Kalori Arkadaşım

tama kimseye agız burun yapmayalım kızlar söyle bısey buldm

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/

ilk yazıda var ne arasak

ay kız süpersin nasıl buldun hevesini kırmak gibi olacak ama ben onlara baktıydım hep videolar silinmiş linklerdeki

bi de sen incele bakalım belki yenilemişlerdir. iş yerinden açamıyorum o sayfaları.

geçen akşam eşime dedim torrent den falan bul bana diye hiç biyerden bulamadı inanki.

nası dalga gecıyo yaa pıs. ya baktm sımdı duruyo rar olarak dur bakım ındırcem sımdı

Bu arada sen bizden gizli neden iş çeviriyorsun?
Callanetics e bulaştığından neden haberimiz yok?

ya o degil de kızlar bunlar 65 dk 1,5 saatten falan bahsediyo. ben gelemem leslie cok kolay ama uzun surdugu ıcın bıraktım ben. o kadar vaktim olsa uyurum ben o ne yaaa.

en temizi jillian, adam akıllı yoruyo ınsanı ama 25 dk suruyo. ve ben 15 gun yapmıstım o zaman okuz gıbı de yıyodum. zayıflamışsın demıslerı gorenler . yazın o sıcagında akan tere ınanamazsınız. sanki kıyafetlerimle dusa gırmıs gıbı oluyodum abartıyosam nolliiiiimmmmm

Jillian a tahammülün varsa ona devam et o zaman canım, ben sakin diye seviyorum bunu. Ama yapmıyorum o ayrı konu.
Jillian ın enerjisi yoruyor beni.

Jillian a tahammülün varsa ona devam et o zaman canım, ben sakin diye seviyorum bunu. Ama yapmıyorum o ayrı konu.
Jillian ın enerjisi yoruyor beni.
benm için zaman hersey demek. Kaç parçaya bolunsem bilemiyorum vlla . o yuzden yorsun ama zamanımdan çalmasın sanırım yaradaılışım jilliana daha uygun

ya ben daha yedıklerımı sımdı yazıyorum. sabah uzun zamandan berı ılk kez tost yedım. 277 kl mis yaaa. ben kaç gundur 750 kl civarında bitiriyodum gunu. bu 277 kl se ben yine aç ben yine aç.....

jillian yoruyor terletiyor diyorlar da tamam 25 dk ama o kadar terleyince mecbur duş alacaksın saçlarını kurutacaksın 25 dk oluyor 60 dk aynı hesaba geliyor

2kilocu sen git gide gizemli olmaya başladın yok evde özel çaylar , yok yarışma topikleri, yok egzersiz videoları bunları neden bizimle paylaşmıyorsunnn niçinnn niçinnn niçiinnnnn

2kilocu sen git gide gizemli olmaya başladın yok evde özel çaylar , yok yarışma topikleri, yok egzersiz videoları bunları neden bizimle paylaşmıyorsunnn niçinnn niçinnn niçiinnnnn

ayda2kilogo nun sırlarını ben cozdum de sımdı burda solemıyım
bu hafta rekor bende olacak gecen hafta sondan biirnci oldm ama bu hafta bırıncı olcam

dün akşam bulaştım da tam bulaşamadım zaten. ay bacaklarımı bi sitreçing ettim ki sormayın kadın bacağıyla birleşiyor ben yarım metre uzaktan bacağıma bakabiliyorum falan çok komikdi.

öyle bi yazmışsın ki sanki yazın hiç terlenmezmiş de sen terlemişin gibi. yazın sıcağında zaten oturduğun yerde terlersin. kışın soğuğunda desen anlayacam da . yazın sıcağında akan tere inanabilirim canım. ama kışın soğuğunda akan tere biraz daha zor inanabilirim

hakketen öyle olmuş sen yazınca farkettim. de bence sizlere söylemediğim daha iyi olmuş. o dediklerini yapmaya başladığımdan beri düzenli olarak kilo alıyorum çünkü
ayda2kilogo nun sırlarını ben cozdum de sımdı burda solemıyım
bu hafta rekor bende olacak gecen hafta sondan biirnci oldm ama bu hafta bırıncı olcam
neymiş neymiş söle söle merak ediverdim yazın sıcağında spor yapınca bile terleyen arkadaşım . hiç inanamıyorum inanki

jillian yoruyor terletiyor diyorlar da tamam 25 dk ama o kadar terleyince mecbur duş alacaksın saçlarını kurutacaksın 25 dk oluyor 60 dk aynı hesaba geliyor
Zaten insan o yıkanma paklanma işine üşeniyor, bi de saç her gün yıkana yıkana ne hale geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…