Kalori Arkadaşım

Evet Gamzenn çok iyi gidiyor, diğer kızımız da tatlıları şekerleri götürsün.
aynen o hem az yiyor hem de spor ediyor. işim zor . ama bana da böyle dişli bi rakip lazımdı. motive olmam için. dün akşam neler neler yiyecektim de gamzen le olan yarışımız sayesinde durduruverdim kendimi.

ben çay sevmem zaten. sevmediğimden içersemde şekerle içiyorum. çay bardağına 2 şeker atıyorum. anca bişeye benziyor çay

yaa sen hala tatlımı diyorsun izindeyken yediklerin yetmedi mi???

yetmesi lazımdı ama yetmedi. hala bi parça kadayıf duruyor dolapda dün yemedim işte frenledim kendimi. şimdi de yemek de kabak tatlısı var kesinlikle yiyeceğim kaçar mı

selam kızlar. 164 boyundayım bu sabah itibariyle 59 kiloyum. 1 kaç haftadır bu forumu okuyup çıkıyordum. Sürekli kilo vermek niyetin olup bir türlü başaramıyordum ama bu sabah tartıyı görünce artık kesin kararla başlamanın vaktinin geldiğine karar vermiş bulunmaktayım. Hedefim 52 kilo olmak.Kilolu olarak hamiş olmakistemiyorum. Kışın kilo vermem zor oluyor ama eğer iki üç gün alıştırabilirsem kendimi devamını getiririm. zumba videosunu indirdim. Zumbayla da destekleyeceğim.

OOO kızlar bırazcık calısayım dedım sohbetı kacırmısım
kızlar bende ayda nın gazından sureklı egzersız yapmakdan her yerım agrıyor oturup kalkamıyorum
zumbayı her sabah degıl 3 gun yapacagım ama mekık bacak hareketlerıne devam dıyorum bu arada aydacıgım ne zamana kadar gecerlı yarısımız

hedefe ulaşana kadar olur herhalde bende bugün çok yorgun hissediyorum

havalar soğuduğundan beri su içmeyi hepten unutuyorum nolcak benim bu halim

34bta26 cnm senın kılon hıc yok kı yanlısmı gordum 53 kılosun zaten o benden mı olcaksın yoksa kız

benım içtigim sürahi ve bardak kızlar kucuk bardakla ben su ıcemem ıcmemıs gıbı oluyorum sızede tavsıye ınsan zamanla alısıyor ıste aksama kadar 2 surahı bıtırıyorum aksam evde devam bende haftasonları ıste azaltıyorum ev ıs temızlık derken

34bta26 cnm senın kılon hıc yok kı yanlısmı gordum 53 kılosun zaten o benden mı olcaksın yoksa kız

canım benim boyum 159 kilomda 53 ama kilom dengesiz tüm kilom kalçamda ve üst baldırlarımda toplanmış aslında benim hedefim herhangi bi kiloya ulaşmak değil 38 bedenden 36 bedene düşüyim yeterli

walla ne diyim ben bu sürahiyi 3-4 günde anca bitiririm

kendime evden şişe getireceğim şişeyi kafaya dikince ne kadar içtiğimi anlamıyorum ve çok içiyorum

walla ne diyim ben bu sürahiyi 3-4 günde anca bitiririm

kendime evden şişe getireceğim şişeyi kafaya dikince ne kadar içtiğimi anlamıyorum ve çok içiyorum
Evet buda iyi bir fikir cnm benımde kalçam geniş aile genlerinden gelen bir fizik

Evet buda iyi bir fikir cnm benımde kalçam geniş aile genlerinden gelen bir fizik

tabi vücut yapısını ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz ama en azından elimizden geldiğince normalleştirmeye çalışıyorum

Bitti canım çok şükür baya hafiflettim
Günaydın hatunlar
nasılsınız?

Günaydın kızlarrrrr

günaydın kızlaarr nasılsınız???

walla sabah çooookkk üşüdüm servise bindiğimizde okullar tatil olduğu için servisçi ilk bizi almış dolayısıyla arabada buz gibiydi daha yeni ısınıyor ayacıklarımmm

bugün eşimin doğum günüsü dün evde kendim bi pasta yaptım ( kek yapıp ikiye bölüp içini ve dışını pudingle kapladım) ama o geçici bir şeydi değişik fikirleri olan hatunlardan yardım alabilirim

Evde köstebek pasta yap, üstüne de mumları dik

eriyene kadar canım
hedefe ulaşana kadar olur herhalde bende bugün çok yorgun hissediyorum

havalar soğuduğundan beri su içmeyi hepten unutuyorum nolcak benim bu halim
aynen bende önümde yarım litrelik su şişesi tüm gün aynı şeklilde duruyor. al eline iç değil mi yok almıyorum.

ben de 34bta gibi şişeden çok içiyorum. bi de bitirince motive oluyorum bitirdim aferin bana diye.
canım benim boyum 159 kilomda 53 ama kilom dengesiz tüm kilom kalçamda ve üst baldırlarımda toplanmış aslında benim hedefim herhangi bi kiloya ulaşmak değil 38 bedenden 36 bedene düşüyim yeterli
fotolardan gördüm de senin kol da çalışman lazım biraz .
aynen bende koca g.t lüyüm
Bitti canım çok şükür baya hafiflettim
Günaydın hatunlar
nasılsınız?

Günaydın kızlarrrrr

günaydınlar herkeslereeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…