- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.690
- 448
Türkçe değildi.neye küstün canım benim anlat bakiim bana.
bişey soracağım kızlar yolladığım mailde ki video türkçe mi ingilizce mi. bende ki ingilizce konuşuyor. yollayan arkadaşa dedim de bi yanlışlık olmasın türkçe dublajlı yolladım dedi de. bende ingilizceydi sizde de öyleyse yanlış olmuş ingilizceyi yollamışsın diyeceğim arkadaşa.
Ben düz tuttuğumda boynum çok zorlanıyor, o sebeple çenemi göğsüme yakın tutuyorum. Ayrıca annemin spor hocası da böyle dediydi.benim de boynum acayip zorlandı. karnım o kadar değil de boynum çok zorlandı. koca kafalı da değilim ki anacım.arka arkaya çok fazla boyun havada egzersizi yaptırıyor ondan. hepsi de 100 er kere bi de. bi tek bacak havada bi diğeri bi de ikisi biden olunca 300 sayı boyun ağrıyor.
ebruşallı boyunu bükmeyin düz tutun derdi. sana kim dedi boynunu bük diye. bükülcekse bende bükeyim. ama sanırım bükmek daha zararlı gibi .
Yiyorum canım, o kadar kasmıyorum kendimi.
Bir gün abartıyorsam ertesi gün dengeliyorum.
hayırdırrrrrrrrrofff yaaa içim daraldıııııııı
Yazıklar olsun. 1 gündür yokum biri de cıkıp dememiş şüşü nerde.[/
:) mrb hoşgeldins
Yazıklar olsun. 1 gündür yokum biri de cıkıp dememiş şüşü nerde.
suyumun içine limon sıktım alkali su içiyorum yavrucuklaarrrr
cuma günü callanetic yapmıştım
cumartesi spor yapmadım
pazar günü yine callanetics yaptım
dün leslie 5 mile yaptım
bugün callanetics yapacağım yine. bi gün callanetics bi gün leslie 5 mile yapacağım. sizlerde bende ki gelişmelere şahit olacaksınız
çıtır ayda geliyor yakında az kaldıııııı 55 çıtırlığında olacağım. çubuk kraker gibi. herkesin çıtırdattıkça çıtırdatası gelecek beniadımın hakkını vereceğim ve ayda 2 kilo go diyeceğiiimmm
hayırdırrrrrrrrr
ne gülüyon ha ne gülüyon söyle çabuk yapamam mıyürü beee kim tutar senii
1- güne sinir olmuş başladım
2- sabahtan beri kar yağıyor
3- çookkk soğukkk
4- dün akşam yemek yaparken bıçak kırıldı sol elimin baş parmağının oynak yerini kesti elimi kullandıkça canım yanıyorrr
Ben düz tuttuğumda boynum çok zorlanıyor, o sebeple çenemi göğsüme yakın tutuyorum. Ayrıca annemin spor hocası da böyle dediydi.
Geçmiş olsun canım, bişey oldu mu parmağına çok?1- güne sinir olmuş başladım
3- çookkk soğukkk
4- dün akşam yemek yaparken bıçak kırıldı sol elimin baş parmağının oynak yerini kesti elimi kullandıkça canım yanıyorrr
Bence bunu biri araştırmalı, kesin bi sonuca varmalıyız.spor hocası mı dedi Allah Allah şaşırdım şimdi.
callan teyze düz tutun diyor sanırım videodakiler hep düz tutuyor.
ben arada ellerimi bi 10 sayı falan kafamın arkasına koyuyorum destek verip sonra geri çekiyorum. yoksa dayanamam.
karmı ayy keşke burayada yağsa kıs nie canını sıkıyon ne güzel işte cık arkadaşlarınla kartopu oyna:)1- güne sinir olmuş başladım
3- çookkk soğukkk
ekledinmi beni listeye canım:)suyumun içine limon sıktım alkali su içiyorum yavrucuklaarrrr
cuma günü callanetic yapmıştım
cumartesi spor yapmadım
pazar günü yine callanetics yaptım
dün leslie 5 mile yaptım
bugün callanetics yapacağım yine. bi gün callanetics bi gün leslie 5 mile yapacağım. sizlerde bende ki gelişmelere şahit olacaksınız
çıtır ayda geliyor yakında az kaldıııııı 55 çıtırlığında olacağım. çubuk kraker gibi. herkesin çıtırdattıkça çıtırdatası gelecek beniadımın hakkını vereceğim ve ayda 2 kilo go diyeceğiiimmm
ne gülüyon ha ne gülüyon söyle çabuk yapamam mı
4. maddene geçmiş olsun diyorum.ben çok dikkat ederim bıçakların özellikle ahşap saplı bıçakların vidalandığı yerler zamanla gevşiyor oynamaya başlıyor. dikkatli ol bi daha ya.
Geçmiş olsun canım, bişey oldu mu parmağına çok?
aynen bu biri kim olsun. bence sinoki araştırsın eğer iyi sonuçlara ulaşırsa bizde araştıralımBence bunu biri araştırmalı, kesin bi sonuca varmalıyız.
yok canım daha eklemedim. pazartesi den pazartesi ye ölçünüyoruz ya o gün yayınlarken ekleyeceğim.ekledinmi beni listeye canım:)
teşekkürler kızlar
bıçak ahşap saplı değildi karaca nın set takım halinde satılan bıçağıydı kesici olan metal yeri ortadan ikiye kırıldı neye uğradığımı şaşırdım
tırnağın yukarısındaki oynak yeri olduğu gibi soydu kanlar falan fışkırdı ( hepinizin içini kabartıyım biraz)
hemen peçeteyle tampon yapıp ağlamaklı bir şekilde salona gittim eşime olanları anlattım bir bakıyım nasıl kesmişsin dedi
verdiği tepki '' ohaaaa nasıl başardın bunu '' oldu bende sinir olmuş bir şekilde karacaya saydırıyordum
baş parmağımın dışında işaret parmağımla orta parmağımda yarım saat uyuştu
sonra pansuman yaptık yıkanacak ve doğranacak işleri eşim yaptı bende 9 parmakla sarma yaptım
O sarma yine yapıldı diyosun, valla helal olsunteşekkürler kızlar
bıçak ahşap saplı değildi karaca nın set takım halinde satılan bıçağıydı kesici olan metal yeri ortadan ikiye kırıldı neye uğradığımı şaşırdım
tırnağın yukarısındaki oynak yeri olduğu gibi soydu kanlar falan fışkırdı ( hepinizin içini kabartıyım biraz)
hemen peçeteyle tampon yapıp ağlamaklı bir şekilde salona gittim eşime olanları anlattım bir bakıyım nasıl kesmişsin dedi
verdiği tepki '' ohaaaa nasıl başardın bunu '' oldu bende sinir olmuş bir şekilde karacaya saydırıyordum
baş parmağımın dışında işaret parmağımla orta parmağımda yarım saat uyuştu
sonra pansuman yaptık yıkanacak ve doğranacak işleri eşim yaptı bende 9 parmakla sarma yaptım
@sinoki iiiiiiiiiiiii kız sana görev verdik koş gel, gerçi sen bunu da yumuşak seleli pofidiğine yaptırırsınaynen bu biri kim olsun. bence sinoki araştırsın eğer iyi sonuçlara ulaşırsa bizde araştıralım
yok canım daha eklemedim. pazartesi den pazartesi ye ölçünüyoruz ya o gün yayınlarken ekleyeceğim.
yuh ne kesiyordun da don et mi.
bu arada kan çıkmasın diye elini sıktıysan diğer parmakların ondan uyuşmuştur.
geçmiş olsun 3 gün kocana yaptırt yemeği filan.
şimdi sinoki olsaydı her şeyi pofidiğine devrederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?