- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
aynen o hem az yiyor hem de spor ediyor. işim zor . ama bana da böyle dişli bi rakip lazımdı. motive olmam için. dün akşam neler neler yiyecektim de gamzen le olan yarışımız sayesinde durduruverdim kendimi.Evet Gamzenn çok iyi gidiyor, diğer kızımız da tatlıları şekerleri götürsün.
Allah her kesin yardımcısı olsun
şansın yok değil de bu rakibinde dişli çıktı demek istedim
sen çaya şeker mi atıyorsun ?? neden şekersiz içmeyi denemiyorsun alışınca şekerli çayın tadı çok kötü geliyor
yaa sen hala tatlımı diyorsun izindeyken yediklerin yetmedi mi???
OOO kızlar bırazcık calısayım dedım sohbetı kacırmısım
kızlar bende ayda nın gazından sureklı egzersız yapmakdan her yerım agrıyor oturup kalkamıyorum
zumbayı her sabah degıl 3 gun yapacagım ama mekık bacak hareketlerıne devam dıyorum bu arada aydacıgım ne zamana kadar gecerlı yarısımız
Canım masana sürahiyle su koy, gözünün önünde dursun.hedefe ulaşana kadar olur herhalde bende bugün çok yorgun hissediyorum
havalar soğuduğundan beri su içmeyi hepten unutuyorum nolcak benim bu halim
Canım masana sürahiyle su koy, gözünün önünde dursun.
34bta26 cnm senın kılon hıc yok kı yanlısmı gordum 53 kılosun zaten o benden mı olcaksın yoksa kız
Eki Görüntüle 1365356 Eki Görüntüle 1365358 benım içtigim sürahi ve bardak kızlar kucuk bardakla ben su ıcemem ıcmemıs gıbı oluyorum sızede tavsıye ınsan zamanla alısıyor ıste aksama kadar 2 surahı bıtırıyorum aksam evde devam bende haftasonları ıste azaltıyorum ev ıs temızlık derken
Evet buda iyi bir fikir cnm benımde kalçam geniş aile genlerinden gelen bir fizikwalla ne diyim ben bu sürahiyi 3-4 günde anca bitiririm
kendime evden şişe getireceğim şişeyi kafaya dikince ne kadar içtiğimi anlamıyorum ve çok içiyorum
Evet buda iyi bir fikir cnm benımde kalçam geniş aile genlerinden gelen bir fizik
Bitti canım çok şükür baya hafiflettimHamburger kız nerelerdesin sen yaaa bitmedi mi yıl sonu yoğunluğunn
Bitti canım çok şükür baya hafiflettim
Günaydın hatunlar
nasılsınız?
Günaydın kızlarrrrr
Evde köstebek pasta yap, üstüne de mumları dikgünaydın kızlaarr nasılsınız???
walla sabah çooookkk üşüdüm servise bindiğimizde okullar tatil olduğu için servisçi ilk bizi almış dolayısıyla arabada buz gibiydi daha yeni ısınıyor ayacıklarımmm
bugün eşimin doğum günüsü dün evde kendim bi pasta yaptım ( kek yapıp ikiye bölüp içini ve dışını pudingle kapladım) ama o geçici bir şeydi değişik fikirleri olan hatunlardan yardım alabilirim
OOO kızlar bırazcık calısayım dedım sohbetı kacırmısım
kızlar bende ayda nın gazından sureklı egzersız yapmakdan her yerım agrıyor oturup kalkamıyorum
zumbayı her sabah degıl 3 gun yapacagım ama mekık bacak hareketlerıne devam dıyorum bu arada aydacıgım ne zamana kadar gecerlı yarısımız
aynen bende önümde yarım litrelik su şişesi tüm gün aynı şeklilde duruyor. al eline iç değil mi yok almıyorum.hedefe ulaşana kadar olur herhalde bende bugün çok yorgun hissediyorum
havalar soğuduğundan beri su içmeyi hepten unutuyorum nolcak benim bu halim
ben de 34bta gibi şişeden çok içiyorum. bi de bitirince motive oluyorum bitirdim aferin bana diye.Eki Görüntüle 1365356 Eki Görüntüle 1365358 benım içtigim sürahi ve bardak kızlar kucuk bardakla ben su ıcemem ıcmemıs gıbı oluyorum sızede tavsıye ınsan zamanla alısıyor ıste aksama kadar 2 surahı bıtırıyorum aksam evde devam bende haftasonları ıste azaltıyorum ev ıs temızlık derken
fotolardan gördüm de senin kol da çalışman lazım biraz .canım benim boyum 159 kilomda 53 ama kilom dengesiz tüm kilom kalçamda ve üst baldırlarımda toplanmış aslında benim hedefim herhangi bi kiloya ulaşmak değil 38 bedenden 36 bedene düşüyim yeterli
aynen bende koca g.t lüyümEvet buda iyi bir fikir cnm benımde kalçam geniş aile genlerinden gelen bir fizik
Bitti canım çok şükür baya hafiflettim
Günaydın hatunlar
nasılsınız?
Günaydın kızlarrrrr
günaydın kızlaarr nasılsınız???
walla sabah çooookkk üşüdüm servise bindiğimizde okullar tatil olduğu için servisçi ilk bizi almış dolayısıyla arabada buz gibiydi daha yeni ısınıyor ayacıklarımmm
bugün eşimin doğum günüsü dün evde kendim bi pasta yaptım ( kek yapıp ikiye bölüp içini ve dışını pudingle kapladım) ama o geçici bir şeydi değişik fikirleri olan hatunlardan yardım alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?