- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.690
- 448
Benim video bu değildi, daha eskiydi, türkçe çevirisi vardı, anlatıyordu.iş yerinde açılmıyor youtube sen gir youtube callanetics yazınca direk 58 dk olan çıkıyor başka 58 dk yok zaten
Başkasına ağız eğeyeceğimize sana eğeriz, sen canımız ciğerimizsin.tabii canım ben ağız eğeyimsiz de bana ağız eğersiniz artıkınık. bu işler böyle canımcım
Başkasına ağız eğeyeceğimize sana eğeriz, sen canımız ciğerimizsin.
Yürü be koçççummmmm benimeğdirtmeeemmm burda ben dururken sizleri kimseye ağız eğdirtmeemmm . napar eder bulurum videoları da sizlere ağız eğdirtmeeemmmmm
tama kimseye agız burun yapmayalım kızlar söyle bısey buldm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/
ilk yazıda var ne arasak
ay kız süpersin nasıl buldunhevesini kırmak gibi olacak ama ben onlara baktıydım hep videolar silinmiş linklerdeki
bi de sen incele bakalım belki yenilemişlerdir. iş yerinden açamıyorum o sayfaları.
geçen akşam eşime dedim torrent den falan bul bana diye hiç biyerden bulamadı inanki.
Bu arada sen bizden gizli neden iş çeviriyorsun?ay kız süpersin nasıl buldunhevesini kırmak gibi olacak ama ben onlara baktıydım hep videolar silinmiş linklerdeki
bi de sen incele bakalım belki yenilemişlerdir. iş yerinden açamıyorum o sayfaları.
geçen akşam eşime dedim torrent den falan bul bana diye hiç biyerden bulamadı inanki.
Jillian a tahammülün varsa ona devam et o zaman canım, ben sakin diye seviyorum bunu. Ama yapmıyorum o ayrı konu.ya o degil de kızlar bunlar 65 dk 1,5 saatten falan bahsediyo. ben gelemem leslie cok kolay ama uzun surdugu ıcın bıraktım ben. o kadar vaktim olsa uyurum ben o ne yaaa.
en temizi jillian, adam akıllı yoruyo ınsanı ama 25 dk suruyo. ve ben 15 gun yapmıstım o zaman okuz gıbı de yıyodum. zayıflamışsın demıslerı gorenler . yazın o sıcagında akan tere ınanamazsınız. sanki kıyafetlerimle dusa gırmıs gıbı oluyodum abartıyosam nolliiiiimmmmm
benm için zaman hersey demek. Kaç parçaya bolunsem bilemiyorum vlla . o yuzden yorsun ama zamanımdan çalmasın sanırım yaradaılışım jilliana daha uygunJillian a tahammülün varsa ona devam et o zaman canım, ben sakin diye seviyorum bunu. Ama yapmıyorum o ayrı konu.
Jillian ın enerjisi yoruyor beni.
ay kız süpersin nasıl buldunhevesini kırmak gibi olacak ama ben onlara baktıydım hep videolar silinmiş linklerdeki
Bu arada sen bizden gizli neden iş çeviriyorsun?
Callanetics e bulaştığından neden haberimiz yok?
2kilocu sen git gide gizemli olmaya başladın yok evde özel çaylar , yok yarışma topikleri, yok egzersiz videoları bunları neden bizimle paylaşmıyorsunnn niçinnn niçinnn niçiinnnnn
jillian yoruyor terletiyor diyorlar da tamam 25 dk ama o kadar terleyince mecbur duş alacaksın saçlarını kurutacaksın 25 dk oluyor 60 dk aynı hesaba geliyor
dün akşam bulaştım da tam bulaşamadım zaten. ay bacaklarımı bi sitreçing ettim ki sormayın kadın bacağıyla birleşiyor ben yarım metre uzaktan bacağıma bakabiliyorum falan çok komikdi.Bu arada sen bizden gizli neden iş çeviriyorsun?
Callanetics e bulaştığından neden haberimiz yok?
ya o degil de kızlar bunlar 65 dk 1,5 saatten falan bahsediyo. ben gelemem leslie cok kolay ama uzun surdugu ıcın bıraktım ben. o kadar vaktim olsa uyurum ben o ne yaaa.
en temizi jillian, adam akıllı yoruyo ınsanı ama 25 dk suruyo. ve ben 15 gun yapmıstım o zaman okuz gıbı de yıyodum. zayıflamışsın demıslerı gorenler . yazın o sıcagında akan tere ınanamazsınız. sanki kıyafetlerimle dusa gırmıs gıbı oluyodum abartıyosam nolliiiiimmmmm
hakketen öyle olmuş sen yazınca farkettim. de bence sizlere söylemediğim daha iyi olmuş.2kilocu sen git gide gizemli olmaya başladın yok evde özel çaylar , yok yarışma topikleri, yok egzersiz videoları bunları neden bizimle paylaşmıyorsunnn niçinnn niçinnn niçiinnnnn
neymiş neymiş söle söle merak ediverdimayda2kilogo nun sırlarını ben cozdum de sımdı burda solemıyım
bu hafta rekor bende olacak gecen hafta sondan biirnci oldm ama bu hafta bırıncı olcam
Zaten insan o yıkanma paklanma işine üşeniyor, bi de saç her gün yıkana yıkana ne hale geliyor.jillian yoruyor terletiyor diyorlar da tamam 25 dk ama o kadar terleyince mecbur duş alacaksın saçlarını kurutacaksın 25 dk oluyor 60 dk aynı hesaba geliyor
Sen pofidikine bin, en rahat onun selesiBen hangi spora başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?