Kalori Arkadaşım

Türkçe değildi.
Ama bu videonun türkçesi olsa daha iyi olur, çünkü çok fazla detay var. Yanlış yaparsak sakatlanabiliriz bile.

Ben düz tuttuğumda boynum çok zorlanıyor, o sebeple çenemi göğsüme yakın tutuyorum. Ayrıca annemin spor hocası da böyle dediydi.

Yazıklar olsun. 1 gündür yokum biri de cıkıp dememiş şüşü nerde.

ŞÜKRİYEE NERDESİİİİNNNN
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMAAAA

GAMZENN NERDESİİİNNN

ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM ÇIKMAAA

SİNOKİİ NERDESİİİNNNNNN
ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM YE BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIYOR CANIM

suyumun içine limon sıktım alkali su içiyorum yavrucuklaarrrr

cuma günü callanetic yapmıştım
cumartesi spor yapmadım
pazar günü yine callanetics yaptım
dün leslie 5 mile yaptım
bugün callanetics yapacağım yine. bi gün callanetics bi gün leslie 5 mile yapacağım. sizlerde bende ki gelişmelere şahit olacaksınız
çıtır ayda geliyor yakında az kaldıııııı 55 çıtırlığında olacağım. çubuk kraker gibi. herkesin çıtırdattıkça çıtırdatası gelecek beni adımın hakkını vereceğim ve ayda 2 kilo go diyeceğiiimmm

yürü beee kim tutar senii

hayırdırrrrrrrrr

1- güne sinir olmuş başladım
2- sabahtan beri kar yağıyor
3- çookkk soğukkk
4- dün akşam yemek yaparken bıçak kırıldı sol elimin baş parmağının oynak yerini kesti elimi kullandıkça canım yanıyorrr

yürü beee kim tutar senii
ne gülüyon ha ne gülüyon söyle çabuk yapamam mı

4. maddene geçmiş olsun diyorum. ben çok dikkat ederim bıçakların özellikle ahşap saplı bıçakların vidalandığı yerler zamanla gevşiyor oynamaya başlıyor. dikkatli ol bi daha ya.

Ben düz tuttuğumda boynum çok zorlanıyor, o sebeple çenemi göğsüme yakın tutuyorum. Ayrıca annemin spor hocası da böyle dediydi.

spor hocası mı dedi Allah Allah şaşırdım şimdi.
callan teyze düz tutun diyor sanırım videodakiler hep düz tutuyor.

ben arada ellerimi bi 10 sayı falan kafamın arkasına koyuyorum destek verip sonra geri çekiyorum. yoksa dayanamam.

Geçmiş olsun canım, bişey oldu mu parmağına çok?

Bence bunu biri araştırmalı, kesin bi sonuca varmalıyız.

karmı ayy keşke burayada yağsa kıs nie canını sıkıyon ne güzel işte cık arkadaşlarınla kartopu oyna:)

ekledinmi beni listeye canım:)

Geçmiş olsun canım, bişey oldu mu parmağına çok?

teşekkürler kızlar

bıçak ahşap saplı değildi karaca nın set takım halinde satılan bıçağıydı kesici olan metal yeri ortadan ikiye kırıldı neye uğradığımı şaşırdım

tırnağın yukarısındaki oynak yeri olduğu gibi soydu kanlar falan fışkırdı ( hepinizin içini kabartıyım biraz)

hemen peçeteyle tampon yapıp ağlamaklı bir şekilde salona gittim eşime olanları anlattım bir bakıyım nasıl kesmişsin dedi

verdiği tepki '' ohaaaa nasıl başardın bunu '' oldu bende sinir olmuş bir şekilde karacaya saydırıyordum

baş parmağımın dışında işaret parmağımla orta parmağımda yarım saat uyuştu

sonra pansuman yaptık yıkanacak ve doğranacak işleri eşim yaptı bende 9 parmakla sarma yaptım

Bence bunu biri araştırmalı, kesin bi sonuca varmalıyız.
aynen bu biri kim olsun. bence sinoki araştırsın eğer iyi sonuçlara ulaşırsa bizde araştıralım
ekledinmi beni listeye canım:)
yok canım daha eklemedim. pazartesi den pazartesi ye ölçünüyoruz ya o gün yayınlarken ekleyeceğim.

yuh ne kesiyordun da don et mi.

bu arada kan çıkmasın diye elini sıktıysan diğer parmakların ondan uyuşmuştur.

geçmiş olsun 3 gün kocana yaptırt yemeği filan.

şimdi sinoki olsaydı her şeyi pofidiğine devrederdi

O sarma yine yapıldı diyosun, valla helal olsun

Karaca markasını da hiç sevmem zaten, isabet oldu.

@sinoki iiiiiiiiiiiii kız sana görev verdik koş gel, gerçi sen bunu da yumuşak seleli pofidiğine yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…