyorlardı. kız sorma bi de balık falan satıyorlar pazarda. balık satan adamların elleri devamlı ıslak buz gibi kıpkırmızı tüm gün öyleler anlatamam varya gözümün önünde hala. kesin ellerini hisssetmiyordur yoksa yapılacak şey değil.

gamzenn le yarışıyor ama gamzenn sabah 6 da kalkıp 45 dk zumba yapıyor ve salata çorba ağırlıklı besleniyor
hiç şansı yok yani mi demek istedin

Allah her kesin yardımcısı olsun

şansın yok değil de bu rakibinde dişli çıktı demek istedim

sen çaya şeker mi atıyorsun ?? neden şekersiz içmeyi denemiyorsun alışınca şekerli çayın tadı çok kötü geliyor

Evet Gamzenn çok iyi gidiyor, diğer kızımız da tatlıları şekerleri götürsün.

benim listeme göre sende çok iyi gidiyorsun dün öğlen o tatlıyı yemeyeydim iyiydi ama canım acayip tatlı çekiyor şu an yarım kilo baklavayı bi kerede götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…